Любители на котки - тема 51

• 41 071
  • 736
  •   1
Отговори
# 645
Мъро колко е сериозен  hahaha Много са ми смешни- ще рече човек, че с нещо много важно са заети- моят Мишо ако е в тази поза и случайно надникнеш при него, надава предупреждаващо мяукане- в превод- Махай се, заето е  Mr. Green
Делфи, идеята е супер.

# 646
Облекчаващия се е Мацо  Grinning
Делфи, успех с транспортирането.

# 647
Облекчаващия се е Мацо  Grinning
Делфи, успех с транспортирането.

Embarassed Упс! Мацо ще ми прости, но майка му е виновна, че отдавна не ни го е показвала  Crossing Arms Mr. Green

# 648
  • Costa Rica
Защо не пуснеш тена в Клюкарника? Както е отпускарски сезон може някой да си идва от морето? Или ако има тема на ВТ мами?

Давай, Делфин, идеята е много яка!
Във  фейса вървят съобщения, на клю-то не смея да се доверя. Едно момче беше обещало, но се отметна. Аз няма да се видя скоро със свободни дни, иначе досега да съм отишла да си ги прибера.
Ама много е сладък малкият мърльо, нали?

# 649
Във  фейса вървят съобщения, на клю-то не смея да се доверя. Едно момче беше обещало, но се отметна. Аз няма да се видя скоро със свободни дни, иначе досега да съм отишла да си ги прибера.
Ама много е сладък малкият мърльо, нали?

Много  Heart Eyes Пожелавам ви бързо да се съберете!

# 650
Таня, твоите както винаги са неотразими!

# 651
  • на брега на морето
Вижте чудо невиждано!

http://vbox7.com/play:4e4b65ac1e

# 652
Ама таз гугутка кво му се кланя на котето... не го кълве, а се кланя  Joy
Пък него горкото го мързииии....

# 653
  • In a surreal moment!
смешното е, че това е танц за чифтосване, не си ли виждала как се ухажват гугутките

но тоя гугут така здраво се е объркал, че танцува на котарака....влюбен, ама в грешен обект

тъпанара скоро може и да изцвърчи, ако продължава да досажда и от либов ще стане офффф

# 654
Котаракът от видеото е дзен  Sunglasses

# 655
Хахаха, Икси, верно... сега като каза и ми просветна.

# 656
Ох, Маца такива си ги носи в стаята....

# 657
  • На небето
смешното е, че това е танц за чифтосване, не си ли виждала как се ухажват гугутките

но тоя гугут така здраво се е объркал, че танцува на котарака....влюбен, ама в грешен обект

тъпанара скоро може и да изцвърчи, ако продължава да досажда и от либов ще стане офффф

Да, само, че при чифтосването те си надуват гушите и си издължават шиите максимално, като се перчат и кражат около женската. Това според мен е начин на общуване. А котето дори нокти не пускаше. Много бяха сладки.

# 658
  • In a surreal moment!
анджък де, общуване от вида "я елате котенца при баткоуу ...гу гу гууу "  Mr. Green Mr. Green

Гугута сбъркан и котака и той заспал... атракция! Joy

Маша я побъркаха тия гугутки. Всяка сутрин се ухажват по кабелите , а тя отдолу им пее мяц-мяц... и се сниша, и обикаля, ха дано някое гугуте да и падне право в устето  hahaha

# 659
  • София

hahaha hahaha hahaha

Ето го и само като линк  http://vbox7.com/play:3336294c18  (ако не тръгва видеото)

Последна редакция: чт, 07 юли 2011, 11:42 от Тaня67

Общи условия

Активация на акаунт