Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 575
  • 732
  •   1
Отговори
# 90
  • Бургас
Ако ти посадят семенцето на съмнението започваш да търсиш под вола теле. Най - малкото нещо ти се струва като огромна заплаха. Въпреки, че Нихал добре отговори на Фифа, то в нея си остана съмнение.
За реакцията на видяното във вестника...не зная. От една страна я разбирам. Но от друга...нали му имаш доверие, изслушай го. Попречи и страха от Седеф.
biskit, първата любов може да дойде и на 50. А може пък просто да е изневерил на Пейкер с нея. Да са били разделени вече със Седеф и да са се видяли за спорта.  Rolling Eyes Не дават точна хронология на събитията.
За Бюлент най - голяма вина има Аднан. Може двете конспираторки да са намислили нещо и да хвърлят детето на вълците, но Аднан е човека, който трябва да го запази. Не  го изслуша, а и не иска да разбере причината. За него някак много лесно премина проблема. А на детето от километри му личи, че го мъчи нещо и то Бихтер има общо с това. Но Аднан са го направили невероятен слепец. Сляп дори и за децата си.
Бихтер и Ффи дори не заслужават коментар.
Възмездие? Странна дума за толкова тривиални проблеми. Пъс и случката от вчера е просто един капан. Реално случка няма. Нито има повод за ревност и скандал. Но Нихал още не е разбрала това.

# 91
  • Дива Индия
Ама на Бехлюл за какво му трябваше да се вижда със въпросната Седеф?  newsm78 Да си вземе снимките....Тъпо!  Tired
Седеф уж му била първата лИбоФ , пък изневерил на Пейкер с нея-нещо не ми се връзва.........  newsm78 newsm78 newsm78  Rolling Eyes

А! Точно така!!! Тъпо е.
Седеф му е била първата любов; после тя го е разкарала; после той се е хванал с Пейкер, а като му е свирнала Седеф той е изоставил Пейкер. Обаче и Седеф спомена за "Бехлюл изчезва". Значи и тя е "играла главна роля" във филма му. В резултат Седеф си е тръгнала, а той не е могъл лесно да преглътне, че тя го е изоставила, а не той.  Егото му е пострадало. Михлюз отиде на среща с красивата Седеф за да си докаже какъв корав мъж е, как е преодолял миналото и как може да постъпва правилно. Загърби чувствата си (или страстта си) към Бихтеруша-хитруша, пречисти се с Нахалчето и ...ето го чисто нов човек.  Дали-дали...ама надали...

# 92
Такива мъже като Бехлюл се променят много трудно. Слаб му е ангела. Може сега със Седеф да не се е случило нищо, но преди това колко жени е измамил? Затова писах, че това е възмездие,т.е. трябва да си плати, за да започне начисто. А ще си плати окончателно след като всички разберат за връзката му с Бихтер и хората, на които държи, го разкарат от живота си.

# 93
  • Бургас
Такива мъже като Бехлюл се променят много трудно. Слаб му е ангела. Може сега със Седеф да не се е случило нищо, но преди това колко жени е измамил? Затова писах, че това е възмездие,т.е. трябва да си плати, за да започне начисто. А ще си плати окончателно след като всички разберат за връзката му с Бихтер и хората, на които държи, го разкарат от живота си.
Той просто си е такъв. Има такива мъже, има и такива жени. Такава им е природата. И да очакваме промяна е по - скоро мечта.  по - скоро трябва да си готов на негативите от връзка с такъв човек, а не да си готов да го променяш. Но пък не е престъпление, че си такъв. По - скоро е грешка на околните, че си създават лъжовен образ за теб и се опитват да те набутат в него.
Все едно да облечете коте, като куче и да очаквате после и да лае.

# 94
  • Германия
Ако човек можеше да се влюби с разума си, щеше да бъде хубаво. newsm78
Ама на Бехлюл така му се пада - щом е неискрен, щом не си извади поука от грешката с Бихтер, която уж, иска да загърби Simple SmileКакво пречеше да каже истината на Нихал newsm78След като нищо лошо не е направил?Да де, ама нали е гузен, пък и си е свикнал да лъже, въобще не му идва на ум да бъде честен и почтен. А иначе - " иска да се пречисти" чрез нейната любов и пр.Защо отиде на срещата със седеф - ми щото е мекотело и щото не може да отказва...
Аз също мисля, че Нихал на моменти досажда и прекалява с въпроси и внимание, но тя не знае как да се държи в една връзка - нали това е първата и любов, на моменти обсебваща, на моменти задушаваща и съмняваща се.
А развитието на образите си продължава в същия тон - Аднан - заблуден, мекушав и на моменти чак глуповат в реакциите си.
Двете дами - преливащи от злоба и коварство.
Мадмоазел - достойно, почтително и търпеливо поведение. Колко добре знае кога, какво да каже, какво да направи, за да излезе с достойнство от всяка ситуация.
Бюлент - според мен, децата страдат най - много, защото са най - раними и крехки.
Само заради неговото страдание двете си заслужават съдбата.
Бешир - мисля, че вече не знае какво да прави, как да постъпи. Разбира, че мълчанието му е грешка...
Превъзходна играна актьорите.
Да не ви казвам, че мъжът ми всяка вечер търчи, за да се прибере навреме за филма и също смята, че и сюжетът, и актьорското присъствие са много силни.

# 95
Оле майко,не знам от къде да започна!  #Crazy

Добро утро!   bouquet

Започвам от там,че никой не се намери да поговори с Бюлент за тая прословута чужбина!Да седне и да му каже плюсове и минуси и да го пита-иска или не иска! За състоянието му в момента най-виновен е Аднан,защото не успява да предразположи собственното си дете да му каже какво се случва в къщата му!

Относно постъпката на Бехлюл и защо Нихал реагира така....ами и аз да съм и аз така ще реагирам!  Crossing Arms Тя много ясно го попита: "Виждаш ли се с нея?" а той най-безкруполно я излъга,че не я виждал от години! И капана беше с набирането на телефона,от там на сетне Бехлюл направи сам избора да й се обади и да отиде у тях!
чудя се аз от 3 дни вече-какво си мислеше Бехлюл,когато целуна Бихтер в ателието и след това,когато продължи да я предизвиква?!  newsm78 Главата не ми го побира,че може да си е мислил да си погоиграе с жената на чичо си и после по живо-по здраво все едно нищо не се е случило!  #Shocked

Това за сега от мен-имам още много да пиша,ама нямам време!  Cry Хубав ден на всички!   bouquet

# 96
  Здравейте,гледам Седеф голяма светица сте я изкарали-била класи над Бихтер и не знам какво ,а тя точно защото е класи е тръгнала с мъж,който  е имал връзка  с друга/Пейкер/,голяма ралика между двете,голямо чудо  Laughing Освен това тя си е тръгнала от него,тъй че какво има да се сравняват несравними ситуации-мога само искрено да се забавлявам  Laughing
  Защо Бех трябва да бъде съжаляван,че са му извъртели номер-след всичко,което той направи и не направи,си получава заслуженото. Това не е начинът,но за мен е разбираемо онова,което му се сервира и не мога да обвиня Бихтер.Пейкер разбра,че сестра й  и той са сгазили лука здраво  и ако се беше отвратила въобще нямаше да стане част от тази история,давайки номера.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 10:29 от charovnica

# 97
 Здравейте,гледам Седеф голяма светица сте я изкарали-била класи над Бихтер и не знам какво ,а тя точно защото е класи е тръгнала с мъж,който  е имал връзка  с друга/Пейкер/,голяма ралика между двете,голямо чудо  Laughing Освен това тя си е тръгнала от него,тъй че какво има да се сравняват несравними ситуации-мога само искрено да се забавлявам  Laughing

А Седеф дали е знаела за Пейкер? Да не би точно заради това да е оставила Бехлюл? А че си е класи над Бихтер, спор няма.  Peace

# 98
  • Кори Селести
Наистина за последен път.

.:: ПРАВИЛА и ПОЛИТИКА на форумите! ::.

2. Гневни или оскърбителни постове няма да бъдат толерирани и ще бъдат премахвани.

10. Потребители, които подклаждат спорове и насаждат неприязън към потребител или група потребители, ще бъдат предупреждавани и/или наказвани.
Същото правило важи и за потребители, които открито обиждат или изказват нецензурни изрази по отношение на потребител/модератор/администратор на форума.

Ако има нещо, което ви е трудно да разберете от тези правила - питайте.

# 99
Elinia много ми хареса мнението ти,припокрива се с моето Hug.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 12:08 от pufi80

# 100
  Щом му е детската любов-те са имали история отпреди Пейкер и го  е оставяла и преди това-разказът на Нихал.След време пак го е потърсила/ а защо тя го е потърсила-защото Бех никога досега не е тичал след жена,негови думи/,без да се интересува  дали е с някоя и той пак при нея,нещо не се е получило и са се разделили. Тя му е слабост и го знае и го използва това.Но за някой от два кадъра да се каже,че е класи над някой друг-смешно е .Нито са го дали този образ какъв е ,нито на какво е способен. На око и външен вида такова сравнение не мога да правя.А и от изводите,до които съм стигнала за този образ,класата му лееееко се губи.

# 101
Никита беше написала че любовта е свобода а не страх и това е вярно. Но то се отнася повече за Бихтер отколкото за Нихал. Да Нихал направи сцена на годеника си хвърли пръстена и това е. Бихтер е тази която не му дава мира и която го заплашва.  Нихал го пита кой звъни по телефона бихтер тича след него и го дебне да не говорим за интригите които върти с майка си. За сега Нихал поне до интриги от които страдат всички все ощи не е стигнала. И наистина трябва да внимаваме за тона защото отново има предупреждение . Големи жени сме а ставаме за срам

# 102
Според мен не го дебне, а някак си интуитивно усеща, че той не е искрен с нея. Но тъй като не е така покварена като Фифи и Бихтер, няма как да го разбере и да го осъзнае.

E нали му имала доверие?  newsm78 Каква интуиция?

# 103
  Защо Бех не каза на Нихал-защото не иска,мисля,че отговорът е прост.Реално той не обича истински и не държи на Нихал,иначе нямаше да отиде при жената,която е означавала толкова много за него и за която знае как се чувства годеницата му.Но той,за мен,не е в състояние да сложи в ред емоционалният си свят.Отиде при Седеф,защото искаше и това няма нищо общо с "голямата му любов " Нихал,направи го заради себе си,изправи се срещу миналото си и когато тя разказваше за сегашната си връзка-ето това е  и връзката   Б-Б и мисля,че това се усети,коагато тя го попита как се казва красивата му снаха-дори като казваше името й се смути.
  Държанието на Нихал е без коментар-тя от съмнение откача,а как ли ще реагира као го хване в крачка  Crazy

# 104
Никита беше написала че любовта е свобода а не страх и това е вярно. Но то се отнася повече за Бихтер отколкото за Нихал. Да Нихал направи сцена на годеника си хвърли пръстена и това е. Бихтер е тази която не му дава мира и която го заплашва.  Нихал го пита кой звъни по телефона бихтер тича след него и го дебне да не говорим за интригите които върти с майка си. За сега Нихал поне до интриги от които страдат всички все ощи не е стигнала.

bouquet
Защо Седеф е над Бихтер?!? Ами защото Бихтер достигна последното стъпало - по-надолу няма накъде да върви => всички други са над нея...

За мен Бехлюл беше искрен и не каза на Нихал, за да не я нарани, защото той много добре знае отношението на Нихал към Седеф. Щеше да вземе снимките и нямаше да я потърси повече, както през изминалите години.

Държанието на Нихал е без коментар-тя от съмнение откача,а как ли ще реагира као го хване в крачка  Crazy

Е какво съмнение - онея двечките много "хубави" работи свършили, чак и със снимки подплатили. Като го види черно на бяло как трябва да реагира в първия момент?!? И вие да сте, и вие ще реагирате така остро.

Общи условия

Активация на акаунт