Любители на котки - тема 51

• 41 076
  • 736
  •   1
Отговори
# 300
  • Варна
Икси, чакаме бременни новини от теб!  fingerscrossed Hug
Свраче, от здраве и любов да не се отървеш!   party023
Сладки ресторантски и домашни  мацииии!  Grinning  Heart Eyes, а момченцето на Тина ми изпълни душата! Peace

Момичета, аз пък си целувам Кети, тя е толкова чиста, не ходи никъде на мръсно. Най-много да се завре в гардероба ми да спи.
Да ви питам - как вашите пухчовци преживяват жегите? В нас е доста топло и Кети само се чуди къде е по-хладно, дори ляга в банята след като съм се къпала  Simple Smile
И ние го целуваме нашия маймун, само че той не е изряден в чистенето и често мия задните крака и дупето.  Sunglasses Грей също влиза в душ кабината, като се изкъпем.  Laughing И на теракота се изпружва, хич не му дреме за кокалите като на Мъро. Ми жега си е вече.   grinning039
Засега мнението ми за покупка на котка е отрицателно. Може да се намери( и осинови) дори породисто котаче, ако се следят страниците на организациите спасяващи животни!
Утре ще ходим на пикник и сме в голяма чуденка , дали да вземем Грей, защото някои приятели ще си вземат кучетата!  Confused

# 301
И ние стискаме всякакви палци и лапички за иксините ембриончета!!!  fingerscrossed  Flowers Four Leaf Clover  newsm32

Честит рожден ден на Сврачето!  newsm38

Да ви питам - как вашите пухчовци преживяват жегите? В нас е доста топло и Кети само се чуди къде е по-хладно, дори ляга в банята след като съм се къпала  Simple Smile
Сложи й един вентилатор на пода да се разхлажда. Преди да си вземем климатик така правехме и въпреки че първо го гледаше съмнително, накрая се престраши и се изтегна пред него на пода  Grinning

Аз също живея в чужбина и тук хората определено нямат никакви предразсъдъци за бебета и животни. Котки, кучета, зайци, всякакви гадинки се търкалят заедно с бебетата по подове и кревати без проблеми. Разбира се, животните са обезпаразитени. Но пък не съм виждала животно на масата. За мен това е границата. С тия лапи си рови л***ата, а после да ми стъпва където ям - абсурд! Гнус ме е, и не мога преди всяко ядене да пера постелките или покривката. Пък и ме е страх от токсоплазмоза. За котки които излизат навън или имат досег с мишки (както нашата), рискът си е реален. Богданка я целувам само защото знам че не излиза навън, а вкъщи няма какво толкова да се изцапа. Предишната ни котка ходеше навън обаче, и се търкаляше на земята във всякакви боклуци и ла*на - такова не бих го целунала. С нея само се галихме, и то след като съм я позабърсала, защото си влизаше прашна с висящи клечки и боклуци по нея  Mr. Green

# 302
  • Между гори и планини
Ние имаме климатик, но още не го пускам, защото имам възпаление на синузита точно сега  Confused
Направо я съжалявам Кети, у дома е 30 градуса, а тя с това кужухче. Днес измих терасата и тя се пльосна на мокрото, цял ден само спи, пие вода. Рано сутрин и късно вечер яде и пак е отслабнала.

В нашият вход преди месец е родила една маца пъстра като Кети. Виждах я няколо пъти как влиза и излиза, всички й отварят вратата ( че се заключва). Днес мернах котенцата преди да се скрият някъде в тъмното. Купих й цял пакет суха храна и й го отворих . Как се нахвърли милата към храната, толкова е слаба. После я чух как вика децата си и малки крачета пристигнаха в галоп в тъмното.

# 303
Свраче, честит рожден ден  smile3525
Топъл дъжд, много мила история с мацата и малките! Дано има само добри хора в блока ви  Hug
Моите котУраци спят по цял ден- така прекарват горещите часове докато ни няма. А вечер  Party ей тогава шоуто започва  Crazy То е тропот, събаряне на разни неща, опити за убийство на себеподобни и пронизващо маукане от този, когото са опитали да изядат  ooooh! Ще ядат шамари скоро, да видим кога  Mr. Green

# 304
ИКСИ  Hug Всички стискаме палци и лапички   bouquet

Момичета, имам новина...
* някои от вас може да са видяли по фейсбук/други форуми) :Р

Най-сетне взехме бебчо Белчо!  baby_neutral

Първата среща с Миша мина много добре Simple Smile Миша е перфектна, души го любопитно и по нищо не показва да е притеснена -- гордея се с нея! Мисля, че се харесват Simple Smile Белчо първо съсна 1-2 пъти (от страх), помяука й малко, но като цяло и той е пушка (кой знае на колко котки се е загледал през бездомния си живот). Тя гък не казва.  Laughing

Още се гледат отдалеч, но като цяло съм доста обнадеждена -- мисля, че ако генерално не се бяха харесали, щеше да си проличи.

И така -- вече мога да заявя, че съм годра и щастлива мама на двама!  Grinning

# 305
Меичка, видях го Белчо във фейса Heart Eyes  Красавец! А с Миша ще станат първи дружки, първата среща е минала като приказка, просто. Пожелавам ви много щастливи мигове на цялото, голямо семейство Heart Eyes

# 306
  • Варна
И така -- вече мога да заявя, че съм годра и щастлива мама на двама!  Grinning
Меичка, честитоооо мяукаща придобивка! LaughingБраво на Миша, че е добричка! Много да те радват и сега, като станат комбина, да не прекаляват с белИте! Mr. Green  Hug

# 307
Икси стискам палци не за едно, а за няколко бебчета passifier passifier passifier
Меичка реших да пиша, за да те поздравя за новия член на семейството - КРАСОТА Heart Eyes да сложиш още снимки Hug Много се радвам на хора като теб, които прибират бездомничета  bouquet
Топъл дъжд личи си, че си добър човек  bouquet дано оцелеят мъниците!

Алфчо е добре - по цял ден спи и се лигави Laughing доста е наедрял, като лъвче е Heart Eyes и това лято не си смени много козината - остана с кожухче и сигурно ще му е топло...
Ето го и него Flutter

# 308
Алф? Алф ли се казва наистина? Много готин котарак, при това и прилича на кръстника си. Grinning

# 309
Меичка  Hug Прекрасен е Белчо ! Ще се разберат с другата маца, спокойно. Тя усеща, че той има нужда от това да са приятели. Много се радвам, че сте си вече вкъщи. Да ти расте здрав и много щастлив !  smile3525

# 310
Алфчо ми е много на сърце  Heart Eyes

# 311
  • София
 Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Белчо е бонбон  Heart Eyes

# 312
  • Някъде в търсене ............
Котката е много готина, какви шамарчета раздава hahaha hahaha hahaha
Дидка , Богданка вози ли се вече?

# 313
 Joy Горкият кучо, какво имал да пати  hahaha

# 314
Хаха, тоя кучо е голям добряк - гледала съм му и другите клипчета, горкият какви ли не животни му се качват на главата, даже в едно някаква игуана го беше яхнала а той чака и се хили милият  Laughing А тук май е и с пуловер, горкото.

Богданка още не се е престрашила да яхне румбата. Гледат се недоверчиво от разстояние  hahaha

Честит нов "син" на Меичка! Много да се обичате дълги години! Миша много добре се е представила, браво на нея.

Ето малко снимки и от нас. Тук ми позира в размазано положение:

А тук е успяла да докара особено миловидно изражение (но всъщност се дзвереше на един слънчев лъч на стената) -

Общи условия

Активация на акаунт