Корабът/ El Barco

• 106 407
  • 739
  •   1
Отговори
# 120
сега трябва всичко да е наред

# 121
Здравей Сиси.Пробвах,но не се получава.

# 122
Здравейте, в Замунда досега са качени до трети епизод на втори сезон на “Корабът“.
В коментарите на втори сезон, някъде из втората страница piamkov е дал преведени от руски бг субтитри за втора серия.
Все още не съм я гледала с неговите субтитри, но някои го хвалят и благодарят горещо.

http://www.DMCA-removal-from-Google/details.php?id=279610&hit=1     s02e02
http://dox.abv.bg/files/listtree     субтитрите на бг

P.S. Двойно добра новина-има качен с бг субтитри 13-ти епизод от “Защитените“ в р2р... Laughing
http://www.DMCA-removal-from-Google/index.php?page=torrents& … ry=0&active=1

Дано да съм била полезна! Hug

Последна редакция: чт, 29 сеп 2011, 23:29 от LeAn

# 123
Здравей Сиси.Пробвах,но не се получава.

Здравей!Съжалявам,че не ти се е получило. newsm78 newsm78
доста хора ги изтеглиха,не знам защо така се е получило

# 124
LeAn Благодаря! HugСъс сигурност беше полезна!  Simple Smile

# 125
Някой гледа ли 4 епизод? Имахме първа смърт(доста нелепа и болезнена Thinking)
Леонор е шеф на Гамбоа, а може би дори и на Хулия?!  Joy Joy Joy

Във следващия епизод на Корабът новите превземат кораба! Стрелби с автомати и пистолети и много екшън и мистерии предстоят.:

http://www.antena3.com/series/el-barco/avance-el-barco/naufragos … 011092700169.html

Леонор (Белен Руеда) говори по телефона с някой и Валерия я вижда и казва на капитана.  Shocked
Бурбуха май отвлича Валерия? Дали не си възвръща предишния облик или само се е правил през цялото време?

Последна редакция: пт, 30 сеп 2011, 22:13 от TheVankata

# 126
Здравейте!Сиси ,изгледах го..Благодаря!Сега остава да чакаме за субтитри и на останалите епизоди.Благодаря на всички,които упорито се трудят и ни радват с труда си!!! Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 127
  • гр. София
Не, не може Бурбуха да навреди на Валерия, сигурно се опитва да я спаси Simple Smile Все пак това са фрагменти от серията Rolling Eyes

# 128
втората серия я изгледах буквално на нокти! Simple Smile ту изтръпвам от вълнение, ту се кикотя от кеф ... мъжо само ме гледа и вика: -ти не си добре, кой луд като тебе гледа без субтитри и вместо да спи чака нов епизод?
ама той си няма и на идея колко "луди" сме се събрали тук Laughing
 гледах промото на 4 еп няяяяяямам търпение!

# 129
гледах едно клипче във фб в което вилма ражда! не е ли малко рано? струва ми се, че на са изминали 9 мес от както са на кораба?  Thinking ако някой има инфо да пише, може и в бяло за по голяма дискретност за тези ,които не са стигнали до този етап

# 130
гледах едно клипче във фб в което вилма ражда! не е ли малко рано? струва ми се, че на са изминали 9 мес от както са на кораба?  Thinking ако някой има инфо да пише, може и в бяло за по голяма дискретност за тези ,които не са стигнали до този етап

Клипчето е от 4 епизод. Тя не раждаше , а просто и направиха някаква операция, но какво що- незнам.

# 131
Ей, започнахме яко да врим и кипим в новия сезон, а!???  Hug Hug Hug
Аз епизод без субтитри, колкото и да ми  е интересно, няма да изгледам! Така съм си решила. Grinning
Харесва ми как Улисес се бори за любовта си  в първия епизод, а във втория епизод Айноя го прави.
Хареса ми и това, че еднственият последовател на Гамбоа най-сетне възстана срещу него. Смятам, че това е причината да се появят “новите, които превземат кораба“.
Нека да не разваляме бъдещото удоволствие от сериала на тези, които са по-назад в гледането! Hug

# 132
# 133
Здравейте!Някой знае ли кога ще има превод и на другите серии от втори сезон на "ЕL BARCO".Екипът на DMCA-removal-from-Google са се отказали от превода,поради големия брой преводачи,така че надяваме се на всички останали. Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 134
Здравейте, и аз да се запиша  Grinning Макар, че съм гледал много малко от сериала, когато хвана по АXN, много ми харесва. Но съм малко назад със сериите понеже не го следя редовно, когато напредна ще се включвам по-активно, но сериала е супер.

Общи условия

Активация на акаунт