Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 361
  • 732
  •   1
Отговори
# 690
Госпожата-ако ми го каже Бех, моментално ме хваща и мене амнезията, че съм го наричала-Михлюз, егоист и т.н..........  Crazy  И няма да мигна със сигурност 2-3 нощи..........  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes  Crazy

# 691
  • БГ
Славенче, не ме вкарвай повече в греховни мисли!

Чао, момичета - до утре - отивам на рожден ден.Довечера, ако още мога да гледам клавиатурата,може да ви погледна в малките часове каква сте я свършили дотогава.

# 692
 Лошото е,че на никоя не й беше достатъчно само една нощ с него  Crazy

А на мен ще ми стигне и после спомен цял живот и никакво къпане зада не измия спомена Mr. Green

# 693
Ааааа , да внимавате какви ги говорите !  Naughty Да видите какво ще е аз , ако ви добарам ! Twisted Evil

# 694

Бихтер обича,Бихтер страда...и всичко и е позволено  и простено

Нищо подобно Силве-Марийче Hug
Не искам да се разбира,че постъпките й са пример за подражание,но ...това е Бихтер!
Тя постъпва така!това е нейният начин на действие!
той не е верният път,по който трябва да върви,но можеш ли да говориш и да отваряш очите на влюбената до лудост жена.Та тя не е в състояние да мисли за нищо друго освен за отчайващата мисъл,че любовта на живота й -Бехлюл,ще се жени за друга.Това е направо смазващо и то за жена с психиката на Бихтер-лабилна,ранима,непоследователна,слаба жена - краят й със самоубийството беше най-логичния край за нея.
Как да искаме от Бихтер да мисли какво причинява на другите в семейството,като светът и се срутва пред очите й,тя просто е и сляпа и глуха за всичко около нея.
Айде стига,че заприлича на писмено обяснение пред дисциплинарна комисия! hahaha hahaha

Бихтер се е превърнала в изчадие адово/независимо по какви причини/
И здравомислеща жена не може да твърди ,че мъж като Бехлюл не вижда това и я обичал Да я желае -да ,но да се говори за обич може само в  пародия

# 695
Ааааа , да внимавате какви ги говорите !  Naughty Да видите какво ще е аз , ако ви добарам ! Twisted Evil

Ами хайде де сига само приказва ,а и тези дънки вече са изцапани ,трябва да се свалят зада се изперат
Whistling

# 696
Незнам аз , ама него ако го стигнат всичките му фенки, какво ли му се пише..........  ooooh! ooooh! ooooh!

# 697

Веднага и без бой си признавам , че и на мен няма да ми е достатъчна една нощ ! Хич даже ! Twisted Evil

# 698
Пародия е да смяташ, че щом има предложение за брак, това автоматично означава истинска любов, а щом няма такова предложение - значи има само страст... Grinning Grinning Grinning

# 699
  • Варна
Пародия е да смяташ, че щом има предложение за брак, това автоматично означава истинска любов, а щом няма такова предложение - значи има само страст... Grinning Grinning Grinning
Абсолютно! Peace

# 700

А на мен ще ми стигне и после спомен цял живот и никакво къпане зада не измия спомена Mr. Green
 Ясно  Crazy

# 701
  • БГ
Тук не съм писала, само ви чета.
Обаче искам да питам Силвия-Мария:
На теб или на някой, когото познаваш не се ли е случвало да обича и въпреки това по една или друга причина да трябва да се откаже от тази любов, дори и с риск да нарани другия?
Понякога и в живота се случва така.
Това, което прави Бехлюл е именно това - в отчаянието от собствените си чувства се вкопчва в Нихал, защото мисли, че тя е неговото спасение.Говори лъжи и на Бихтер и на Нихал.
На Бихтер, за да я отдели от себе си, а и сам да се убеди, че вратата е затворена.
На Нихал, защото не иска да я нарани, а и мисли, че с нея ще забрави Бихтер.
В живота се случва така и много хора правят този избор " да затворят вратата" пред някого, когото обичат до болка, въпреки че този някой ги наранява.

Не оправдавам Бехлюл.Не харесвам и сегашното поведение на Бихтер, но я съжалявам.
Съжалявам и Нихал - толкова е заслепена, че чак сценаристите са прекалили с това.И накрая тя ще бъде най-наранена.

Бравос момиче,много ми хареса - и да пишеш ей!
Я колко си точна!

А-а-а-а ставам вече,че ще ме бият Mr. Green Mr. Green Mr. Green

Аз си искам едната нощ,пък той на третия ден ще се обади на Нихалчето,че ще закъснее hahaha hahaha

# 702

Веднага и без бой си признавам , че и на мен няма да ми е достатъчна една нощ ! Хич даже ! Twisted Evil

С Нихал не бе ли само една нощ  newsm78 и милата после щастлива  #Silly

# 703

Така по-добре ли е?

# 704
  Госпожата,провокираш ме  Crazy

Общи условия

Активация на акаунт