Обикновено когато ме попитам тук казвам, че съм на 20, защото пиша в теми, в които ако кажа на колко съм ще ме разкъсат. Като "искам бебе" и "кюретаж и забременяване". Възпитавана либерално и порасла преждевременно, нещо от сорта. За крехката си възраст ми се наложи да претърпя почти докаралата се до лудост майка, която обичам и в момента е съвсем различно. Вечно изневеряващия си баща, който също обичам и вече си е седнал на дупето с нова жена. Малкия си брат, за който ми се налагаше да се грижа основно аз в този период. Спонтанен аборт, разни предракови гадости за които май споменавах тук и още куп гадории. Честно казано, ако ме питаш нещо за бала или "студентски години" няма да мога да ти разкажа почти нищо. Не се оплаквам, просто споменавам, за да имате предвид поговорката "не питай старило, питай патило". Вписвам се чудесно. По едно време липсата на желание за дискотеки, купони, пиене и т.н ми тежеше, сега се радвам, че се получи така емоционалното ми израстване.А в готвенето никаква ме няма, мога само да се уча от размяната на рецепти. Смятам да се включвам в общите теми които завъртате, но да навляза още малко, защото сега ще е по-скоро ни в клин, ни в ръкав
! Стеф, новото Поли е бебе, на 20 мисля, че е. И аз забелязах правописа
. В тоя ред на мисли, липсва ми Джули , дали ни дебне някъде от засада
? Звучиш някак по-зряло наистина. Кой ще те разкъсва, къде и за какво?
Другата половина - богати мами дето мъжете им вадят една шапка парЕ и им остава време за форум. Компетентни за всичко, имат прекрасни фемилита, мъжете им вечно влюбени, сексът върИ кат' за световно, манджите тоже, почивките са извън страната, хладилникът поне AIG, дограмата е Саламандър... 
Именно тези, които описваш. Много е трудно без да споделяш тъжната и сериозна част да убедиш някого, че си отговорен, преживял, зрял, макар и млад човек. Представям си само, като кажа искам бебе и съм на 19 как ще се почне "то това не е кукла, мила, то грижи иска" или пък "а пари от къде ще взимаш, а за образованието помисли ли". Как да обясниш на тази част от съфорумките, че съм гледала вече бебе, че не съм тъпа шматка, нито пък малка куха лейчица. Няма как, за това откровено си лъжа за годините. Просто има хора, които с идеята да изпъкнат и да те убедят колко ти си прост и за нищо не ставаш за способни да ти ръчнат в сърчицето. Имам усещане за такива
Само казвам какво спонтанно ми изниква. Сигурно са абсолютни глупости. Аз имах предвид, че ми липсва това да ми разцъкаш някой екселски файл, да разкажеш за градината на Бойко Борисов и малкия и накрая да дръпнеш заключително изречение за живота като такъв. Това ми липсва. Ся като го написах и установих, че ако имах кола с радост бих се замъкнала още утре до С-я да пия кафе с вас на езерото Ариана.
, не помня) и пак кандидатствах за вишУ
. Да не говорим, че май никога не съм размишлявала така сериозно върху темите за семейството и децата. Май късно почнах да го правя