. Дано не и остане като навик. Май стана доста дълго, надявам се да не съм ви отегчила. Това е като за начало.

Какво ли може да означава това?! Преди си акаше по 1 път на ден и то обилно или през ден, но сега..... 
Аз ползвам Бейби лав и да си призная, съм доволна от тях
много рядко ми изпускат.
Ние или ще го пропуснем тази година или чак към септември... 
върти се, маха с ръце...абе ужас! Например снощи заспа към 23:00 като я сложихме на шезлонга и погледа малко ТВ....

А и както казваш, най-важното е тя да се чувства добре и да е спокойна!
Какво ли може да означава това?! Преди си акаше по 1 път на ден и то обилно или през ден, но сега..... 
И все пак си мисля, че е добре да я погледне педиатърът...фонтанела, главичка, все си мисля, че не случайно са ги измислили всеки месец прегледите. Мамите в чужбинско, нали и при вас е така?

тя не ми го препоръчва. За захранване аз мисля, че ни е рано - тя също... въобще мога да си я хваля само жената 

нещо хич ме няма. Имам чувството, че по-голяма лакомия ме гони от колкото по време на бременността. Вече за трети път я почвам
ама съм на диета де 
Кати не ще. Казах аз, че детето тая вода не я харесва, ама тя не и не. Дадох й тя да пробва
и сега на всички обяснява, че нейното внуче е най-умното на света и с вода не можеш да го излъжеш 
като не й давам се сърди и се кара 

а до сега беше жълто, дори и миризмата е друга, дали е нормално...
.Така се разтрепери,че не можах да и сложа бодито и заспа на цицата по памперс.
Една вечер се приспивахме 2 часа,тая биба сигурно 50 пъти я плю 
Добре сие детенцето,няма нужда от паника и добавки.
точно такава логика имат мъжете.Морето им все до колене
За прегледите-досега бяхме всеки месец,но от тук нататък май ще се разредят посещенията.Ако не,аз ще ги разредя.И без това предчувствам,че няма да сме на едно мнение за захранването,ваксини не слагаме...за едното теглене само.Мен пък не ме бърка дали ще е сложила 700 или 900 грама,то се вижда с просто око,че е добре детето.

Обикновено аз се грижа за това какво и как, когато става дума за децата. Ако той трябва нещо да прави винаги ме пита. На консултация ходя заради ваксините, ама и там го давам лежерно. Определено го давам по спокойно отколкото с каката, при все че тогава все ме обвиняваха че го давам много спокойно
Аз като бях в болницата за жълтеницата, еее нямаше ден без да дойдат и да ме попитат за акото и да съм ходила всеки памперс на им показвам
И никой не ме слуша , че не се е променил нито цвета нито консистенцията на акото.
За обличането на плажа както в парка, поне така си мисля аз
не мисля че ще слънчаса, освен ако не я държиш на слънце
А топлинен удар може да я предпазиш като не я навличаш. Т.е. с памперс и боди може и голичка/ както аз в парка
тази гимнастика можеш да я правиш и докато седиш и пишеш на компа
това и е хубавото че не изисква някакви определени условия 
И ние бяхме с тежка жълтеница даже в болница ни вкараха
А за пюретата
нещо не ми е ясно и на мен как от тях ще се повиши, освен ако не започнете директно с местните
Ако е толкова нисък знам че може да се изпише желязо и се дава на малкото. За наддаването, важното е да наддава и да расте. Не знам защо тук всички гонят някакви мерки и теглилки
щом детето е добре не виждам причина за безпокойство
и ние сме от акащите рядко
но от както ям череши нещата се по урегулираха
ако не си пробвала, може да опиташ 
дай му та дай му, а той не иска и това е. Чак сега започна да пие по малко в големите жеги
и затова ако се е будил по често нощем, сутрин съм като парцал. 

а до сега беше жълто, дори и миризмата е друга, дали е нормално...