Любители на котки - тема 51

• 41 067
  • 736
  •   1
Отговори
# 315
  • Козлодуй
Икси,дано всичко се нареди от раз!Прегръщам те и стискам палци fingerscrossed fingerscrossed Flowers Four Leaf Clover
Меичка,честито ново попълнение на семейството Heart Eyes

Преди съм имала куче,но не съм изпитвала желание да го целувам.Гари обаче така е влязъл под кожата на всички,че го мляскаме наред.А масата ми в хола е стъклена и много обича като вдигна покривката за смяна,да легне на стъклото.Не че и върху покривката не обича де Blush Не можах да го възпитам,не че не съм опитвала.При нас обаче онова с пръскането не помага(опитвах да го отдалеча от саксиите,безуспешно).Изобщо няма страх от вода Twisted Evil Ето как излезе от банята вчера,след като съвсем доброволно си взе душ с мен:

Като реши,че е мокър чаршафа под него,се премести на сухичко-върху любимата ми тениска Twisted Evil И също много обича чисти чаршафи.

# 316
  • на брега на морето
Нацелувайте котките си вместо мен!!!

kikaha, чудесна идея да вземете Грейчо на пикник, ама щом ще има кучета си е рисково положение мислА аз newsm78.

# 317
 Hug Hug Hug Hug Hug

Белчо благодари за топлото посрещане Simple Smile

Всъщност да споделя още няколко впечатления. В общи линии Миша се страхува от него (лекарите ни предупредиха, че ще стане така заради смърдящото синьо лекарството, с което е намазан) :Р Като добра кака му отсъпи всичко -- храна, вода, купички, тоалетна, къщичка... и най-любимото си местенце от леглото ми  Laughing Милата, за първи път откакто я помня спи някъде другаде!  Embarassed Беше се сгушила чинно на фотьойла и чак сутринта се престраши да кацне в другия ъгъл на леглото  Embarassed Милата душичка, сигурно се чуди какво се случва.

Той пък е такъв лигльо! Най-любимото му нещо е да се гушне и да започне да 'меси' -- одеалата вече са надрани от ноктите му Simple Smile Много обича да му хванеш лапичката -- мърка ли, мърка... като малко дете е! Сърцето ми вече прелива от любов по него  Embarassed

Ето още една идилична снимкка (ми така де, много ми е мила):

(сори за безпорядъка)  Embarassed

# 318
  • Варна
Много е сладък Heart Eyes
Меичка,
само гледайте да обръщате предишното внимание на каката, да не се чувства ощетена по никакъв начин. Гушкайте и двамата по равно, играйте с тях, хранете ги заедно, за да се чувстват еднакво обичани.

# 319
 ooooh! Лелее, докато се наканя да си сложа данъка, вие сте ударили 22 стр. Леонардо много порасна, още малко ще направи четири месеца, но е все гладен. Голям лакомник и в тая връзка да ви разкажа пример, който потвърждава твърдението ми. Прибирам се от работа, натоварена като шерп и понеже немога да нося третата торба в зъбите /засега/, оставям ги в коридора на масата и казвам на сина ми да ги пренесе в кухнята. Очевидно тийна, който е на компа в този момент има връзка с кораба майка и ни приема, ни предава в тази ситуация. След като оставих колата и се прибирам вкъщи какво да видя, Леонардо се е наврял целия в една от торбите и яде ......масло, ама на корем  ooooh!. Майко мила, заедно с пластмасовата опаковка. Само като ме видя, започна да лапа още по-лакомо и настървено. Предполагам се досещате за последствията върху цялото семейство и Лео. Незнам дали за целия му живот ще му се събере толкова миене и акане. Не ми се беше случвало ако да ми мирише на масло. Затова пък след два дни реших да си направим за закуска филии с масло, доматче и шунка Naughty Да, да, ама не... изхвърлихме ги. Този път маслото ни миришеше на ако smile3544 newsm77 Асоциации............да видим докога......
Ето го и  butter Лео :

# 320
Цитат
Алф? Алф ли се казва наистина? Много готин котарак, при това и прилича на кръстника си.
Алф се казва - Алфредо Laughing Сестра ми измисли името Grinning но му ходи на носа Crazy
елиас мерси Hug
ГУШ на Гари, Богданка, Лео и бялото коте на  Меичка  Hug Hug Hug и на всички останали пухчовци Heart Eyes

# 321
  • Между гори и планини
Ето как Кети и батко й (сам той каза, че му е сестра  Laughing ) си играят. Ако не синът ми не прекалява с шума, тя го изтърпява, дори се включва в играта. Обича, когато той е на градина да ходи в стаята му и да си играе с малки колички или бакугани.

# 322
Белчо  Heart Eyes е душица  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes
Бутер Лео  Joy е голям сладур- и моят Мишо яде масло, но е голям батко и знае къде е границата  Mr. Green, та още не сме се отказала от филийки с масло  Mr. Green Между другото, то им помага да изхвърлят косми от стомаха, така че в умерени количества си е полезно.
Лунен сън- ти сигурна ли си, че Гари е 100% коте  Mr. Green- за пръв виждам водолюбив котарак, браво  Peace Аз моите, когато реша да ги пера, целият квартал разбира...
Топъл дъжд- много мила картинка са ти децата  Wink

# 323
  • Варна
kikaha, чудесна идея да вземете Грейчо на пикник, ама щом ще има кучета си е рисково положение мислА аз newsm78.
Аааааа, ходихме на пикник заедно с Грей.  Laughing Но бяхме само ние, защото общата среща с приятели се отложи. Само веднъж дойдоха две кучета на чешмата да се окъпят, а стопанинът като разбра, че имаме котка, си ги прибра в обратна посока Peace и ни пожела приятно изкарване. Simple Smile

След първите 15 минути, Грей се престраши и хукна да изследва наоколо. Ние след него държим каишката и май останах без крака. Crazy LaughingМалко снимки:

http://picbg.net/u/46702/42956/559774.jpg
http://picbg.net/u/46702/42956/559775.jpg
http://picbg.net/u/46702/42956/559776.jpg
http://picbg.net/u/46702/42956/559777.jpg
http://picbg.net/u/46702/42956/559778.jpg
http://picbg.net/u/46702/42956/559779.jpg

Много обичам снимки на играещи си деца и котки!  Heart Eyes

# 324
Лелее за 2 дни колко сте изписали. Сега се връщам да чета и да се радвам на хубави снимки.
Котьо Тръмп къде ходихте на пикник с Грей?
Аз на тази каишка честно казано не вярвам много. Ако случайно се стресне и реши да побегне внезапно, все си мисля че ще се изхлузи лесно и ще офейка на някъде.
Иначе и аз се изкушавам да го заведа на лозето, пък защо не и на пикник Wink
но ме е страх и от кърлежите и бълхите, ако се напълни с тях не знам как ще се чистим с тази козина.

# 325
  • Варна

Котьо Тръмп къде ходихте на пикник с Грей?
Котьо, бързо признавай къде, кога, защо и как!   hahaha Joy Е, посмях се от сърце, като си представих как Котьо се е ококорила, като е разбрала, че е ходила на пикник с Грей!
 Hug Обаче, Котьо, на теб бих ти го поверила за разходка!
kokoshinkata, бяхме на пикник до с. Яребична. Честно казано, не съм много доволна- има 2 огнища, маса с пейки, прохладна горичка и чешма, обаче няма подходяща полянка за игра. Трябва да се окоси. Само дето си разнасяхме федербала.  Simple Smile
Мен не ме е страх за Грей, че може да избяга. Обаче за здрава котка препоръчвам по- подходяща каишка- нашата дори и Грей успя да си я изхлузи веднъж. За кърлежи не съм успяла още да го прегледам, защото спи зад леглото заедно с каишката, толкова е уморен! И как не- голямо тичане падна там.  Laughing

# 326
Олелее ама и аз съм една разсеяна Crazy Joy
моите най-искрени извинения   bouquet
 Joy Joy Joy

# 327
  • София
Ето как Кети и батко й (сам той каза, че му е сестра  Laughing )

На Мъро другото име му е Братко  Mr. Green. Едно време малката дъщеря като се обидеше нещо на кака си, прегръщаше Мъро и му нареждаше: "-Братко, братко мой! Аз нямам сестра, само ти си ми брат!" Така си и остана. И досега говорим за "брат ти" и Братко.   Laughing

Много хубаво си играят "братчето" и "сестричето"  Heart Eyes

Браво на Грей! Не всеки домашен котарак е ходил на пикник  Grinning.

Браво и на "кака" Миша, че приема добре Белчо! Всъщност колко е голям Белчо? Късметлия е, че ви е срещнал!   Hug

Много се смях на лакомника Лео  Laughing. Повечето котки обичат масло, но не са имали изгоден случай да лапат до насита  Laughing.

Hug за мокрия Гари и хубавата Богданка!

От мен едно улично дяволче  Grinning:

# 328
Момичета, всички котенца са уникални !
Меичка  Hug , миличкия Белчо ! Силно го прегръщаме с Лъки. Много е сладичък и гальовен !
Танче, черните котки са ми слабост !  Heart Eyes
Грай е много изписан !  Heart Eyes
Кети е доста голяма  Shocked Като моята Жулиета е ! Колко ли тежи... Аз Джелката като я вдигнех и ми ставаше тежко, а не е дебела, просто е едра.
А историята на Лео и маслото ме раби направо...  hahaha И той е прекрасен   bouquet

# 329
  • София
Браво на Грей! Не всеки домашен котарак е ходил на пикник  Grinning.

ooooh! Kaк можах да забравя! И Мъро е ходил на пикник  Laughing. Но не планувано и организирано като Грей. И никаква каишка не му трябваше, за да стои с нас  Wink. Нито, за да отиде пръв до колата и да се качи в нея  Mr. Green. Намерихме го в една гора, където отидохме на пикник. Първо изяде повече от 1 филия сух хляб, после си поспа добре в якето на кака, после опита опечената мръвка и накрая поведе колонката към колата (около 5 минути ходене пеша по тясна пътека), за да се качи нахалника пръв в отворената кола.  Mr. Green  И така ни се "натресе" до ден днешен.  Mr. Green

Днес, в парка на Военната академия, имаше един черен котарак, който беше невероятно едър. Отдалече не можехме да разберем дали е дребно куче или котарак  Grinning. Държеше се като котка, но заради ръста не вярвахме на очите си. Сетих се за Жоро на muronka. Мисля, че беше казвала, че е 8 кг без да е дебел.  Grinning   И на снимките се виждаше колко по-едър е от Данчо.

Общи условия

Активация на акаунт