51-во СОУ или 36-то СОУ София

• 1 382
  • 5
  •   1
Отговори
На познати детенце през есента на 2012 година ще е първокласник и се чудят кое от двете училища е по-добро. Моля, споделете всичко, което може да се каже за двете училища - база, учители /евентуално, които през 2012 ще поемат 1ви клас/ и др. Много ще сме ви благодарни.

# 1
Е,много е рано за проучване-чак 2012!И двете училища са добри,с хубава база!Избирайте учител,а не училище!!!

# 2
Благодаря за отговора. Някой може ли да препоръча конкретен преподавател?

# 3
Не съм запозната с условията в 36-то, но синът ми учи в 51-во и съм доволна - от базата, от преподавателите, от организираните мероприятия. Директорът Асен Александров е много активен и позитивен човек и вярвам, че ще продължи в този дух. Бих посочила като начални учителки Атанасова и Миразчийска, но те ще водят 4-ти класове през 2012г. Имаше скоро дни на отворените врати,  който иска можеда разгледа и да се запознае с началните учители..

# 4
Иди на място в двете училища, поговори с учителите или с директорите, виж децата, разгледай обствановката и тогава мисли. Аз съм твърдо за 51-во, дъщеря ми завърши там 1 клас миналия месец - навсякъде препоръчвам с две ръце въпросното училище.

# 5
За 51-во СОУ има цяла тема, ако искаш прочети я.

Общи условия

Активация на акаунт