Щастлива мама = щастливо бебе, от столче емоции не се предават
Но трябва да продължим с лекарството което приемаме още два месеца,та тук идва чуденката ми да го давам или не,при положение че урината си ни е стерилна вече...
(Може да ви звучи самохвално,но да ви кажа имаше моменти в които почти се бях отказала,та затова сега ми е толкова сладко)
да ти го кажа и тук пред всички - ТИ СИ ЧОВЕКА КОЙТО МИ ОТВОРИ ОЧИТЕ ПО ТОЗИ ВЪПРОС И СМЕЯ ДА КАЖА ЧЕ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ТЕБ ВЕРОЯТНО СЪМ СЕ СПАСИЛА ОТ СЕРИОЗЕН ПРОБЛЕМ,ИСКРЕНО БЛАГОДАРЯ (А тези твой постове ми дават куража да устоя на напъните)

Да купуваме ли, да си угаждаме ли, да кърмим ли, да захранваме ли, да сме супер майки или не. Аз преди си имах кажи речи твърдо виждане по много въпроси, но се наблюдавам, че с времето доста съм станала "гъвкава". Както се казва в една приказка "Мога да копам, мога и да не копам" и аз така действам. Понякога имам нужда да си угодя и го правя, друг път пък го раздавам всеотдайна и лишавам себе си; понякога съм като фурия и не сядам вкъщи и свършвам 100 неща, друг път пък въобще и пералнята даже ми се струва усилие за пусна. Така че някак си виждам различните ви гледни точки на гърба си. Но предполагам, че повечето мами, които са с по едно детенце, ще "преосмислят" всеотдайността си с времето, защото аз поне съм на мнение, че от чистене и готвене спомени няма. Така че предпочитам всеотдайността ми да е свързана с емоционални преживявания, а не в обслужване на биологични нужди, но няма как да не се яде например, та се налага и да готвим
Спирам да философствам по нощите, че да си намеря някоя рецептичка
.

Хайде и аз да си кажа,че много се смях.Пусни го това в кърмаческия,в темичката за абсурдните бисери свързани с кърменето.
Само така, напред и нагоре. А сега кажете за Вършец как е, тази Вонеща вода как е - мног ообичаме спа почивки, ама основно ходим в Гранд Хотел Поморие /лятото не се пипа там, де/, рядко Велинград /там не ми харесва/, та новите дестинации са интересни. То вярно, че това не е тема за екскурзии, ама пусто като дойде лято и само това ми е в главата
.
, баткото е много разглезен иначе,свикнал е много да му се угажда и каквото каже да го има, но с бебето го дава много лежерно - в началото не й обръщаше много внимание, а сега само й се радва и я прегръща и я защитава от другите хора, в никакъв случай обаче не ни ревнува от нея. Но, втория му баща му обръща много внимание, и той не чувства липса/ Между другото, не знам дали сте обърнали внимание, но от много хора съм забелязала - май мъжете започват истински да обичат и да се чувстват като бащи на децата, когато те станат на годинка и могат да общуват повече с тях. До тогава сякаш не осъзнават още какво се случва, така да секаже, не чувстват бебето толкова 

А Твърдата храна се предлага само по няколко лъжички за разнообразие, или как?
.
Сега малко информация и от мен.
.Ние бяхме само за уикенда и то на плувен турнир и добре,че времето се развали в цяла България та и там беше хладно и ветровито.Хотелът не беше някой от известните http://www.hotelsantana.eu/.
.Сега с второто дете е по-различно радва се от първият ден и всичко е много по-осъзнато.