Жената Лъв - тема 50+3!

• 16 512
  • 750
  •   1
Отговори
# 570
Стефи, малка съм, ако трябва да съм честна '92 година Blush Обикновено когато ме попитам тук казвам, че съм на 20, защото пиша в теми, в които ако кажа на колко съм ще ме разкъсат. Като "искам бебе" и "кюретаж и забременяване". Възпитавана либерално и порасла преждевременно, нещо от сорта. За крехката си възраст ми се наложи да претърпя почти докаралата се до лудост майка, която обичам и в момента е съвсем различно. Вечно изневеряващия си баща, който също обичам и вече си е седнал на дупето с нова жена. Малкия си брат, за който ми се налагаше да се грижа основно аз в този период. Спонтанен аборт, разни предракови гадости за които май споменавах тук и още куп гадории. Честно казано, ако ме питаш нещо за бала или "студентски години" няма да мога да ти разкажа почти нищо. Не се оплаквам, просто споменавам, за да имате предвид поговорката "не питай старило, питай патило". Вписвам се чудесно. По едно време липсата на желание за дискотеки, купони, пиене и т.н ми тежеше, сега се радвам, че се получи така емоционалното ми израстване.
А в готвенето никаква ме няма, мога само да се уча от размяната на рецепти. Смятам да се включвам в общите теми които завъртате, но да навляза още малко, защото сега ще е по-скоро ни в клин, ни в ръкав  Laughing.

# 571
  • София
..... Ти на колко години каза, че си? Имаш добър правопис BTW. Затова се зачудих.
Детето казА, че не се засяга и аз сега ще се явя като секретарка  hahaha! Стеф, новото Поли е бебе, на 20 мисля, че е. И аз забелязах правописа  Peace. В тоя ред на мисли, липсва ми Джули  , дали ни дебне някъде от засада hahaha?

Теди, тоя малкия ще ме умори  Laughing! Плюел, викаш, хах  hahaha.

Поли-поли, чета ти думите и мога да ти кажа, че съм същата. Като се скараме с моя мъж, само аз имам право да съм ядосана, викаща и недоволна. И винаги съм права  Crossing Arms  Mr. Green.

# 572
Поли-поли, чета ти думите и мога да ти кажа, че съм същата. Като се скараме с моя мъж, само аз имам право да съм ядосана, викаща и недоволна. И винаги съм права  Crossing Arms  Mr. Green.

Да и много обичам да се оплаквам от него, ама като почне някой да му изтъква кусурите и ми става криво, че едва ли не го представям в кофти светлина и веднага скачам като лъвица за малкото си  Joy Joy Joy а не трябва!

# 573
  • София
О, една лъвка винаги трябва да защити семейната чест! И в това сме "САМО АЗ" - само аз мога да му правя забележка и да му давам оценка.
Е, тука не се брои, щото сме едно цяло  Joy.

# 574
Поли 2, 19 години... Thinking ? Звучиш някак по-зряло наистина. Кой ще те разкъсва, къде и за какво?
Половината форум е изтрещели женуря.  Crazy Другата половина  - богати мами дето мъжете им вадят една шапка парЕ и им остава време за форум. Компетентни за всичко, имат прекрасни фемилита, мъжете им вечно влюбени, сексът върИ кат' за световно, манджите тоже, почивките са извън страната, хладилникът поне AIG, дограмата е Саламандър...
С други думи като в оня лаф - "Химикалката му Mont Blanc, тиганът му мисли за всичко...". Мани тая работа с разкъсването. Аз често постоявам из клю-то тук. Ебаси скучагите. Някои съм ги засичала в откровени лъжи. Да те разкъсат ли? Има начетени хора тук, но точно ракъсващите са една голЕма скука. Толкоз праволинейни, че ти иде да се... наакаш. Laughing
Естествено каймакът на най-разкошните изключения е тук. smile3502

Вени, и на мен ми липсва Джулка. Какво ли стана с жената и бебето, дето ги беше приютила у тях? Голямо сърце има тая жена.
А на мен и ти ми липсваш. Всеки ден си тук, а не знам защо не те чувствам напоследък. Embarassed Hug

# 575
19 - август  Grinning Именно тези, които описваш. Много е трудно без да споделяш тъжната и сериозна част да убедиш някого, че си отговорен, преживял, зрял, макар и млад човек. Представям си само, като кажа искам бебе и съм на 19 как ще се почне "то това не е кукла, мила, то грижи иска" или пък "а пари от къде ще взимаш, а за образованието помисли ли". Как да обясниш на тази част от съфорумките, че съм гледала вече бебе, че не съм тъпа шматка, нито пък малка куха лейчица. Няма как, за това откровено си лъжа за годините. Просто има хора, които с идеята да изпъкнат и да те убедят колко ти си прост и за нищо не ставаш за способни да ти ръчнат в сърчицето. Имам усещане за такива  Grinning

# 576
  • София
А на мен и ти ми липсваш. Всеки ден си тук, а не знам защо не те чувствам напоследък. Embarassed Hug
Много ми стана мило  Hug! Бай дъ уей, усетила си ме някак си!

Всеки ден съм тук, обаче понякога набързо минавам. После, като реша да пиша и взема, че се откажа. Нещо май ми беше поизбягала музата, така да се каже. Тръгна да драсна нещо, пък си викам що сега да дрънкам празни приказки и да досаждам, и взема та затворя страницата.
Има моменти, в които много ми бягат думите, бре. Искам да се изходя по въпроса, а не мога да формулирам смислено изречение в тая кратуна, значи.

# 577
  • Пловдив
Вени,  Hug
И на мен ми се случва напоследък..мнооо е странно...

Поли 2
, наистина си малка, но пък си минала през толкова неща...
Аз на тия години бях първа година студентка тук. За пръв път живеех далече от нашите и се учех да бъда независима...Работех малко почасово и по време на панаирите, но главно си разчитах на издръжка от нашите. Обикалях с приятели насам -натам и се чувствах свободна... Laughing
Определено съм била страшно далече от мисълта за дете, дом, домакинстване, а и от мисълта за продължителна връзка... Mr. Green

# 578
Аз...се грижех за майка ми основно. Както споменах имаше период, в който не беше стабилна психически. Работя от 15 годишна. Дойдох в София миналата година след като завърших. Тръгнала съм на 6 годинки на училище, та за това. Нашите ми изпращаха пари в началото. После започнах работа в Патиланци...много обичам деца. Парите, обаче ми бяха малко и се наложи да сменя работата. Сега работя във вестник. Плащаме си наем, сметки, кредити, опитвам се да помагам и на майка ми с нейните кредити. Независима съм от малка и така. Това е. Последните няколко поста на кратко казват най-важното за мен. Спирам да досаждам. След малко свършвам работа ...нямам търпение вече  Mr. Green  atwork

# 579
Липса на муза ли, казваш, Вени? Може. Гледам снимките, които качвате в албума.  Thinking Виждах и твоите. Изглеждаш спокойна и някак скучаеща.  newsm43 Само казвам какво спонтанно ми изниква. Сигурно са абсолютни глупости. Аз имах предвид, че ми липсва това да ми разцъкаш някой екселски файл, да разкажеш за градината на Бойко Борисов и малкия и накрая да дръпнеш заключително изречение за живота като такъв. Това ми липсва. Ся като го написах и установих, че ако имах кола с радост бих се замъкнала още утре до С-я да пия кафе с вас на езерото Ариана.

Обаче... ситемата е Халифакс - синджирът си иде, козата я няма Laughing

# 580
  • София
Вени,  Hug
И на мен ми се случва напоследък..мнооо е странно...
Нали!? Точно "странно" е определението.
Кажи сега, аз ли заразих теб или ти мен  Joy  Hug!?

За първи път почнах работа, когато бях ваканция между 10-ти и 11-ти клас в гимназията. После завърших и не ме приеха в университета и вече потърсих постоянно бачкане. Намерих си. Изкарах една година (или бяха две  newsm78, не помня) и пак кандидатствах за вишУ  Mr. Green. Приеха ме, учех и работех успоредно. Бяхме гаджета с мъжът ми от седем години, когато се оженихме. Родих на 23. Сега си давам сметка, че съм била абсолютен неограмотен родител, особено в началото  ooooh!. Да не говорим, че май никога не съм размишлявала така сериозно върху темите за семейството и децата. Май късно почнах да го правя  Blush.

# 581
О, Бенджи, мигар и ти? Иначе свободна си се чувствала? Че ти и сега си си така. Само че с 2 ремаркенца. Пак ходиш концерти, планини, палатки... Ти си си свободен дух и сега, бре. Hug

А пък таковата... не че съм негостоприемна или нещо... ама да питам ся - къФ е сичкия тоя народ горе на жицата? Непознати никове, гостЕ... Мнооо народ, мноо нЯщУ бре. А! ЗачезнАха.

Поли2, какъв "ни в клин, ни в ръкав", бре? Та то не е лошо. Най обичам да се ръгна у А групата без топка. Свиркай си. И много до късно работиш.

Полинко, вие решихте ли къде ще почивате? Защото ако знаеш каква евтина оферта ми показаха! Crazy Не е луксозно. На 16 км от Бургас. Вилички. Обикновени. 5 дена за 2-ма души е 110 лева. Преклатурихте ли се от столовете? Grinning

Последна редакция: вт, 21 юни 2011, 20:45 от St.

# 582
# 583
  • София
Стефи, мислех в неделя да се разходим до Борисовата градина, обаче детето пожела да го водим в зоологическата, че ако случайно някой сурикат ражда, да го видел  ooooh!. Качих снимки от разходката в албумчето, ако ви се разглежда.

Много обичам на Борисовата градина да си й викам Парка на свободата  Blush. Отраснала съм там и така си го помня.
Сега гледах и слушах за паметника, дето са го нарисували... Разбирам автора, който по много идеен начин провокира някои теми за размисъл (ако изобщо това му е била идеята). Обаче ми става и някак особено. Ми мен там ме направиха чавдарче, точно пред този паметник. И повярвайте ми, това няма нищо общо с комунизма в моите очи - бях дете и политическата идеология ми е била последна грижа Grinning.

Айдеее, запалих на философски теми, някой да ме спре  hahaha!

# 584
На мен много ми хареса това с паметника.  Mr. Green
Стеф, къде е тази оферта да я зърна?

Общи условия

Активация на акаунт