Мама МАРТенче люлее и сладки песнички му пее! - тема 4

• 28 751
  • 743
  •   1
Отговори
# 300
amanita  ако стигнете до Варна, може и да отскочите до Балчик да разгледате Ботаническата градина - заслужава си
Може и да се обадиш да се запознаеш с някой варненки  Wink

# 301
Я да ви питам, тези с излишните кг,какъв тип бански ще слагате на морето или за басейна?
Маринелке аз съм стихия бе, минавам като торнадо, за 30 мин понякога успявам 100 неща да свърша Laughingне винаги са свършени идеално Embarassed вчера скридите трябваше да са с 1с.л маточина, ама като бързам и нямам кога да взема лъжица, сипвам от буркана, та трябваше да са скариди в бял сос с маточина а стана маточина със скариди Joy
А за гаджето, нали сме единствени и неповторими, та става ни малко криво като разберем че  са ни намерили замяна, нищо че гаджето е бившо. Mr. Green

# 302
  • Видин
Люба  Shocked Благодаря ти. Доста места си изредила, не знам колко ще успеем да видиме. Белоградчик е ясен - постоянно ходим там  Laughing А Магурата и Леденика не съм ги виждала. Срам и позор  Crazy
Таша, със сигурност ще стигнем до Варна, защото искаме да се видим с едни приятели. Може да организираме срещичка и с вас за мъничко, че не знам как ще реагира мъжо на толкова майки с деца  Joy
Стихия, нямам намерение да се показвам на плаж, че ще изгоня плажуващите  bowuu В момента тежа 55г, при нормални за мен 40. Сметни къв слон съм  Close

# 303
Като сме заговорили за стомахчета, колики и кърмене нека попитам и вас. Все пак сме много, т.е. много опит и различни истории.

Направих си едно собствено наблюдение, че децата които се кърмят са имали по-тежки колики от тези на АМ. Като цяло това до някъде е обяснимо, защото съставът на АМ-то е един и същ и все за 10 дена ще ти свикне стомаха, докато кърмата всеки път е различна. Вие как мислите?

Това са лично мои наблюдения събрани от разкази на  приятелки. Та ще ми е интересно вие как смятате?

# 304
  • Видин
Имам две деца. И двете не са имали колики нито веднъж. Голямото беше само на кърма до 6 м, малкото 26 дни и още седмица-две на изцедена кърма и понякога АМ  Peace Индивидуално е и не знам от какво зависи. Едва ли ги раждам със съвършена храносмилателна система  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 305
kukumindrela, Виктор е само на кърма и за щастие нямаше никакви колики Simple Smile Баткото от 2-рия месец беше на смесено хранене (кърма и АМ), но и той нямаше колики. Всичко си е индивидуално Peace

Ние сега се върнахме от преглед при педиатърката. Каза още седмица да промивам нослето с физиологичен разтвор и другия четвъртък на ваксина.

# 306
kukumindrela,Борис ми е на кърма и не е имал колики.Каката беше на смесено хранене до 2 месеца и половина после само на АМ и имаше много колики,но тогава я захраних рано със сокове и плодови пюрета и след всяка нова храна,коликите се връщаха с пълна сила.
matza83,браво,че сте я отложили Peace

# 307
  • Пловдив
маца83 браво за новините, явно бебенце се подобрява Hug
кукуминдрелка възможно е, макар и да  е необяснимо. Моето безобразно дълго кърмено момченце имаше колики до ... 6 месец  Sad беше ме побъркал. сега малката, изцяло на АМ /макар и за бебета с храносмилателни проблеми/, също имаше колики, но бяха далеч по-леки, и не продължиха повече от месец. Всеки случай отдавна ги няма.
аманитка
ние с мъжа ми сме големи хаймани, даже миналата година си бях направила списък къде да ходим през уикендите , е, успяхме само половината да обиколим, а не се спираме.  А за пещерите, хем ви е толкова близо, ние един уикенд специално бихме сума ти часа път до враца, там спахме, видяхме леденика, а на следващия ден магурата, която е само на 30 км от видин и белоградчишките скали, още ме е яд , че не отидохме да видим бабините видини кули, щото скоро надали ще бием толкова много път. ама така е, всеки гледа надалеч да ходи, по-интересно е сякаш. Simple Smile важното е, че ще сте си двамата  Hug
За килограмите
55 кила не са много и за човек, 1,40 висок  Simple Smile. Иначе аз също съм ниска и най-се харесвам като съм 50, ама ... май ще гледам да отслабна някой килограм за морето, че съм ужааааасна и аз, а пък какъв апетит ooooh! ooooh!

# 308
Г-жа Стихийно, скоро имах възможност да се покажа на плаж, но не посмях. Sad Имам 4-5 кг. за сваляне, но понеже винаги съм била слаба и много ми личат. #2gunfireЧудех се за цял бански, но така и не се престраших да се съблека пред хората-целулитът ме е обезформил , а за корема няма даже да говоря. Sick
Кукуминдрела, и двете ми деца имаха колики-едното беше на смесено до 3 месеца, после на АМ, а това е само на кърма. Peace

# 309
  • Русе
Каката след 40-я ден беше на АМ. Имаше ужасни колики Sad Ади е на кърма- много леко мина този период при нея...

# 310
  • София
Привет момичета,

matza, браво на вас  Hug

skrech, надявам се, че си прочела пояснението, което написах към Стихията и си ме разбрала какво имах предвид.

Относно захранването amanita ме наведе на следните въпроси:

Ще подготвяте ли някакви храни предварително за захранването (както amanita вече е замразила), ако да какви и как?

Имам и още един въпрос:
Докога смятате да стерилизирате?

Весел и слънчев ден на всички, въпреки че тук в София слънцето нещо се скри Hug

# 311
Сега се връщаме от консултация
Боднаха ни и в двете малки будчета и си поплакахме малко
Като изключим това сме добре - 63 см., 5280 гр.

Аз въпреки че съм край морето това лято няма да припаря до плажа
Имам да смъквам 5 кг, но си ми личат
Догодина на плаж  Wink

Майка ми ще ми замрази или консервира  зеленчуци за малкия - тиквички, лапад, компоти без захар.....
Всичко каквото има в градината

# 312
Кукуминдрела Денис беше на кърма до 3 месецр изобщо е нямал колики.
А за плажа нямам проблеми , защото не обичам да ходя на плаж.
А за захранването прабаба му има огромна градина в която има много плодове и зеленчуци, така че нямам проблем с това. Също има и кокошчици и прасенце  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

redreny2000 вече по-рядко стерилизирам. Все пак няма цял живот да живее в аптека.

Аз се чудих защо моя синковец започна да се събужда да хапва. Надничам аз в устата и какво да видя образувани два зъба - готови за излизане  Mr. Green

# 313
  • Кукуландия
Аз се чудих защо моя синковец започна да се събужда да хапва. Надничам аз в устата и какво да видя образувани два зъба - готови за излизане  Mr. Green
Добре дошла в клуба  Mr. Green

Скреч, в твоя пост беше писала, че ако имаш въпроси и чуденки относно захранването знаеш къде да четеш - би ли споделила с нас къде  Grinning

# 314
  • В Космоса
Интересно какво значи, че ви личат няколко кила отгоре? Хората на плажа едва ли са ви виждали преди бременността, та да преценят дали ви личи.
И аз не съм свалила всичко, имам още 5-6кг., но при мен проблема е, че корема ми се нацепи ужасно и ще трябва с цял бански. Но аз и не обичам много да се пържа, че съм с много бяла кожа. Сигурно само ще се топна в морето.

Общи условия

Активация на акаунт