Отговори
# 570
Само да ви кажа, че ви благодаря за подкрепата във ФБ! Много сте мили!  Hug
Да им натрием носовете на всички, които твърдят, че сме погрознели! Sunglasses
Връщам се да ви чета!

# 571
  • Варна, морето, сините вълни...
Ей тази схема ми хареса. Мислех по късно да давам сок но не знам как сама да си измисля и за това тази ми хареса. КАто навърши 5 да започнем със сок Peace и първо зеленчукови пюрета. Вие кои давахте първо newsm78

Оле аз забравих да копна линка  Embarassed Ето: http://papa-bebe.com/zahranvanepraktika2.html

# 572
Мими, аз почнах с плодовите, ама по едно време омешах нещата, щото дадох морков, после тиква, пък те нали са зеленчуци, ама от друга страна пък са си сладички... newsm78 Сега още сме на тиква - тиква с мляко/има такова на Ганчев, страхотно е Peace, тиква с морков, тиква с ябълка...иначе ми останаха банан пюре, манго, банан и манго смес и после викам вече да захващам баш зеленчуците - картофче, тиквичка и така...

Софт, къде е трябвало да подкрепяме, аз май не съм разбрала...сподели ако не е късно да се включвам и аз Simple Smile

# 573
Софт-че, това изобщо не е подкрепа по повод онова изказване, това беше искреното ми мнение, когато видях снимката. Изглеждаш невероятно и сякаш не си раждала Simple Smile  Hug

Евил-че, жив и здрав да е мъжа ти, много да те глези и гледа   bouquet

Миленка, опасен е значи твоя разбойник  Heart Eyes

Лори, направо ни закова с тези манджи. Аз пък нищо не правих, само една салата, а мъжете (Иво с баща ми) на барбекюто цър-пърнаха пържолите.

# 574
  • София
 Embarassed аз изпуснах май цяла тема , сега успях малко по диагонал да Ви прочета

Виждам, че срещичка пак се заформя, а ние не сме довършили ремонта и въобще не смогвам и да ги изкарвам децата едвам за гимнастиките им отделям време, само чакам да заспат и почвам да чистя

Много хубави столчета сте показали гледам, аз съмв голяма чуденка, имаме шезлонги-столчета на Fisher Price и се чудех дали ще станат и за момента с яденето, но ми се искаше да си имат масичка отпред и сами да си похапват ,че нямам място за още нещо в къщи, само се прескачаме между 2 шезлнга, 2 столчета за кола...проходилка батко каза че ще ми дадат тяхната  Grinning

Аз още не съм почнала да захранвам дребните, вървиме малко по назад с килцата и затова в началото на следващия месец. Не знам, още не съм ориентирана  newsm78 , но съм си наумила да започнеме с моркови, аз обичам и много тиква и мисля и те да заобичат от рано  Mr. Green

Heart Eyes целувки на всички бебоци, беше ми голям кеф тук там по аватарите да виждам сладки бебешки личица, стана ми едно такова мило като си спомних с какви кореми бяхме и какво обсъждаме вече

P.P. Забравих да кажа, благодаря на Амидалка че сложи снимките на бебки...и така е, те са разноячни, едната прилича на мен ( руса със сини очи ) а другата на тати - по мургава е и с кафяви оченца, взела е и трапчинката на тати на брадичката и на бузките като се засмее. По нищо не си приличат и да си призная така повече ми харесва  Simple Smile

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 22:41 от Лизи

# 575
Да ти е жив и здрав мъжа, Евилче! Ние се чудихме къде се изгуби, пък ти си купонясвала  Party Много яка виртуална почерпка  Heart Eyes

На Лори ще и препишем приза за Супер Жена  Heart Eyes кви манджи, кви чудесии  ooooh!

Амидалка твоя мъж вече е готов да щурмува с таз проходилка  Heart Eyes хич не се е зачудил кво трябва да прави  Party

Мими, донт паник  Crazy аз от всичкото, което прочетох за захранването ми стана ясно само едно - както и да почнеш все ще сбъркаш  #Crazy това, разбира се, е в кръга на шегата, но в действителност много от теориите са много крайни и отричат куп неща, отдавна възприемани като добър старт  Naughty като сокчето, например  Naughty аз за себе си реших, че нетермично обработени храни няма да давам до 6-7 месец, защото ми се струва доста киселинен сока от ябълка, например и не ми се срува подходящ за нежните бебешки стомахчета. Поне аз така мисля, но може и да не съм права, всеки си преценя  Naughty Аз съм решила да давам първо зеленчукови пюрета - тиква, морков, картоф, пащърнак..., междувременно ще почна да предлагам и плодовите, за следващ етап съм оставила кашите и чак тогава ще давам сок. За сега ми е такава идеята, но бебчо ще е с последната дума  Peace

На мен тази вечер ми е много самотно  Cry ударила ме е депресията, но утре ще се рестартирам  Naughty

Лекинка  Hug

# 576
ААА без депресии моля, не сме се разбирали така нали  Hug Снощи хахо хихо, а сега - тихо... Mr. Green Никой да не се депресира, филмира, и такива неща, забранявам ви най-официално  bowuu Hug

Аз съм е така, пък не се депресирам/още.../:

хихихи

Вече наистина лека, че мнооого ми се спи.... Hug

# 577
Аз пък досега бях на гости фук-фук  Joy. Не ми се беше случвало от мнооого време и за мен си е цяло събитие. Отидох и имаше само ракия за пиене и... пийнах два сока от ябълка и се прибрах. Сега ще си лягам, че много късно станало Mr. Green
За срещата- няма пак да ме оставяте сама с тортите, че съм на диета hahaha

Ето да ви покажа моя разбойник колко е гладен:

А аз съм се нахилила като варена тиква hahaha Joy

# 578
Ехо
Първо да се изфукам. Фук, фук  Embarassed имам си най-накрая лятна количка.
Тази е/hauck shopper/ :

Евилче Да ти е жив и здрав мъжа.
За анкетата Все забравям да кажа. Ние ще направим кръщене, както направихме на каката. Но не сме решили кога и как.
Лори Добре, че мъжо не чете, ще ме разведеш бе булка  Wink. Напоследък да си призная доста често прибягвам до топлата витрина на Била. Утре ще се засрамя  Blush Embarassed Blush ама много и ще сготвя малко и аз.
Софт къде е трябвало да подкрепяме? Аз не съм разбрала  Embarassed
dayzi83 Я без такива депресии - митресии, моля  Naughty Горе главата  Hug

# 579
Амидалка, разби ме с тази снимка, ама аз съм по-зле и от този hahaha
Лори, направо е като зайчето от рекламата на батериите дурасел (няма умора).
Евилче, честит ти рожденик, много да те глези и слуша!
Булче за столчето писах, но явно си ми пропуснала поста - на Чиполино е, към 90 лв. Сити модел.
Лорис и Ванката са нямам думи GrinningСладурчета! Стани и твоите госпожици забравих да отбележа колко са страхотни!
Мила-Симона давай да казваме кога и къде и ние да се видим! Симето вече го возих в градския транспорт Simple Smile
Днес накупих и аз като Лори сумати пюрета и се чудя да го почвам ли от утре! Взех тиква, морков, тиква с морков, картоф с тиква, картоф с морков, пъщарнак, броколи, картоф с тиквички:))) На Хип за 1.90 лв. 125 гр. от едно квартално магазинче и на 2.05 лв. от ДМ (там имаше по-голямо разнообразие), а памперсите в ДМ Пуфис най-евтини ги видях - 3-ка 82 бр. за 24.00 лв.
За цикъла - аз още нямам. Кърмя си.
Лека нощ милички!

# 580
Леле, успях да ви изчета! Вчера е било много весело тук  Joy

Да се отсрамя малко, че не смогвам да пиша напоследък, затова ето малко по темите, които запомних:

Пътуването ми е болна тема. Няколко пъти пътувахме много добре и то на дълги разстояния. В един момент обаче дали и омръзна, дали нещо друго... но започна въобще да не търпи да стои в столчето за кола. Ако я взема в мен, тогава горе-долу мирува, но пък мен така ме е страх да пътувам. Последния път, за да успеем все пак да се приберем, изчакахме до обичайното време за нощното заспиване, след което в колата се изкикерчих над кошчето да я кърмя и така успях да я приспя  #Crazy Сега колкото и да ми се иска да скитам, ще поизчакам със следващи пътувания. 

За оставянето на бебе на други - не бих могла да се престраша все още... едно на ръка, че се кърмим на максимум 2 часа през деня, но и още ми се вижда малка и не ми се дава. След годинката вече ще видим.. те бабите доста се натискат. Иначе сега позволява да я занимават и други хора, но за макс. половин час, след това много жално надува гайдата Simple Smile

Секс - уфф, нулево желание, ни наяве, ни насън. Горкия ми мъж. Правихме няколко пъти и сега се скатавам  newsm43

Цикъл - нямам още.

След седмица ще сме на консултация и съм притеснена за ваксините. При втория прием вдигна 38.5 температура и доста плака, като цяло ги понесе по-трудно от първия път. Имате ли наблюдения третия път дали е по-зле или по-добре?

Лека нощ и спокойни бебчовци   bouquet

# 581
monika89  Плодовото пюре не  замества хранене, може да се дава между храненията или като допълнение към хранене.  Ако е в комбинация с каша тогава се замества  Peace

# 582
Да ви кажа тук пробвах два нови вида пампи. Исках да взема да пробвам на Хъджис, но нямаха 3 и аз взех по 3бр. ЕвиБейби и КанБебе. Ми много са готини. Особено Канбебе - мекички, анатомични, тъъъънки, неароматизирани, еластични. ЕвиБейби също ми харесват, въпреки доста силната си миризма, но пък нямат никъде ластик - ни на гръбчето, ни на лепките. Ще ги видя в София как са като цифра. Хич и не ща да чувам за Памперс повече след излагацията им в сегашната игра. А и не са най-добрите които сме ползвали. Пуфис за мен са по-добри. В Кауфланд съм виждала май Канбебе  newsm78  , ама аз хич не го обичам тоз магазин, та не съм сигур....А там ХИП по колко са?
Айде зарих ви с безумен пост..... hahaha hahaha hahaha

# 583
 Hug
ами наготвих  Flutter , врътнах след другото накрая и една грис-халва, че мъжО ми проми мозъка-направи, направи. Изведох и кученцето на 1часова разходка-времето за мен  Heart Eyes или разходка с любим приятел  Heart Eyes
Сега си чакам пералнята и стерилизатора, грабвам Бобчето и отиваме да спим.
Евридика   Hug много сте хубави и Лорис , а пък Ванката   Heart Eyes е невероятен сладурко
Меленка   Hugпак ме разсмя
Честити Ви придобивки милички-да се ползват с много бебешки усмивки  Hug
секс-правиме си  Heart Eyes
пюрета-зеленчукови-тиква, сега картоф, след това картоф и тиквичка
и аз се чудих за плодовите, как ще заместят ядене, та благодаря на Примаверка за отговора   bouquet.
 Днес се разходихме много хубаво тримата и детето ни беше най-кроткото на света
лека нощ от нас с Боби от Бобената Шушулка
ииии се боядисах  bowuu

Последна редакция: нд, 12 юни 2011, 00:34 от loryn

# 584
  • област Варна

За толкова имам време.

Общи условия

Активация на акаунт