И аз имам и на бедрата, но честно казано не съм се притеснила, ще ходя на плаж, а не на ревю. И който не ме харесва да не ме гледа - да не съм на оглед
За бански имам и цял и половинки, ще решавам в движение
Повече ме притеснява корема, който не ми се е прибрал, а не целулита. Но току виж се надуша с някой бирен корем на плажа

На плаж ходехме сутрин към 6,30-7, след като бебо се напапка, докато стане време за нашата зкуска. После само разходки по сенките. До басейна така и не стигнах, че следобед си наваксвах съня с бебо в стаята. Изобщо почивката беше похапване и спане, в резултат на което аз съм +2 кг
, но доволна че бебо се държа геройски и всички си починахме.
,другата седмица по другото
,отложихме я едната,че две на веднъж
,за първи път заспа сам в креватчето.
,а въобще не обичам да спортувам,надявам се до септември,да се постегна,но как ще стане идея си нямам 
и няма да купувам от пазара. 

и браво на вас!
И аз имам и на бедрата, но честно казано не съм се притеснила, ще ходя на плаж, а не на ревю. И който не ме харесва да не ме гледа - да не съм на оглед
За бански имам и цял и половинки, ще решавам в движение
Повече ме притеснява корема, който не ми се е прибрал, а не целулита. Но току виж се надуша с някой бирен корем на плажа 
hahaha opravdavam se s beba

Разбира се, всеки си знае докъде си е ОК. Обаче от тези дни съм решила да се огранича с количествата и вида храна, без да спазвам някаква специална диета - така, от здравословна мотивация, полекичка, и без напън и излишни тормози, ако е възможно - да сваля десетина кг през идващите летни месеци. Ще ви държа в течение за резултатите
за паспорта ипапионката. сподели снимчица,оф, ма то не може 
/или пък 1 и 1/2/
Да хубаво е !Препоръчани теми