Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 493
  • 750
  •   1
Отговори
# 660
  • Кьолн
Добро утро, и от мен момичета! Реика,мерси за кафето!Бенжи,не пиша защото почти цял ден хойкаме с малкия икато се върна ме чака куп работа.  HugЖелая на всички един много усмихнат ден!

# 661
Добро утро и от мен , момичета! Айде да дублирам кафенцето на Рейски!  Flutter Чакам ви!

# 662
Добър дееен! Мерси за кафенцата, аз още не съм си отворила очите. Хубав и усмихнат ден на всички

# 663
Добър ден!  Хубав, усмихнат и доходен ден на всичкииииииииииииииииииии Laughing

# 664
  • Пловдив
 Hug

Спонджи, диета, диета, колко да е диета...с тия бири почти всяка вечер.. Whistling ..ама сме и несериозни...хихихих.. Laughing
За режима: имам и нарушения, не спазвам изцяло, буква по буква...Но пък се чувствам много по- добре, и смятам да продължавам...Еее, днес съм на РД на свекър ми, а се и пенсионира, и пак ще го наруша, плодов ден ми е, ама няма начин да откажа, ще се почнат едни теории и т.н., не ща да развалям празника... Flutter
Та утре ще си направя плодовия ден.

Моз,мноо жега бРе, де ходите по слънцето цял ден?!
Аз вчера карах колело със сестра ми от 11 до 17ч. на Гребната, днес съм с каруцарски тен... Joy

derova
, добре дошла!  Hug

# 665
Ехеее къде ви затисна жегата бре хора?!

Дерова, здравей и добре дошла!

# 666
Опа  Hug

Минавам да ви се поФалиМ най-накрая и аз да се сдобия с ваучер за гмуркане  Crazy по тази оферта: http://www.lapni.bg/offer/401 Взех два ваучера и след почивката в гр. Средец смятам да наминем да се гмурнем  Crazy

Боб, здрасти! Как е колянцето?

Бенджи, това с колелото много хубаво. Браво! Ама вземи някакви мерки за тена, събличай се от време на време  Wink Laughing
Днес с една позната си говорихме за билки и се сетих за теб. Имам още мурсалски чай, ама сега не ми се пие топло, биричката по ми идва добре  newsm53

Пол, днес съм на тесто. Сега омесих едно тестенце за питка. Ти кво правиш? На работа ли си?

Кипре, мини кажи - здрасти бре  Hug

# 667
  • Кьолн
Бенджи,жега не жега хойкам. Цяла зима бях затворена сама с децата в къщи. Беше ми се стегнала душата. Не искам да свършва лятото. Tired Рейка, браво момиче! Аз не мога дори да плувам а ти се гмуркаш! Много си смела явно!

# 668
 wavey

Бях на работа. Гризнах малко сурови бадеми и отивам да си нагледам китките. После ще пиша, ако има на кой. Crazy

# 669
  Ооохххххх, всичко ме боли! Чистих основно къщата с изключение на прозорците, че я бях зарязала зарди изпита и беше ужас  Embarassed. Днес като нямам излизане и биричка реших да яхна метлата и да почистя всичко, ама да не ви разправям как ме боли сега гърба, а ръцете ми са изкиснати /нали не слагам ръкавици/  Tired. Прозорците и пресаждането на цветята го оставих за някой от следващите дни. Сега остава да се изкъпя и всичко ще е тип топ. Мисля после направо да си легна и да зяпам ТВ, щото моят е на гости, а детето е на компа и ще си почина активно  Laughing.
  Лека вечер на всички!

# 670
Моз, никога не съм се гмуркала  Rolling Eyes, но знам , че ще ми хареса  Party

Пол, питката ми стана зашеметяваща  Joy, незнам дали ще е готина на вид ( снимка ) , но е страхотна, остана само едно пърченце  Whistling
Как върви плодовият ден?  Mr. Green

Рени, туй дето си го направила , трябва и аз да го направя  ooooh!

# 671
Норче, питката искам да я видя. Flutter
Иначе плодовият мина /почти вече/ добре. Бях на работа и цял ден виках колежката да ме замества ту да ям, ту да пишкам. hahaha Две кила съм надолу, което не е много добре. Такова бързо отслабване съсипва организма според мен. Thinking Ще изкарам още един кръг, после ми се ще да включа нормална закуска обаче. newsm78 Ще видим. Да дойде, ще му мисля. При теб как върви?
Рени, в тая жега как не се смили над себе си? ooooh! #Crazy
Боилчо до кога ще стои в Силистра?

Другичките как сте? Hug

# 672
Пол, снимки ще покажа утре  Simple Smile Ще ти ги пратя по скайп! Това с килата...от пловодият е  Wink При мен нямаше бързо отслабване, а чувство на лекота  Wink

# 673
А, от плодовия, не само. Thinking Още след вторият бях едно кило надолу. А ти като не се теглиш, как разбра, че не си отслабнала бързо? Mr. Green Аз обичам да се тегля, независимо дали съм сега на диета, или обичайно не. Смятам, че така се контролирам успешно. bowuu
Не ща да спамя, ама утре на месо ли съм? Blush Малко се омОтах с тези дни. Whistling

# 674
  • Пловдив
Уффф и аз не се тегля...изобщо не знам дали съм свалила нещо. Не мога да усетя по дрехите, щото лятото обикновено съм с дълги и широки поли... Blush
Аз днес трябваше да съм на плодове, но ще съм утре, че го прецаках  - нали бях на РД...

Поли
, на месо и млечни си... Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт