Отговори
# 630

Картоф се пише с Ф, а не с В... Много дразнят правописните грешки, въпреки че това е форум.
Мдам, а мен пък много ме дразнят такива включвания...Я първо нас си да гледаме и тогава да поправяме хората а?

Четвъртък 14 апр.
Дано скоро се оправи Иванчо, напарво не мога да пвярвам какво му се лучва на милото човече... Усмихнат ден на всички!
 Сряда 13 апр.
За захранването, ще го захрана в средата на май, когато ще бъде на четири навършени месеца. Схемата о която ще го захранвам е следната - първо зеленчук - картоф, морков, броколи... и т.н., после ще започна да му давам на едно хранене зеленчуково пюро, а след това леките млечни кашички.. Така ще сменя постепенно две хранения - обедното с зеленчуково
 Пон. 11 апр.
знам, че упавителят на тази болница  им търси сметка... Така че дерзай!
Аз го слагам нощно време да спи в чувабче за сън и не го завивам изобщо. Така не се притеснявам изобщо да не се отвие или пък да си дръпне одеалото на главата.

това са само част от твои постове...

# 631
  • в кукувиче гнездо
Това е заради бързо писане, а не зараи неграмотност... Признавам - много си бърза.

# 632
Това е заради бързо писане, а не зараи неграмотност... Признавам - много си бърза.
А какво пречи и  Дейзи да е допуснала грешка от бързане,а не от неграмотност?
И все пак са си правописни грешки,независимо по каква причина си ги допуснала.  Wink

# 633
ама молим ви не така Stop...и аз греша и на мен ми се набиват грешките,ама не правя забележки Mr. Green,така че СПОКО......

# 634
А какво пречи и  Дейзи е допуснала грешка от бързане,а не от неграмотност?
И все пак са си провописни грешки,независимо по каква причина си ги допуснала.
Усещам,че ще се заформя буря,така че спрете се на време!:peace:
Забравих да благодаря на мамите,които споделиха опит за крустите   bouquet.Вчера пробвах преди баня с олио и разресване и има резултат!Благодаря още веднъж! Hug

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 16:19 от Стани~87

# 635
никаква буря-тук пекна слънце  Party

айде по едно(децата спят)
а аз пийвам блажено едно капучинце

# 636
ама молим ви не така Stop...и аз греша и на мен ми се набиват грешките,ама не правя забележки Mr. Green,така че СПОКО......
Аз точно това имах предвид....

Стани, спирам... Blush Най-малко целя да предизвиквам бури, ама се издразних... и не се стърпях...
Анилеви, пийвам си с удоволствие от капучиното.

# 637
Който му се заяжда да отива при Януарки, там се заформят чудесни скендъли!  Peace
Аз пийвам мляко с нес и количка. Мммммммммм!

# 638
Иве,имах предвид словестна буря  Laughing
Ади, Peace Hug
Ммммм,капучино! smile3508

"Февруарските деца греят като мънички слънца!"

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 16:32 от Стани~87

# 639
Иве,имах предвид словестна буря  Laughing
Ади, Peace Hug
Ммммм,капучино! smile3508

Стани разбрах... bowuu,но го съчетах с времето,че да не стане пак недоразумение Hug

# 640
  • Полски Тръмбеш
еее Стани беше прекрасно за заглавие   Crossing Arms

и да не си търсим кусури  Peace приели сме се такива, каквито сме  Hug  и за това така прекрасно се разбираме и обичаме   Heart Eyes  Hug

# 641
# 642
  • София
Здравейте!  Hug
Хора, не се карайте, моля ви! Разбирам, че дразнят правописните грешки, ама всички правиме защото:
а)бързаме да не забравиме за какво пишеме
б) обикновено пишеме с една ръка, а държиме бебе в другата ръка
в) толкова си можеме  Crazy

(това в кръга на шегата, разбира се)

Понякога ми се струва, че в нашата тема има доста майчета, които биха се вписали перфектно в Януарската тема!

Абе линия и аз имам, а пъпа ми е ужасно черен, все едно мръсен и през бременността умирах от срам като ходех на консултации. Търкам, търкам, ама то тогава от пупата нали не си го виждаш много-много та ми беше много кофти.
Какво друго щях да пиша...а да. Абе все говорите за тез Януарки, аминах хвърлих едно око ама скендъл не видях, явно е навътре в темата, а аз нямам нерви да ги чета. Живи и здрваи да са, пожелавам си да не ставаме като тях.
Пускам ви една песничка в знак на помирение  Hug Hug Hug

Айде от мене чао за сега!

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 17:31 от hey_ya

# 643
  • Mostly in my mind
Здравейте!  Hug
Хора, не се карайте, моля ви! Разбирам, че дразнят правописните грешки, ама всички правиме защото:
а)бързаме да не забравиме за какво пишеме
б) обикновено пишеме с една ръка, а държиме бебе в другата ръка
в) толкова си можеме  Crazy (това в кръга на шегата, разбира се)

#Crazy

# 644
  • София
Лолита, кое те шокира? Правописните грешки?  Grinning
П.П. Нали разбираш, че е всичко е написано в кръга на шегата?

Общи условия

Активация на акаунт