,ta vaprosa mi e,kkak e po-dobre da se dava adaptiranato mlqko vatre zaedno s karmata ili otdelno? 
За плодовото мислих,че се дава след като се напапа бебето,нещо като десерт.... Нека някой,който е наясно да обясни как стават нещата....
Дано скоро отшуми целия здравословен проблем...
за уточнението
Свекървата може би от някаква ревност го прави това, има нужда жената от внимание. Но, ако се е убола на нещо ръждиво и няма тетанус бит, наистина си е опасно
. Както и да е, да отиде на лекар. А на тебе браво, че си свършила толкова работа, когато тя се подмята от легло на легло /аз на твое място не бих го направила, честно/
Но влез и в положение на съпруга си, трудно е на един мъж да игнорира майка си, когато тя казва, че не е добре /когато гледаш човека не отстрани, не виждаш, ако те манипулира/, и ние сме майки, и нас това ни чака и на мен лично ще ми е болно, ако детето ми, за което съм дала всичко, спре да се интересува от мен. Трябва да поговорите и по някакъв начин да си разделите задълженията ,знам, колко се изнервя човек, когато го третират като слуга.
. Сега всичко наново трябва да научавам. Това, което помня обаче е, че повечето деца до към 9-10 месец вече имат само едно млечно хранене /вечер/ и най-много още едно сутрин /не казвам, че е правилно, но знам кога се записва на млечна кухня/ Това, разбира се е невъзможно да стане, ако започне захранването 6 месец. За плодовите пюрета, поне аз не съм ги давала като десерт, а като самостоятелно хранене примерно към 16 часа/плюс кърма, че при нас тя така и не спря да се ползва като хапване/ - тогава, когато детето е вече захранено и си е ок да му се дават различни яденета. За вида и начините на захранване и аз сега ще се образовам и ще решавам как да почна - с моркови пюре, или примерно с някакъв вид безмлечна безглутенна каша - ориз, елда, нещо от сорта.
. Сега всичко наново трябва да научавам. Това, което помня обаче е, че повечето деца до към 9-10 месец вече имат само едно млечно хранене /вечер/ и най-много още едно сутрин /не казвам, че е правилно, но знам кога се записва на млечна кухня/ Това, разбира се е невъзможно да стане, ако започне захранването 6 месец.
Паяснете , моля!
Явно понякога е полезно да си оставиш страницата във форума отворена, няма да чете само новини и футболни резултати я 

моля се скоро да не се повтаря! Luba_rizova да кажа само ,че веднага я заведе мъжа ми на спешна помощ-в събота става това-и там и биха за тетанус превързаха я и по живо по здраво, ама си е голяма актриса,как го извъртя снощи направо щях да я 
Я, го остави любимия още малко да почете....
Ето такава взехме:

. Сега всичко наново трябва да научавам. Това, което помня обаче е, че повечето деца до към 9-10 месец вече имат само едно млечно хранене /вечер/ и най-много още едно сутрин /не казвам, че е правилно, но знам кога се записва на млечна кухня/ Това, разбира се е невъзможно да стане, ако започне захранването 6 месец.
Паяснете , моля!
,да не повтарям ena4.

) може да хвърлите 1 поглед на тази тема и линковете в първия пост