Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 570
  • 732
  •   1
Отговори
# 60
[q
Силве -мария нас кой ни пита кво допускаме и какво не?Те хората книга и филм имат за тази любов а ние не сме допускали.  Wink
Това че ти не би се влюбила в Бихтер неозначава че Бех неможе също Peace
За това че не каза на Нихал съм съгласна че го направи точно поради причината която сте изтъкнали, но несмятам че така се подхожда към една нова връзка а още по-малко към човек който обичаш. Той ако почне още от сега така какво ще последва?

Книгата и филма са за това ,защо не бива да си позволяваме грешни ,страстни авантюри
 с  които да нараняваме други хора
.Ако беше истинска любов щяха да са някъде заедно ,признали пред света ЛЮБОВТА СИ

Бехлюл се влюби и страстно желаеше Бихтер ,но никога не я е ОБИЧАЛ като жена и човек.
Виж в Седеф се усеща ,колко важна и обичана  е била за него,както и Нихал в момента
Не винаги хората ,които се обичат са заедно.Понякога има пречки и обстоятелства,които не им позволяват.

# 61
Ами те и с Бихтер си казваха много неща ама не ,онова било любов а това страст? Защо? Къванч все си играе добре, както и всички други Peace

# 62
[q
Силве -мария нас кой ни пита кво допускаме и какво не?Те хората книга и филм имат за тази любов а ние не сме допускали.  Wink
Това че ти не би се влюбила в Бихтер неозначава че Бех неможе също Peace
За това че не каза на Нихал съм съгласна че го направи точно поради причината която сте изтъкнали, но несмятам че така се подхожда към една нова връзка а още по-малко към човек който обичаш. Той ако почне още от сега така какво ще последва?

Книгата и филма са за това ,защо не бива да си позволяваме грешни ,страстни авантюри
 с  които да нараняваме други хора
.Ако беше истинска любов щяха да са някъде заедно ,признали пред света ЛЮБОВТА СИ

Бехлюл се влюби и страстно желаеше Бихтер ,но никога не я е ОБИЧАЛ като жена и човек.
Виж в Седеф се усеща ,колко важна и обичана  е била за него,както и Нихал в момента
Не винаги хората ,които се обичат са заедно.Понякога има пречки и обстоятелства,които не им позволяват.

Да ,обичат Бешир,Денис,прислужницата и тяхната обич се усеща
БиБ се желаят ,мразят и нараняват- това не е ОБИЧ ,
а желание на егоисти да притежават

# 63
  • Бургас
Според мен Седеф е за Бехлюл, това което е той за Нихал. Първата истинска и всеобхватна любов. Точно тя според мен е и причина Бехлюл да започне да изчезва. Онази рана, която му е оставила не му позволява да се впусне в любовта без страх. Той сам го каза: Ако не те бях преживял, нямаше да съм тук, сгоден. А всички знаем как започна този годеж.
За Нихал, Седеф е ужас. Кошмар. Най - големият и страх. За нея и един поглед м/у двамата е опасен. Защото Седеф е момичето, от което Бехлюл не е избягал. А за Бихтер също би трябвало да е така, но тя в момента е заета на мрази и наранява.
Когато желаеш нещо силно няма пречки. Но това е клише. Въпроса е, че Бихтер и Бехлюл нямаха смелост за стъпка. А що за силна любов би се скрила зад страх.  newsm78 И двамата минаха през страст и силни чувства, страх, изненада, омраза. Колко много неща преживяха за година? Но една връзка ако не се развива в положителна насока си загива. И двамата не си помогнаха. И онова, което имаха си отиде толкова бързо, колкото е и дошло.

# 64
Ами те и с Бихтер си казваха много неща ама не ,онова било любов а това страст? Защо? Къванч все си играе добре, както и всички други Peace

Любовта е съчетание на страст +уважение+харесване+приятелство + желание за общо бъдеще.
При БиБ всичко  друго освен страст липсва за да е любов

# 65
А, тя Силвето Мария си имала формула за любовта, съжалявам незнаех  Grinning
Никой досега не ни показа друга любов в този филм освен тази м/у Би Б , показаха малко от връзката на Бех с Елиф но там вече нямаше чувства, той дори не отиде да я види след опита и за самоубийство. Нищо не показаха и за тази м/у Бех и Пейкер освен онази бележка. Сега със Седеф показаха че някога е имал чувства към нея поне така го почувствах аз с реакцията му ,но вече няма . Незнам но аз в този филм видях Бех който плаче, страда, бяга и се бори само с една любов тази към Бихтер.  Peace
:

# 66
# 67
А, тя Силвето Мария си имала формула за любовта, съжалявам незнаех  Grinning
Никой досега не ни показа друга любов в този филм освен тази м/у Би Б , показаха малко от връзката на Бех с Елиф но там вече нямаше чувства, той дори не отиде да я види след опита и за самоубийство. Нищо не показаха и за тази м/у Бех и Пейкер освен онази бележка. Сега със Седеф показаха че някога е имал чувства към нея поне така го почувствах аз с реакцията му ,но вече няма . Незнам но аз в този филм видях Бех който плаче, страда, бяга и се бори само с една любов тази към Бихтер.  Peace
:

Е как бе,ти си "фенка" на Бихтер и това,че има любов между тях са  си твоите фантазии Laughing

# 68
# 69
Филмът започна да ме натоварва. Интригите и злобата взеха да ми идват в повече, дори не ми се коментира тази вечер.  Нямам търпение да свърши, честно. Tired

# 70
Жал ми стана за Бюлент, той единствен не заслужава това, което се случва около него  Peace За всички останали не ми пука, дори им е малко

# 71
Филмът започна да ме натоварва. Интригите и злобата взеха да ми идват в повече. Нямам търпение да свърши, честно. Tired

Да и на мен ми действа така. TiredМоже би защото знам какво ще се случи на края и всичко,което се случва в момента ми се струва безсмислено.

# 72
Къде мога да гледам днешната серия?Не е качен май още... ooooh!

# 73
Гледам ,коментирали сте всичко друго,но не и дишащата във врата на Бех, Нихал-не знам мъж на земята,дето да си пада непрестанно да дава обяснения-с кой говори по телефона,какво има в плика, проверка през 5 минути, търчане подире му ,сакън да не остане 5 минути сами т.н..За мен стана от Нихал- Нахал.Толкова е вглъбена в собствената си персона и да харчи парите на татенцето, да дебне Бехлюл, че и за брат си не се замисли.Нейното за мен е параноя, а не любов.

# 74
Според мен не го дебне, а някак си интуитивно усеща, че той не е искрен с нея. Но тъй като не е така покварена като Фифи и Бихтер, няма как да го разбере и да го осъзнае.

Общи условия

Активация на акаунт