Отговори
# 540
Ние пак ревахме от пюрето, този път от 3 лъжички. Май ще спирам. Ще купувам само 125 мл. на хип еднокомпонентни, пък 190 мл. за по-късно. А толкова ми се искаше да се получи.

За уважението - не ми се пише - тоя цикъл 0 пъти. Иначе преди и след раждане - за мен няма разлика, а мъжО каза, че от въздържанието се чувства като в даскало.

Много сладки бебоци! Честито на месечинковците!

Мами, какво е било най-дългото ви пътуване с кола и как понесе на бебетата?
Ние мислим да се прибираме до БГ с кола. Ще преспиваме, няма да бързаме. Може да отнеме 2,3,4 дни - зависи от бебан.
Понеже много от вас ще ходят и на море, а от София са си бая километри, моля споделете какво мислите по въпроса.

# 541
  • Sofia
Ехо! Добрах се до компютъра. Не можем да си го разделим с милото Simple Smile

Да се изкажа за оставянето. Мноооого ми е трудно. И на мен хич не ми се иска да я давам. От друга страна пък, много обичам да се занимавам с 1000 неща и съответно не мога, ако съм непрекъснато с малката. И започнах да я давам на майка ми. Наистина мисля, че не е добре да свикват само с нас...

ОБАЧЕ, свеки за момента е в чужбина, но към август ще се завърне за месец и ще се наложи и на нея да я оставям. Ето това не знам как ще се пречупя да направя Sad

Нещо за темерути споменахте - и аз съм в кюпа Simple Smile

Спокоен ден на всички мами и бебчовци  Hug

# 542
Минавам да се похваля-Бобо изяде 90мл мамино картофено пюре  bowuu  chef bowuu и искаше още  bowuu

палим щъркела и изхвърчаме

за темерут -има хора, които не харесвам, абсолютно и дума не обелвам-абсолютен пукал. Иначе  Rolling Eyes съм мила  Embarassed крещяща, нервна дама -бъбривка Flutter Още мъжО ми казва, че Бобо бързал да излезне, че то в тая лудница никой не искал да седи  Embarassed

айде цунки

# 543
  • Mostly in my mind
Баба ми ме караше да му сложа стрък от не помня какво растение в дупето

от мушкато  Mr. Green аз вчера го прочетох това и лошо ми стана  #Crazy

столчето на ЧИполино е наистина много сладко. имат и хубави десени и е на добра цена. дано е и устойчиво, че като че ли тези крака малко паянтови ми се струват. Thinking

# 544
  • Полски Тръмбеш
ЕХООО  Grinning  завърнахме се  Party

doh doh doh аз вчера от това "шибане" забравих да ви почерпа за моята принцеса  doh doh doh станахме на 5  Heart Eyes  иначе с децата и братовчетка ми си направихме вчера банкетче- ходихме да ядем пица и палачинки  Mr. Green
такаче първо да почерпа за вчера  Blush

и за мамите  Mr. Green

# 545
dayzi83, благодаря ти за идеята! Вероятно ще я пробвам  Peace
Тодорче, моите и двамата добре го понасят. Големия вече не го свърта толкова, но като бебе и той си спеше почти нон-стоп по време на пътуването. Събужда се да хапне, погледа малко и после заспива пак. Някъде към година и половина-две години май беше малко по-трудно пътуването, но в бебешка възраст не сме имали проблеми. Пътуваме Варна-София или Варна Плевен (ско  Sunglasses ) на криволик, че много рода в региона и ги докарваме и там към 500 км.
Лори, браво на Бобче  Hug  Много се смях на мъжовото остроумие  Joy
Голям вятър при нас.  Crossing Arms

# 546
Аз съм си харесала ето този стол:

Изглежда ми доста стабилно.

# 547
Здрасти муцунки!

Тодорке, и аз се чудя как ще пътуваме до морето- май ще отидем в Гърция, но и аз съм в чуденка дали ще издържи бебона.

Иве, сподели как е оченцето на бебон. И нали знаеш, че има палчета за тебе.

Софт, всичко е наред, но при притеснения е по- добре да се отхвърлят навреме, та да не ги мислиш!

Темерут съм когато реша и то голям, иначе мога да бъда весела и забавна с подходящите хора.

Столчето е много хубаво. Трябва да се зямисля и аз за нещо такова.

Сънища- сънувах, че съм бременна и трябва да реша да раждам или аборт да правя. Е, голямо потене беше. Събуждането беше облекчение.

Днес си имам мрънкало. Вчера и дадох една бебешка лъжица да свиква с вкуса и започна веднага едно плезене. Но интересът беше кратък.

За свикване с други хора - не държа. Има си време за всичко. Оставям я по час два на баба и - два пъти до сега и за по- дълго на баща и. Иначе предпочитам аз да си се грижа за нея, че на бабите доверие нямам, особено на свеки, която все гледа да е наопаки.

# 548
  • Полски Тръмбеш
и сега от консултацията  Heart Eyes - 1см и 530гр (61см и 7020)  бихани двете ваксини  Sad не рева мн, но сега само спи  Rolling Eyes дано по-леко ги понесе  Praynig дадох панадол превантивно  Peace Ходихми и на ортопед на частно, че в тази Университетска  Twisted Evil  мн ме дразни чакането, смрадта и скандалите  #Cussing out  Добре сме и прегледа+ ехографа ни струва само 30лв. но я прегледа обстойно  Heart Eyes

И направо не мога да повярвам  newsm44 newsm44 newsm44 от утре ще яден пюре  newsm68 newsm68 newsm68  първо морков+картоф и след това ще прибавям и др зеленчуци  Heart Eyes
ще си ги готвя с уреда на пара   chef  -"на  парата  ще й пуши дупарата"  hahaha  

ХАЙДЕ ДО ПОСЛЕ,ЧЕ СЕГА ЩЕ ГОТВЯ СОС ФРИКАСЕ... С НЕЩО СИ   chef

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 15:58 от mim_007

# 549
Кротки сте днес Stop

Само да питам нещичко:като сме яли вече по повече неща,от кога може да ядем пюрета с повече продукти или така ще го караме с 1до2 максимум?А и още нещо те може би мамите с 2 деца знаят нали може с плодово да се замести следобедната,тъй като една приятелка ми каза,че не могло и аз много се учудих нямам против да давам и млекце,то си е основно,но все си мислех,че са за това тез пюрета? Crossing Arms

И на нас ни дадоха направление за ортопед за другия месец като станеме на 5 мислех,че е на 6,но явно трябва на 5 ,че гледам комшиите ходят Joy

# 550
  • Sofia
Нашите момчета май и днес ще паднат Sad

А пък моята девойка проспа деня. Дано не ми излезе през носа довечера  Confused

# 551
Теди, понасят го бебоците пътуването Peace Росен беше на  2 месеца, когато се наложи да пътуваме до Сандански за погребението на брат ми Tired а са си  малко над 600км. Беше много послушен и си спинкаше  доста, но Naughty аз кърмя и ми беше лесно..само подавах цица Mr. Green. Сменянето на памперса е малко кофти. Мъжо спира  два пъти, веднъж да зарежда и веднъж кафе пи, а аз си дремах в колата с беб.

# 552
  • Варна, морето, сините вълни...
Ехоо Hug ние с Мони се връщаме от Джъмбо, малее добре че ходих без милото  ooooh! КОлко неща накупих на Монката Party сандалки, обувки, къси гащички, боди-потник, играчка и басейнче със сенник подарък от баба  Crazy А и едно ромпърче.

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 16:58 от mimi_jobnoto

# 553
Честити месечинки на бебчетата на Мим и Хей-я!!!! Hug Пожелавам им да са много щастливи и да радват и веселят своите най-добрите мами!

/нещо го оплесках предния пост, ама така е като се пише в легнало полузаспало положение от телефон/

Моника, тези зеленчуци, с които бебето е свикнало, може вече и да се комбинират.  Hug

Мими, честити ви придобовки! Hug

# 554
  • София, България
  Здравейте мами и сладки бебоци  Hug

Завърнахме се преди три дена от бабите в Стара Загора. Ми то много хубаво там, направо не ми се прибираше, по цял ден разходки из градската и бъбрене с приятелки Party Party
 Опитвам се от три дена да изчета всичко и успях днес най-накрая  #Crazy  Накрая вече се хилех със сълзи, еййй страшни сте  hahaha hahaha hahaha

Ние изцяло минахме на АМ, кърма изцеждам по 20-30 мл на ден Sad Как да я спра, да изцеждам ли или така да си я оставя, те гърдите ми изобщо не се напрягат newsm78 newsm78
Иначе продължаваме да ядем с мъка по 80-100 мл, само сутрин като е много гладна 130-150 Confused Confused
 Ние най-накрая с мъжо открихме сезона иииииииии изобщо скоро няма да повторя Crazy Crazy Болеше ме и мен като за пъри път, че и кръвчица имах след това през целия ден  Confused Confused

Белегът от секциото ми е розов, леко изтръпнала кожа, не ме боли

Столче за хранене ни подариха, ето това е http://www.pakostnik.com/bg/productdetails.php?id=8474&cat=69     Харесва ми, стабилно е, мекичка седалка и с много сладка пчелички нарисувано Mr. Green

За захранването не мога много да кажа, почнах от 3 дена с тиква, пълна мъгла ми е какво ще е по-нататък, май с картоф  newsm78

Опитах да си сложа снимка на аватара, ама дали успях ще видя като публикувам  hahaha

Ауууу за пътуването София- Стара Загора и обратно да напиша. Е няма такъв рев и мрънкане на отиване, спирахме н-пъти, изпокарахме се с моя мърморко.  И къде била причината, ми оказа се че момата не харесва кошницата за кола  #Crazy На връщане беше в коша за новородено и проспа пътя, а като беше будна се хилеше и риткаше  Mr. Green

Стана дълго, извинявам се ама ме обвзе вдъхновение да пиша  hahaha

ПП : Ще помоля за паролката за албумчето, че да се  появим и ние там най-накрая

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 17:42 от tinitam

Общи условия

Активация на акаунт