® E-bay - тема 70

• 33 901
  • 733
  •   1
Отговори
# 75
Ако беше получила пълен рефунд, спорът щеше да се закрие автоматично.
В профила в ибей ако символът на валутата е в синьо (долар или паунд), значи е платено и няма рефунд.
Ако е прозрачен символът с една плътна тъмно-лилава стрелка наляво, значи е платено и е имало рефунд (парите са върнати). И ако е имало рефунд, като сложиш стрелката с мишката върху знака на валутата, ти излиза надпис "your payment has been refunded", вместо обичайното "Paid with Paypal on...".

# 76
Благодаря много на всички.  Hug Hug Hug
Явно връщане няма, проверих всичко което сте казали. Ами ескалирах и няма какво да се притеснявам.Дала съм 5 дни възможност на продавача да ми върне парите, като не го е направил....сори. А как ме кара само да затворя иска и тогава ще ми върнел парите.... Twisted Evil

# 77
Момичета и аз идвам с въпрос. Вчера спечелих една чанта. Днес се опитвам да платя, но излиза съобщение, че продавача вече не е регистриран в Ибей. Какво се прави в случая? Стои си ми да плащам, а не мога. Писах на продавача, но като не е регистриран вече, значи май и нищо няма да получи и прочете. С 0 оценки беше. За първи път ми се случва и сега не зная как да реагирам. newsm78

# 78
  • Варна
Да се оплача Tired
Получих рокля, обявена за нова, а по ръкава има малки дупки, вероятно изгорено от цигари (платът стои стопен). Писах на продавача, че роклята е носена и изгорена, но той ме уверява, че не е, а той и всички от семейството му били непушачи...  ooooh! Освен това мина доста време (получих я с посредник) и човека си е прав, че за това време роклята е била при мен. Предлага да я върна, но не виждам смисъл, тя не беше и скъпа. Дразни ме, че се прави на ударен, роклята определено е носена, за да се получат тези дефекти.

# 79
  • Бургас
Благодари ви момичета, страхотни сте   bouquet Намерих всичко, само не ми приема телефонния номер, ако имате идея да го напиша за да е правилно. Не ми приема когато сменя адреса да е УК, английски номер ли трябва да дам?

# 80
Благодари ви момичета, страхотни сте   bouquet Намерих всичко, само не ми приема телефонния номер, ако имате идея да го напиша за да е правилно. Не ми приема когато сменя адреса да е УК, английски номер ли трябва да дам?
Нищо не пишеш на мястото на телефонния номер.

Алекс, къде си да се включиш по моя въпрос?

# 81
Може ли да попитам, пускам два кейса в английския eBay и в двата случая ме препраща към американския, а стоките са купени от Англия.
Дали някой е наясно защо така се получава.

# 82
Момичета и аз идвам с въпрос. Вчера спечелих една чанта. Днес се опитвам да платя, но излиза съобщение, че продавача вече не е регистриран в Ибей. Какво се прави в случая? Стои си ми да плащам, а не мога. Писах на продавача, но като не е регистриран вече, значи май и нищо няма да получи и прочете. С 0 оценки беше. За първи път ми се случва и сега не зная как да реагирам. newsm78
Край - вече нищо не можеш да направиш, забравяш за покупката. Simple Smile
Sis: нормално е, и като пращаш съобщение също те прехвърля понякога, ако си регистрирана първоначално в американския ибей.

# 83
Sis: нормално е, и като пращаш съобщение също те прехвърля понякога, ако си регистрирана първоначално в американския ибей.

Ами странното е, че няма регистрация, нито е първият кейс, но за първи път ме препраща там, ще видим какво ще стане. Аз питам ако на някой му се случвало скоро да пуска, дали се е получило по същия начин. Нали правиха някакви промени по сайта последно, макар, че няма логика.

# 84
Прекрасна темичка,благодаря   bouquet
Да ви следя,че ви поизпуснах малко  Simple Smile

# 85
anny_ мерси за споделеното и аз го купих..пък ще видим, разгледах и онлайн английски за козметика не е кой знае каква голяма разлика в цената, та предполагам си е наред..
Карамел, можем да ти помогнем с цялата процедура  по регистрация и поръчка на количката...Необходима ти е за начало дебитна карта виза електрон, твоя или на мъжа ти ии на някой достатъчно близък която да регистрираш...Най добре си направи нова, която да използваш само за тази цел пазаруване в интернет..
Иначе варианта някой от нас да я купи вместо теб е малко рискован, защото няма гаранция и за двете страни, освен това и се чака известно време защото повечето от нас ползваме фирми посредници за доставка от УК, че много продавачи отказват да пращат извън Англия и така.. Ибей, обаче според мен е супер, защото се намират много и най-различни изгодни неща..

# 86
Вчера в пощата ми казаха, че в Англия не могат да се изпращат вече парфюми, дезодоранти и всичко, което е под налягане. Явно са им засилили мерките.
Само споделям да знаете  Hug.

# 87

Ами странното е, че няма регистрация, нито е първият кейс, но за първи път ме препраща там, ще видим какво ще стане. Аз питам ако на някой му се случвало скоро да пуска, дали се е получило по същия начин. Нали правиха някакви промени по сайта последно, макар, че няма логика.
Мен повече от 3 години и половина ме прехвърля когато си иска, ту в американския, ту в канадския (понеже единият ми профил е там регистриран), ту в британския. За търгове, които съм пуснал в австралийския, даже за да пратя съобщение ме прехвърля в австралийския.
Така че, възможно е стоката да е от Англия, но продавачът да е регистриран в американския или стоката там да е пусната с реклама И в британския. Не знам каква е причината, но няма нищо странно според мен.

# 88
  • София
А прието ли е да пишеш на продавача да ти постави фийдбек. Аз съм поставила отдавна, но отсрещната страна се ослушва. И това за 5 поредни търга

# 89
  • някъде
Абе след колко време купувача трябва да плати?Една хубавица четири дена се прави на ощипана и усещам разправии.

Общи условия

Активация на акаунт