плюе биберона, после реве за него и така около 30 мин. не може да се отпусне, а е една борба
в ръцете ми е същия
има ли някой друг такъв неспокоен бебок 

Бях чела за някакви племена където и 10 гр да е качило бебето е повод за пиршества, така че спокойно. Майчиния инстинкт е голяма работа.
По време на бременността и двамата с баткото знаеха какво се случва в корема ми по седмици, после започнаха да дават съвети за коликите, а сега, благодарение на твоята книга, се подхотвят да захранват
Обмислям варианта да и предложа шише с вода/до момента не съм давала друго освен кърма, на почти 4 месеца е /, уж да се залъже , за да не ме ползва за биба. Залагалка не ми се дава, че както съм писала и преди -много трудно отказах баткото от нея. Ако може и момичетата от ЛЛЛ да се включат. Дали пиенето на вода вечер от шише би навредило и дали ще помогне в случая? Ще се отрази ли на кърменето това? Аз дори не знам дали тя ще иска да пие вода, никога не е пила от шише. 

Със сигурност Ева я мъчи нещо, но оглеждам венците и засега-нищо. Следя да не и е топло, но нашата спалня е хладна и даже по някое време и слагам ритънки/иначе е само по боди с къс ръкав/, че и стават студени крачетата.Тя се поти основно като суче, иначе не толкова. Това, че в малките часове суче на често сигурно е /както ти предположи/ от лекия сън. Тя по принцип не е много поспаливо дете и като заспи към 22 вечер, бързо се наспива /към 6 сутринта/, като става само за хапване. И започва едно въртене, разбуждане ,ръмжене, примляскване, но и е трудно да отвори очички и тогава и давам да суче, но тя пак се унася за половин час. Явно причината за честото сукане е лек сън или някакъв дискомфорт в устичката/ръцете и са непрекъснато там и буквално капят лигички/.
Аз реших все пак да експериментирам и предложих водичка с шише, но тя не знаеше какво да го прави, като и го дадох.
Снощи казах на мъжо, че имам нужда да си почина поне една вечер и го пратих с Ева в хола да спят, да видим дали пак така често ще ме търси.Резултатът- ядене само 2 пъти. Паузите бяха от 5 и от 3 часа.
На мъжо не му пречи нейното мляскане и пъшкане и той я чува едва като стане по-настоятелна, а аз скачам при най-лекото обръщане. Ужасен сън имам-никога не мога да си почина.

Но аз във вятър, какъвто имаше тези дни си я изкарвам-не ми се струва много силен. 
... Ама не съм агент, де - да знаете!
)) Общо взето не е създала лошите навици с които ме плашеха всички. Дори моето дете не обича да бъде приспивано на ръце, започва да плаче, докато не я сложа да легне някъде, слагам биберона и е готова. Дано така продължат нещата.
- едната изобщо не я усети, на другата се разплака, но бързо му мина и сега спинка 

. И моята педи не се бърка за захранването, пита ме само дали давам нещо различно от кърма, и като и казах че не и няма да давам още, тя каза добре 
ние след 8 дни ще станем на 4м. а сега ни сложиха ваксината за 2-рия месец. И хич не съм се притеснила, по важното е той да е добре, без значение дали сме в график.
За нослето пробвай със сребърна вода

Мазането се прави преди това по принцип
А то ходенето на плажа е като ходенето в парка само дето се събличаш
А защо реши да и даваш чай 
Това е идея да пробвам той да спи с него и само аз да ходя да го кърмя
При нас обаче не се задоволява с малко, а си яде
А Ева с рев ли се събужда
че Виктор от няколко дни с рев и след това не иска да засуче и единственото спасение е биберона
и не мога да разбера боли ли го нещо
или има нещо друго 
одеве се изкашлях и той ревна
ама не ми пука
Би ли споделила за какъв кошмар става дума
Защото аз мога да споделя за един друг кошмар точно в следствие отделяне на детето
и така 3години и половина
Всяка вечер се събуждаше, и следваше гушкане и лягане при нея, докато заспи
не ме питай как се чувствах на сутринта, още повече че бях и на работа
Но тогава така беше, за да не съм я разглезила