Отговори
# 585
Добро утро!
И Еспинозка,рано е станала!
Закуска слагам.

И... 18+  МИМ,къде си му се измъкнала рано на човека?! hahaha Wink

Отивам да простирам,че пералнята свърши,че имам и 2-ра!

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 07:48 от Стани~87

# 586
  • У дома... някъде
Добро утро от мен.Мъжа ми отиде рано за риба,каката е на бабин дом,а дребчо спинка. Crazy

Тея от Памперс наистина много се излагат с игрите си.Една приятелка беше събрала точки за проходилка на Фишър Прайс,а и пратили нещо много дребно,забравих какво точно,но май играчка беше. Confused
Аз затова си купувам на Пуфис от ДМ на промоция 3-ка,82бр за 21лв. Grinning
Плодовите пюренца ги давам сутрин между първото и обедното хранене,което ще рече към 10 часа.Все още не можем да стигнем до цяло бурканче на хранене.Още 2 седмици да минат и започваме на обед зеленчуци,а плодовото ще го метна за следобедна закуска.
И в този ред на мисли по колко пъти на ден давате мляко?На нас ни се събират 5 пъти по около 130-140мл.Рядко изпива повече и то на 3.5-4 часа.
А за майчинството,моето явно ще го забавят.В сайта на НОИ пише датата на новите документи,но няма нищо друго като графа след последния изплатен болничен. Close

И накрая да почерпя,че се сдобихме с нова кола,най-важното по голяма и сега е перфектна за нашето семейство и бъдещото море..... Mr. Green Wink

# 587
Лори Shocked,как успяваш бе жена!? Вярно си като зайче на дюрасел Simple Smile Аз едва сколасвамда струпам нещо набързо ито с помоща на мъжа,а от вчера ми е в главата само плодовият ти мус... Давай рецепта,че да не тровя мъжа срецепти от нета.
  Стани,за Мим не знам,но аз веднага се връщам в леглото,че как жално и самотно гледа ... Blush
   Валерка,честита придобивка и безаварийно пътуване

# 588
Ад-и,тогава не се мотай,че сега ще го надушат! Wink Laughing
Валерия,леко и безаварийно пътуване.

# 589
  • Полски Тръмбеш
ОООО  Heart Eyes  ДОБРООО УТРООО  Grinning
Стани, станах да му приготвя закуска и да напълня ваната  Mr. Green  така че си ЧАКАЙТЕ РЕДА!!!  Naughty   Ноо му, пригответе шоколад да се подсили, чеее нали преди вр споменах че съм в разгонващ период  #Silly

пък докато чакате, ще ви дам  заместител да ви оплатни времето  Mr. Green
ако започнат и мъже да ни четат темата и ще си кажет "егати мъжемелачките тука"  Joy Joy Joy

ЧЕСТИТИ МЕСЕЧИНКИ НА БЕБОЦИТЕ ДНЕС!!!
ЧЕСТИТИ НОВИ ПРИДОБИВКИ!!

ЧЕСТИТИ РОЖДЕННИК НА ЕВИЛЧЕТО!! ДА Е ЖИВ И ЗДРАВ И МН ДЪЛГИ ГОДИНИ ДА Я ОБИЧА И ПОМАГА!!!

Аз след малко отивам за първи път да готва пюре от картоф и морков   chef

ЛОРИ  newsm18 supermama

Стани, вси ще ти казвам и забравям  Blush  твоите кукли ако са наблизо и все ще ги мачкам и щипя за бузките  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes големи са сладуранки пупупу  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 590
  • Полски Тръмбеш
малко цвят  Heart Eyes
ФУК-ФУК  Mr. Green

# 591
  • област Варна
Мим, милост нямаш, да знаеш. Това са любимите ми цветове. Някой ден, след две три години като мога да си пусна пак ноктите, ще дойда до Полски Тръмбеш специално за един маникюр.

# 592
  • Mostly in my mind
добро утро.  Simple Smile
Стани, супер закуска. аз засега се задоволявам с купичката мюсли  Joy
Мим, много сполучлив маникюр.   bouquet
така като ви чета само ние ли сме още на кърмичка   Blush

# 593
Добро утро,
mim_007 , стига си пускала тия хубави нокти, че като си гледам моите уродливи пръсти и се депресирам ooooh!
loryn, направо си супер Hug Готвене, чистене, куче, дете, работа, а и съпружескте задължения изпълняваш Mr. Green. Аз само за детето имам време, добре че мама ми помага, иначе не знам как щях да се оправя.
Това време няма ли да се оправя ooooh!
Лолита и ние Hug В началото на другия месец ще го пробвам с оризова каша.

# 594
Мим  Hug.Като гледам как ме изкушаваш с тези произведения,ще взема да дойда и на мен да ми направиш! Flutter
На Лори може да и дадем титла-Супер Лори!

# 595
  • Полски Тръмбеш
 Naughty НИКАКВО ДЕПРЕСИРАНЕ   Naughty   Heart Eyes 
Ми то да взема да натваря куфарите и аз да дойда  Party хем разходка, хем ще се видим, че и по някоя шаренийка да ви сътворя  Mr. Green  и без това с мъжО мн обичаме да скитосваме само пари да има за гориво  Party

# 596
Добро утро и от нас  Hug

Малкия спа от 21:00 до 8:00 и аз  Shocked Shocked Shocked. Дай Боже по-често да му се случва Whistling
Лолитка: И ние сме още само на кърма. Иска ми се до 6м. да изкараме така. Дано да успеем  Praynig
Хайде хубав ден от нас
Аз ставам да правя закуска и да врътна няколко манджи, че е срамота  Embarassed

# 597
Лолитка, и ние сме още само на кърма, ама малката бандитка вече три вечери се поотпуска вечер и изсмуква по 200 мл (нали се изцеждам) та се чудя докъде ще я докараме ако започне така и през деня, иначе през деня яде по 100 мл, рядко се отпуска до 140, макар че мама и дои по 160 за всеки случай да има  Laughing

Лори, абе какви са тия грис халви и мусове, я давай рецептите, аз такова нещо не съм вкусвала през живота си (грис)  Rolling Eyes

Стани и аз все ги гледам малките бандитки и все ще казвам колко са сладки, нека да са ти живи и здрави.

Моята мадама поспа 45 мин, тъкмо мама да си пийне кафенце и да хапне мюслито и сега пак е будна  Crazy

# 598
Лори ни шашна всички и всеки се втурна да готви  chef!Мим направо супер вярно ще ни принудиш да ти се дотресем у вас Shockedто бива красоти ама чак толкоз...!Аз взех оризова каша на хип не знам дали са хубави ще пробваме по натам и от нея Mr. Green

Амидала ма той Ванката готов да ходи май му е харесало много Joy

Вие си качвате компании аз си гледам ама май само мен не ме влече нещо?!Мислех,че само към мъжо няма,ама и чуждите не ме влекат #Silly

# 599
  • Варна, морето, сините вълни...
Ми то да взема да натваря куфарите и аз да дойда  Party хем разходка, хем ще се видим, че и по някоя шаренийка да ви сътворя  Mr. Green  и без това с мъжО мн обичаме да скитосваме само пари да има за гориво  Party

Е това все едно аз съм го писала  Crazy за разходките де  Peace

Общи условия

Активация на акаунт