Забелязала съм, че тези на които им е първо, е не всички де
то свършило.
По този повод ще ви разкажа за една смешна случка с каката
обикновено му продънваше ушите като се събуди
свалила си спалното чувалче, съблякла си пижамката как не знам
свалила си и памперса и...... си яде акото
като преди това добре беше омазала и себе си и леглото и чаршафите.......
е няма да ви казвам колко дълго след това все ми меришеше 

каза ли ти какво можеш
направо действай
нашето спасение са листата по дърветата
докато не му омръзне седи в количката после ... рев и на ръце
за черешите на сладко и компот
или пияни
но в повечето случаи няма никакви последствия, но стреса за теб е голям 

от жегата.
забравих да пиша.Йоана я водим на театър,в Младежкия е изгледала всички постановки за деца,а за възрастни я заведохме на Вражалец.Еее няма такъв смях,много се забавлява детето,то Рачков(Жорето
)и е любимец.Е майка и беше с по-големи очаквания,но както и да е.Определено на театър се забавлява много повече отколкото на кино.

каза ли ти какво можеш
Но така ми се струва, че не само бебо ще има проблем с акото
Четете много внимателно
Аз пак четох за захранването и ми стана интересно, тези които са се водоли от този метод да споделят мнение.
за захранване водено от детето пише, че му се дава от храната, която яде семейството,
в началото такива неща които да може да държи в ръка и да усмуква
е да де ама тогава как ще се съобразиш с глутена например
или ще му даваш само определени храни
макар че не останах с това впечатление. Дано някоя от вас е ползвала този метод
Май това със захранването си е сложна работа. Като гледам мои приятелки с по-големи деца как се ровят, четат, притесняват 

. Разхождаме се навсякъде, но най-често в НСА и района в Студ.град. Днес и вчера с Вики се спасихме от жегите в The mall и бая се отпуснах в покупките
Намаленията започнаха 
. След това падна от количката на цимент като беше на 6м и веднага в Бърза помощ. Там ми казаха, че на тази възраст са като гумени и нищо не може да им стане. Разминахме се с ожулено носле.
. Сега пак го избирам, като предполагам, че може би ще клоня повече към Рапли (самостоятелното хранене), но и ще прилагам някои тактики от ПЗ. Също така, ако случайно детето се окаже по-яшно, може като сме на почивка някъде да му давам купешки пюрета, ако ги ще. Баткото не ги искаше и аз много му се радвах, защото го имах като комплимент, че моите манджи са по-вкусни
Някак картинката ми е едно съвсем лежерно и естествено захранване, когато го усетя, че наистина иска и може да се храни(като ми дръпне краставицата от чинията и я изяде, значи е готов
Питай педи защо ти го препоръчва, за да те насочим към информация защо може и да греши.
. А колко пъти си е падал на главата така, че си превива врата
. Но захранвах по-късно, съответно масло на 3 месеца не е яло. Проблемът не е маслото, а възрастта на детето.
- Когато Австралия е започнала да се заселва с европейци, кърменето не е имало алтернатива, а твърде ранно захранване е било доста рисковано(и сега е, но медицината е на високо ниво и резултатите не са толкова трагични). Та там са захранвали към 10ти месец и не са захранвали лятото. Ако детето навършва 10 месеца лятно време, изчаквали са още 1-2 месеца.
.
.
, важното е бебето да има здрава майка, нали? Пожелавам ти бързо оздравяване.
. За мазнина в пюретата аз съм ползвала био рапично олио, виждала съм в Билла. И на мен ми се ще да го сложа Бобо с лятната количка да зяпа, имам Пег Перего Ариа, но май не е много подходяща още
.
Съвсем не исках да прозвучи така. Разбирам, че сподели, защото много си се притеснила, просто явно го написах малко глупаво. Но наистина Александър никога не ми е падал, защото никога не съм го слагала на високо - винаги на земята, преобувам го на второто ниво на креватчето, но решетката е вдигната, така, че няма къде да се завърти, в количката му слагам колани, така, че няма как да се изтърси. Със София съм още по-внимателна, защото имам един младеж, който непрекъснато иска да я целува и носи. Просто елиминирала съм причината за падане и няма как да стане.
, за всичко, включително и за мъжкото момиче. Момичета, аз също съм се правила на герой във всяко едно отношение, много е тежко да правиш всичко и да не искаш помощ, и вярвайте ми, никога не бих си повторила грешката. Може да сме майки, но също сме и съпруги, и жени преди всичко. Имаме нужда да се отпуснем понякога и да ни поглезят, а по дяволите героините. Ако не успеем да го правим, ставаме нервни, избухливи, раздразнителни, неудовлетворени, в крайна сметка - нещастни. Е, няма нужда. Поне аз така си го реших за мен си вече.
Моя е хвърлен в двор на училище и съм магистър по педагогика
На приятеля ми също в училище - учи история и философия, но диплома не е взел