- един мой бивш приятел се жени на 2ри юли и на мен незнайно защо ми е доста криво 

Най-много се притеснявам какво ще стане след тези 3 дни,в които няма да я кърмя-дали после ще иска да суче пак,дали ще има вече достатъчно кърма....
Тъкмо се оправи едната гърда, появява се на другата. Започва с втвърдяване на определен участък на гърдата - започвам веднага компреси, цедене, често кърмене - никакво подобрение. Едва след ден-два се появява бяла точица на зърното, отпушвам с игла (друго не помага), цедя и така до следващото запушване след два-три дни. Всеки път се запушва различен канал, вече си мисля че като се изредят всичките да са се запушвали по веднъж и ще ми свършат мъките
Освен това от няколко дни имам и следния проблем, след кърмене в гърдата, от която съм кърмила се появява болка, не веднага, а примерно 5-10мин след като съм махнала бебето от гърдата. Болката е остра, пронизваща от зърното към вътрешността на гърдата, минава за няколко минути (понякога до половин час) и е доста неприятно усещане. Моля помагайте със съвети 
Ако прецениш, би могла да си направиш изследвания и да заведеш и бебето на преглед и ако има нещо такова, да предприемете съответното лечение, предписано ви от вашия лекар. 

Точно казах, че Ади не спи изобщо през деня и тя ме опроверга тотално. Спа почти 4 часа, а вечерта заспа в 11.30. Лежа си в леглото половин час, пусках й музикалната играчка и накрая си заспа доволна. Очаквам нощна програма
Характерче се очертава от сега
Той пък се прибра уморен и болен и като бонус къпах и храних баткото, а после ги приспивах двамата с Ади заедно. За десерт заредих миялна и пералня...Аааа, имах време и да вечерям даже, много вкусна пилешка кавърма ми се получи
С мъжа ми да имахме повече време всичко щяхме да си отглеждаме сами - имаме 2 дка двор, ама имаме нужда и от почивка уикенда.
. Дано и утре е послушен на празненството на тяхната група в градината, приготвила съм си кенгуруто да гледаме, защото обикновено поне час са им празненствата - винаги имат песни, танци, стихотворения, сценки, на български и на немски, дано издържи Бобчо.
, явно знае, че мама трябва да го извади оттам.
. И аз имам проблеми с кърменето - само ако хапна нещо, съдържащо шоколад и бебето се обрива ужасно, а страшно обичам сладко. Но се успокоявам с това, че така по-лесно ще сваля ония 12 кг отгоре
.
. А от време на време го слагам до кака му, като се е пльоснала да гледа някое филмче и той си зяпа, а тя уж гледа, а само го мачка, целува, ръчка и тормози - много са мила картинка
.
.
.
. В плановете ми влиза и отново връщане на по-зравословното меню вкъщи, защото напоследък малко сме се поотпуснали. По отношение на запасяването със зеленчуци и плодове - предпочитам пресни сезонни, ако няма - замразени, които са били в сезон, когато са замразявани, сушени, които са били в сезон, когато са сушени и на последно място консервирани. От магазина също купувам замразени, не консервирани.

. Той по-скоро дреме, а не спи. Или спи максимум по час до 2-3 пъти на ден. Преди спеше много дълго навън в количката, но сега не е така.
.

. А ако искаш, бих могла да проверя до колко е съвместимо лекарството ти с кърменето, за да обсъдиш с лекаря дали е възможно да кърмиш и по време на приема.
е то на мен угода няма
. Хайде лек и успешен ден на всички!!
абсолютно съгласна
Аз надничам при февруарките /уникално готини са/ и бях те видяла там, радвам се, че наминаваш и при нас.
, но аз се надявам да си седне у гъзо и да вземе да се събере с друго момиче. Май всички сме с различно отношение към своите бивши
, е, и настоящи, де
С мъжо сме заедно от почти 8г (добре, че се сетих че на 30 юни имаме годишнина 
Имаме и малини
Ягоди още не съм яла тази година. Миналата се разочаровах и може би заради това. Но доволно преяждам с череши 
Между другото, тази нощ те сънувах
Отдавна надживях тихата си истерия от нитратите 

Мъжа ми беше бесен

Ева от няколко вечери заспива късно, после като хапне към 01 часа и след малко се събужда с мрънкане. Иска на ръце, не знам какво и е точно, постоянно си търка устичката с юмручета, но изгледи за зъби няма още. Разхождам се с нея в стаята вечер и залитам.
После събуди всички към 6 сутринта и сега спи блажено.