Отговори
# 615
Ехооооо, как сте?
Аз днес пак не съм в настроение, не знам защо ...

Иве, честита годишнина! Тъй като си написала много хубави думи за отоншенията ви, ще ти пожелая само да останете така завинаги!   bouquet
За оченцето според мен най - лесно ѝ е било на лекарката да каже, че ти си виновна.

Мойто чаве яде по 150 мл. мляко по 6 пъти на ден. Всъщност като му давам пюре след това пие по към 100. Аз все му правя по 120 да не остане гладен миличкият ми  Embarassed, ама той не го изпива.

Друго не знам какво да ви кажа. Някой имаше ли нещо да празнува?
Както и да е ... ако се сетя още нещо ще пиша.

# 616
  • Полски Тръмбеш
ИВЕ, ЧЕСТИТА ГОДИШНИНА!!! ОЩЕ ТОЛКОВА ГОДИНИ ПО 100 ДА СЕ ОБИЧАТЕ И РАЗБИРАТЕ!!!
Цитат
За оченцето според мен най - лесно ѝ е било на лекарката да каже, че ти си виновна.
   Peace  Подкрепям Пчеличка, а тия доктори  #2gunfire

Ние ударихме на камък със захранването  smile3511 - не го хареса, разрева се, почна да и се повдига... и т.н.   ooooh! разредих с повече АМ- цък, разделих ги- предложих само картоф с АМ и пак не й хареса  smile3511 все си мисля, че трябваше да предложа първо плодово, но док. каза зеленчуци(кортоф+морков)  Rolling Eyes 
ПОМОЩ  newsm45

# 617
Какъв порой е тук Wear Umbrella уф и студеноооооо  ooooh! ако излизаме трябва да слагаме космонавт  ooooh!

АnilevI Честита Годишнина bouquet Пожелавам ти много любов и разбирателство в семейното гнездо  Hug А очето на малкия ще се оправи, ще видиш  Hug

Лолитке и ние за сега основно се кърмим (опитите ни за захранване на вървят добре  Sad ) Валериа и аз хич незнам колко яде дребния. Имам вкъщи везна и няколко дена го мерих преди и след ядене и се вкарах в такъв филм  ooooh! имаше случаи в които ми показваше - минус 70 грама  Shocked така се ошашках ... втълпих си, че везната е боклук и така  Crossing Arms но истината е, че съм дълбоко притеснена от никавото му наддаване и постоянно го мъча да цока, но често се наяжда за 5 мин и отказва другата гърда  Cry Надеждата ми е в пюретата и кашите, и затова съм много упорита със захранането, въпреки явната му погнуса  Naughty

Мим пробвай с тиква - сладичка е и после може да я смесваш с картов или морков  Hug

Евридика и аз съм проспала тази игра на Памперс, а първите 2 месеца бяхме основно на тях  ooooh!
Наистина е много грозно така - да спечелиш нещо като подарък и после да се опитваш да изкяриш от него. Като не ти влиза в употреба - подари го! Иначе уолкърите са готини, на мен ми харесват. Струват ми се по-добър вариант от проходилката  Thinking така детето като само проходи ще си бута уолкъра и ще бъде по-стабилен  Thinking Вие какво мислите  newsm78

Засега толкова  love001 после може пак да се включа  Mr. Green

# 618
anilevI, честита годишнина! Много красива и усмихната булка. Да се все така влюбени, както се чувстваш и сега и ви пожелавам и една малка госпожица, не само за да ти помага Mr. Green.

Лори, как успяваш #Shocked, направо ме разби....а аз събота и неделя официално не готвя Naughty. Сега изпратих татито за едно пиле на грил до Фантастико, само тараторчето ще е от мен, ама през седмицата е мой ред пак.

за отделянето на децата - не знам дали защото все имаме гости или се събираме с приятели, но децата ми от малки са свикнали с другите хора и няма проблем. Също така от новородени са свикнали да си заспиват сами и да спят сами (не знам дали това има отношение), но досега не е имало проблем с оставянето на градина или с детегледачката. За съжаление бабата не е никак активна, та с нея може и да не са свикнали, ама то като им се случва 2 пъти в годината е разбираемо.

линеа негра - изчезна с раждането. дали не е от йодът и разните неща, с които мажат корема за операцията newsm78. В тази връзка се сетих да ви предложа да си припомним някой особености свързани с бременността и пола на бебетата, сега когато вече са факт, като например, как уж когато е момче коремът бил високо и остър, а при момиче ниско, ей такива работи.
Аз например забелязах една съществена разлика - линеа негра. С момчетата линията беше адски черна, но с момичето беше много бледа, предполагам, че се дължи на различните хормони. Иначе нито съм погрознявала, нито съм се разхубавявала с различните деца, коремът съвсем еднакъв всеки път - висок и остър, килограмите почти еднакви всеки път,

# 619
Аз два пъти съм била бременна с момчета, но втория път направо избих рибата колко погрознях!
А линеа негра още си ми седи и грозният черен пъп!  Peace
Два пъти ме посолиха и двата пъти се хвана за носа.
Вторият път една циганка някъде в петия месец ме убеждаваше, че съм бременна с момиче, въпреки че вече ми бяха казали какво ще е!  Mr. Green

# 620
Добро утро и от нас.
А какво ще кажете за майчетата, които сега напълниха продавалника с тези уолкъри, дето са им ги подарили, а те ги продават за по 50 лв. ? Crossing Arms
Това е всяка година,откакто знам за играта на Памперс. И не само уолкърите, ами и жирафа и другите,по-малките играчки. Никак не  го намирам, за правилно,ама...

Ако някоя си мисли, че ще и купя уокъра за 50 кинта и ще и осъществя чиста печалба не е познала. Без уокър ще остана по скоро  Crossing Arms

Иве ходихте ли при проф. Контрова?

да при Николова в очна а тя извика Контрова и още една та трите го гледаха ooooh!
Както и да е,сега е наред Света Петка

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 13:27 от anilevI

# 621
Аз нямам база за сравнение ... бях с висок корем и килограмите, които качих, ги свалих с раждането - около 7-8 кг, но това го отдавам на факта, че бях много активна по време на бремеността и в службата имах много притеснения и проблеми  Naughty не че сега съм фиданка  Crazy просто се върнах на килограмите от старта, които хич не са ми малко  Whistling За линия негра - седи си ми, но не е така фрапиращо черна, а черния пъп си го изчегърках  Mr. Green

# 622
Анилеви пожелавам ти и след 107 години пак така да говориш за мъжа и все така да си усмихната.
Иначе за очето със сигурност не си ти виновна. Ако имаш път към София обади се да ти дам координати на една детска очна лекарка,много добър професионалист и мил човек.
Супер-Лори я няма, какво ли готви  newsm78

# 623
Здравейте, ние пък напук на лошото време си поизлязохме хубаво облечени  Heart Eyes Мама сега е метнала едни картофки с копър във фурната, ама за повече няма време/Лори съм я признала за жена - мечта, от де я вади тая енергия да я пита човек  Hug/.

Линия негра избледня и почи не личи, ама кел файда - корема ми е като слънце около пъпа от стрии, няма да види бял свят повече никога  Mr. Green

anilevI, честита ви годишнина  Hug Още дълги години по толковаи много щастливи/сигурна съм, че ще си много уважавана и обгрижвана в това мъжко царство  Heart Eyes/.

Мим, Дейзи те е посъветвала правилно - тиквата почти няма шанс да я откаже, мноооого е вкусна Simple Smile

# 624
  • У дома... някъде
И моята линия на корема си седи,както и грозния черен пъп  CloseС каката бързо се махна тази пигментация.Килограмите с каката бяха повече отколкото сега с пича.

# 625
За бременността нямам база за сравненние, понеже имам само едно момиченце, но ще кажа че корема ми не беше много голям, линия негра беше много бледа, почти незабележима, не съм погрозняла (поне аз така си мисля  Joy ) , а пъпа ми е адаски черен и все още го чегъртам, ама резултата е нулев  Confused

# 626
Иве,честита годишнина!Пожелавам ви още дълги,дълги години щастлив семеен живот,все така да се обичате и уважавате!

А за детенце,за пореден път се убеждавам,че някои лекари заслужават  #Sniper.Коя майка съзнателно би причинила нещо лошо на дете си  ooooh!.Ще се оправи ще видиш! spoko

# 627

Мим, Дейзи те е посъветвала правилно - тиквата почти няма шанс да я откаже, мноооого е вкусна Simple Smile

Мхм, ела го кажи на мойте двама хубостници. И двамата не оичат тиквата.
Я дай рецетата за тез картофки,може и да реша да сготвя нещо все пак. Нали и тук времето се развали, а беб заспа и се надявам на един дъъълъг сън...та да убия малко време  Rolling Eyes
И моята линия още си седи,пъпа ми е черен и тоз път корема ми се понацепи около пъпа.Ама и този път корема беше доста по-голям.

# 628
  • в кукувиче гнездо

Мим пробвай с тиква - сладичка е и после може да я смесваш с картов или морков  Hug

Картоф се пише с Ф, а не с В... Много дразнят правописните грешки, въпреки че това е форум.

# 629
  • Полски Тръмбеш
Цитат
Мим пробвай с тиква - сладичка е и после може да я смесваш с картов или морков  Hug

Картоф се пише с Ф, а не с В... Много дразнят правописните грешки, въпреки че това е форум.
  с ф или в няма значение  Peace  Heart Eyes  БЛАГОДАРЯ ВИ ЗА СЪВЕТИТЕ   bouquet  аз се сетих че на картофа може малко захар да се сложи да убие стипцавото и горе-долу го претикахме, пак с погнуса и мрънкане, но стана  Party  яде 3-4 лъжички  Heart Eyes  после реших да добавя и малко морков и прекалих  Embarassed  повече й се повдигна  и се разрева  Sad Утре на нова сметка, но мисля само картоф  Peace  стискайте палци да успеем... ако ли не ще я карам както си знам  Crossing Arms  с плод  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт