Седмокласник шапка мята, мама балове да смята

• 50 157
  • 734
  •   1
Отговори
# 435
  • Вече на светло в София
mabu, бравоооооо! дъщеря ти ходила ли е някъде на уроци по български?

# 436
БЕЛ 5.750  (интересното е, че преразказът и е вдигнал оценката- само от теста е по-ниска  Grinning)  
МАТ 5.679

Тя не е супер доволна, ако не се била рзасейвала можело да е по-добре  Laughing Аз пък мисля, че чудесно се е справила  Heart Eyes Подготовката и е само от училище. Браво  и на училището!

И браво на всички чудесни форумски деца!  Hug

# 437
и аз да се отчета 5,69 по математика и 5,85 по български, бал 35,08

честито на всички майки и деца, като гледам само отлично представили се

страхотна радост!!!!!!!!!!!

# 438
  • София
Коя оценка се гледа при кандидатстване :Резултат от НВО или резултат за кандидатстване?

Някоай знае ли отговора на този въпрос?   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

# 439
Аз не разбирам как се формира оценката за кандидатстване - комбинация ли е от двата модула? Едно дете има по ниска оценка НВО от тази за кандидатстване... Каква е формулата?

# 440
Коя оценка се гледа при кандидатстване :Резултат от НВО или резултат за кандидатстване?

Някоай знае ли отговора на този въпрос?   newsm78 newsm78 newsm78 newsm78 newsm78

Споко, резултатът за кандидатстване се гледа.
Аз не разбирам как се формира оценката за кандидатстване - комбинация ли е от двата модула? Едно дете има по ниска оценка НВО от тази за кандидатстване... Каква е формулата?

Гледа са само оценката за кандидатстване - тази в дясно.

# 441
  • София
Първата оценка е маловажна, кандидатства се с вторите оценки.А  дали се удвояват или се взимат по веднъж или някоя  от тях се утроява, това зависи от вида на паралелката , за която се кандидатства.

# 442
  • София и там където не се пуши

Вече на майтап ли го обърнахте - пише си кандидатстване

представило се е добре на преразказа

# 443
  • Варна
Ето и от нас: БЕЛ - 5,768 , Математика - 5,589, Бал:34,714  newsm44

# 444
Браво на всички деца!   bouquet
Удвоената оценка от изпитите по БЕЛ и МАТ  + оценките от БЕЛ и МАТ за годината за езикови

# 445
Браво на децата!

Оценката за кандидатстване се формира върху сбора на точките от двата модула, така че напълно възможно е да е по-висока от оценката НВО, когато представянето на теста е по-слабо от представянето на втория модул.

# 446
Ето и резултатите на сина ми:
БЕЛ- 5,571
Мат-5,589
Без допълнителни уроци.

# 447
Ето и резултатите на сина ми:
БЕЛ- 5,571
Мат-5,589
Без допълнителни уроци.

Браво на детето! В МГ ли учи до сега?

# 448
И нашите резултати:

За математическа - 34.71
За езикова - 35.36
НПМГ с математика - 34.76

# 449
  • София
И ние по мат се докопахме до заветната петица Simple Smile
МАТ- 5.054
БЕЛ- 5.464  Laughing
Успех на всички деца Simple Smile
И браво на всички деца   bouquet

Утре ще видим вече окончателно, колко ще имаме по МАТ в удостоверението Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт