Отговори
# 600
Мим,това да ти е проблема за горивото!Ти събирай багажа и сте добре дошли! Hug
Аз ще трябва да се засрамя,защото няма да готвя. Blush
Бобчо  Hug

# 601
здравейте сладки Hug

да почерпя преди 7 години бях булка Heart Eyes Flutter

днес сме с две деца плод на любовта ни Heart Eyes Heart Eyes и все така ни е хубаво,мъжа ми ме разтреперва по-ъщия начин и като го видя все още ми омекват колената Crazy...оби1ам си го още повече дори....а от това което прави за мен съм убедена че и той мен Hug

и шампанско

за оченцето-е няма да изчезне това образувание,АЗ съм виновна според докторката Sick....и евентуално след пубертета с лазер може да го махнем,сега слагам капки с кортикостероиди ooooh! за да облекчим зачервяването Praynig-поплаках си затова че съм причинила това на детето си(несъзнателно) и се надявам да не е някакъв недъг и с растежа да стане незабележимо Praynig Praynig, а е толкова красивичък Cry Cry както и да е искам днес да съм щастлива Stop че последните дни само се натъжавах като мисля за това Confused

хубава съботааааааааа Hug

# 602
извинете за грешките пиша с бебо в ръце  Flutter

Обичам ви нали си знаете и ви благодаря за това че мислите за нас Hug

пп: гледам си сннимките от тогава като булче Mr. Green

ето ако някой има време за губене

http://good-times.webshots.com/photo/2948905950087004759KSdBaH

# 603
anilevI, всичко ще е наред с очето. Защо не потърсиш и друго мнение?
Пожелавам ви да продължавате да се обичате още мноооого дълги години и да почерпите и за платинена сватба (май така се казваше 50 години брак) Hug

# 604
Иве, честита ви годишнина, много дълги години да сте все така влюбена. Невероятна булка си била Simple Smile
А наистина защо не поискаш второ мнение за оченцето ?

Лори, скри ми шапката направо.  newsm20

Лолитка, и ние сме още само на кърмица, не сте сами, другото интересно е, че не мога като Бобчо да кажа колко изяжда това дете, защото не признава шишето, дори и да се изцедя, а си търси само цицата и ако не я дам настава световна война, та сега се чудя как ще се захраним, защото имам подозрения, че така ще стане и с лъжичката. Rolling Eyes Thinking

Евридика, много сте хубави на снимката  Hug

И аз бях събрала точки за проходилката на Фишър Прайс от играта на Памперс, а ми пратиха спален чувал, но то си пишеше в условията, че е до изчерпване на количествата, а и играта е стартирала още миналата година, когато още не бяхме родили, включихме се едва в самия и край. Peace

А какво ще кажете за майчетата, които сега напълниха продавалника с тези уолкъри, дето са им ги подарили, а те ги продават за по 50 лв. ? Crossing Arms

# 605
  • Mostly in my mind
Бенджи и аз не знам колко изяжда. и тя признава само цица.  Simple Smile само дето напоследък на едно ядене яде от едната гърда само и после другата не я иска. възможно ли е да се е наяла?  newsm78 аз се изцеждам и й давам, малко хапва и това е. другото пазя. а за колко време горе-долу сучат от гърда? ние сме много бързи. за 7-8 мин най-много
какви са тези уолкъри? Blush

едит: уф, каква съм загубена. Честита годишнина Анилеви. още много много по-толкова.   bouquet

# 606
  • У дома... някъде
Анилеви,честита годишнина и още много щастие занапред!   bouquet
Аз изчистих,прострях една пералня и сега е ред на форума ъгейн. Mr. Green

Пак да питам по колко хранения на ден имате мляко и какво количество?

# 607

Аз изчистих,прострях една пералня и сега е ред на форума ъгейн. Mr. Green

Пак да питам по колко хранения на ден имате мляко и какво количество?

аз още дремя пред компа и се чудя какво ще обядваме, кой ще ми изглади и ще ми пусне пералнята  Joy , а иначер свеки взе малката да се разходят до магазина, ама я очаквам всеки момент да нахълта гладна  Crazy

ние имаме 6 хранения (само кърма) като 5 от тях са около 100-110 мл и едно 180 - 200 мл

Анилеви, честита годишнина мила, още много пъти по толкова щастлив семеен живот, раггледах и снимките, страхотни са   bouquet

# 608
Лолитка, различно, обикновено цока и от двете за по около 7-8 мин на гърда, аз я чакам да пусне и тя явно спира, когато струята вече не е толкова силна и давам другата и там пак така. Друг път кисне по 30-40 мин като снощи, но подозирам, че малко ме ползва като залъгалка да се приспива (понеже и такова нещо не признава). Някой път пък цокне 2 мин от едната и откаже да яде повече и чак на следващото яде, тогава подозирам, че е от жегата , въобще всякакви вариации има.

Валерка, имаме по 7 хранения(това е заедно с нощното, не се чудете още не го е махнала, а мама все още умира за сън Tired, че поняга даже и по 2 нощни ми ги докарва ooooh!), ако откаже някое дневно хранене стават по 6. За количества не знам.  Rolling Eyes Бяхме веднъж на пробно кърмене, когато не беше акала 7 дена и да видим дали яде достатъчно и тогава излезе, че е изцокала около 150 мл, но тогава яде по дълго и от двете гърди, а тя всеки път различно го докарва, не се безпокоя нормално да не ядат еднакво всеки път, то и ние не сме еднакво гладни винаги Simple Smile

Ето ги уокърите:

# 609
Добро утро и от нас.
А какво ще кажете за майчетата, които сега напълниха продавалника с тези уолкъри, дето са им ги подарили, а те ги продават за по 50 лв. ? Crossing Arms
Това е всяка година,откакто знам за играта на Памперс. И не само уолкърите, ами и жирафа и другите,по-малките играчки. Никак не  го намирам, за правилно,ама...
И аз незнам по колко изяжда. И докато стачкуваше и не искаше цицата,сега пък не мож го накара да яде от шише... ooooh!
Лолитка, напълно е възможно да се наяжда и само с едната и затова време. Ние обаче още се храним по половин час( горе-долу) с почивките за оригване.
Лори, да минеш и у нас да сготвиш?  Blush И аз се засрамвам,щото днес няма да готвя.  Embarassed
Иве, Честита годишнина.Страхотна булка си била.  Hug И аз се присъдинявам към съветите за 2-ро мнение.  Peace
Евридика, много сте хубави.  Heart Eyes
Валерия, ние имаме 5 хранения само с мляко(плодовото пюре е за десерт).По на 3 часа и дълга вечерна пауза. Само дето незнам какво количество.

# 610
Хм все едно за моето бебче говориш Лоли....от няколко дни и моя хубавец яде само от едната гърда,а другата почнах да я цедя че е супер пълна и се пробвам да му давам със спринцовка от кърмата на втората ама не иска-а яде има няма 3 минути от едната гърда Rolling Eyes

Бенджи-това беше второто мнение,сега ще записвам за трето....абе ще обиколя всички очни ако трябва Naughty

Лорито май е скрит талант....или е като многоръката Хива Mr. Green-кога и как успява нямам представа #Crazy...ама се оправдавам с това че имам два броя деца и мъж който го броя за третото си дете hahaha,та цапат доста,де да имах дъщеричка да ми помага ама има време може да е трети номер момиченце Heart Eyes

# 611
Добро утро и от нас.
Това е всяка година,откакто знам за играта на Памперс. И не само уолкърите, ами и жирафа и другите,по-малките играчки. Никак не  го намирам, за правилно,ама...

Ако някоя си мисли, че ще и купя уокъра за 50 кинта и ще и осъществя чиста печалба не е познала. Без уокър ще остана по скоро  Crossing Arms

Иве ходихте ли при проф. Контрова?

# 612
Честита годишнина на Анилеви!

Лори, не знам как успяваш, но моя не ме оставя и за минутка, а не спи много.

# 613
Аз пък сега разбирам за играта на Памперс Mr. Green. А до сега само памперси сме купували newsm78

# 614
  • Sofia
Привет и от мен - фъркам сериозно на метлата и ще го убия моичкия, но да не развалям тук настроението...

Анилеви, честита годишнина! Прекрасна булка си била! Желая ти още много щастливи години семеен живот!!!! Бях тръгнала да пиша за второ мнение, но видях поста ти, че всъщност това е второто. Та новото ми мнение е да не прекалиш пък с ходенето по доктори, защото така само ще се психясаш много.

Лори, наистина успя да ни засрамиш. И аз прочетох поста ти и хукнах към куФнята да посготвя, че даже и ягодов сладолед правих Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт