Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 497
  • 732
  •   1
Отговори
# 135
Ами тогава защо Бехлюл да се махне от къщата да се махне Бихтер защо стой там да продължава с постановките . На мен пък друго ми беше интересно- когато Бихтер напусна къщата уж завинаги Фирдевс какво правеше там как не я беше срам да стой там да сяда на масата че и команди да дава

# 136
  • Бургас
Явно не се прави разлика межди анализ на поведение и одобряването му.
Аз това се опитвам да направя. За да одобря или отхвърля нещо, първо го анализирам и съпоставям. Тъй като обаче една причина нормална не намирам, заключвам, че тя място там няма.
Бихтер има проблем единствено с Бехлюл, но пък тя прави проблем на всички останали. Това е нередно.
Бехлюл няма да види вина в себе си, нито пък Бихтер. Те са си такива. За тях вечно друг е крив. Това за мен е много лошо. От сега се опитвам да науча детето си да разпознава кога е виновно. Защото най - много ме е страх, че някой ден може да не вижда грешките си и да ги прехвърля. А това е страшно.
Понякога искаме нещо, което не можем да имаме. Това обаче, не ни дава никакво право да мачкаме другите. Не е редно просто. Не може всички да не уважаваме живота и пространството на другите.

# 137
На мен пък друго ми беше интересно- когато Бихтер напусна къщата уж завинаги Фирдевс какво правеше там как не я беше срам да стой там да сяда на масата че и команди да дава
Ами тя е главатарката на отбора на Мелих,  hahaha което е синоним на интриги, коварство и безочие.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 12:23 от ·٠•Snejka•٠·

# 138
  Истината е ,че и двамата трябваше да се махнат,според мен.Бех по телевизията ги наприказва тези неща,зашото знаеше,че Бих вероятно ще ги чуе-отмъщение за скандала им в хотела. Да,тя не може да приеме,че той ще загърби всичко ей така-тя да се тормози,а той да си вее байряка,няма как да стане това просто.
  Съгласна съм,че Бих има проблем с Бех,а останалите го отнасят и че това не е редно и правилно. Както и бях писала,че ще тормози останалите до време,до момента когато зад гнева и озлоблението се покажат истинските чувства-мъка,болка и тъга,тогава какво последва всички знаем.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 12:23 от charovnica

# 139
По скоро Бихтер не можа да приеме че той може толкова лесно да я забрави и да отиде придруга независимо коя . Тя искаше и той да страда така както нея. Точно там и е проблема на Бихтер не приема чужди решения които не съвпадат с нейните.  При нея само нейното е правилното

# 140
ааа...,Бихтер и Фифи щот са голени хубавици-всичко може да им се прощава,нали красят живота на всички около тях,че са черешката на сладоледа Mr. Green Mr. Green Mr. Green
  да ме пази господ от такива като тях около мен Praynig Praynig Praynig

# 141
  • Бургас
 Истината е ,че и двамата трябваше да се махнат,според мен.Бех по телевизията ги наприказва тези неща,зашото знаеше,че Бих вероятно ще ги чуе-отмъщение за скандала им в хотела. Да,тя не може да приеме,че той ще загърби всичко ей така-тя да се тормози,а той да си вее байряка,няма как да стане това просто.
Не можеш да наказваш някого, защото вече не желае да е с теб. Не можеш да го наказваш, че е избрал друго. Те двамата не са направили нещо голямо, та да излизат ей така или пък наказани. Случило се е да си легнат...голяма работа...Може да си замълчат и да си продължат или да излязат от връзката.
Кое всичко загърбва Бехлюл? На кое казвате всичко? На няколко тайни срещи и куп розови приказки??? През такова всичко минаваме поне 3-4 пъти в живота си. Трябва ли да гони всеки, които е спрял да мисли любовно? Или пък ни е излъгал?
Прекалено голямо значение се отдава на самостоятелното съществуване на една забежка. Защото връзката им остана на това ниво.
Всеки има правото да излезе от една връзка. И другият не бива да го гони, отмъщава....Няма как да очакваме, че всичко е завинаги и ще става както ни харесва.

# 142
serenata, Sesana ,djoleva Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyesчета ви с удоволствие newsm51 newsm51

# 143
  Да си легнеш с жената на баща си или със сина за мъжа си за мен не е малка работа,за другите не знам.Тук не става дума само за изневяра,а и с кого най-вече.
  Тя се дразни от демонстрациите му,толкова ли е трудно да се схване? Вместо да замълчи,с достойнство-една много любима дума тук, прави велики изказвания по телевизията,хайде сега.
  Всичко  казвам на на връзката им и тя не е само любовни думи,но и предателство към близки хора-не приемам,че просто ей така си тръгваш,правиш демонстрации и обиждаш,а другият трябва да е достоен,великодушен и разбиращ.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 12:31 от charovnica

# 144
  • Бургас
 Да си легнеш с жената на баща си или със сина за мъжа си за мен не е малка работа,за другите не знам.Тук не става дума само за изневяра,а и с кого най-вече.
Абстрахирай се, чия жена е и Бехлюл какъв е. Реално му тях нищо сериозно не е имало. Въобще не обръщам внимание на изневярата, а на това, което имаха. Защото Бихтер не мъсти, защото е изневерила.
Ако всички бивши се дразнят, че си щастлив....ехее....Ами ако и бившите на мъжа започнат да правят същото. Вие представяте ли се какво ще стане? Само си представете как бившия ви, ви трови живота защото сте имали наглостта да се ожените и да излезете навън с мъжа си. А пък преди време сте  казвали на него, че го обичате.  Confused

# 145
Не можеш да наказваш някого, защото вече не желае да е с теб. Не можеш да го наказваш, че е избрал друго. Те двамата не са направили нещо голямо, та да излизат ей така или пък наказани. Случило се е да си легнат...голяма работа...Може да си замълчат и да си продължат или да излязат от връзката.
Кое всичко загърбва Бехлюл? На кое казвате всичко? На няколко тайни срещи и куп розови приказки??? През такова всичко минаваме поне 3-4 пъти в живота си. Трябва ли да гони всеки, които е спрял да мисли любовно? Или пък ни е излъгал?
Прекалено голямо значение се отдава на самостоятелното съществуване на една забежка. Защото връзката им остана на това ниво.
Всеки има правото да излезе от една връзка. И другият не бива да го гони, отмъщава....Няма как да очакваме, че всичко е завинаги и ще става както ни харесва.
е,..ма ти нищо не разбираш:Що е то голямата бихтерина любов ooooh! ooooh!
с много smile3525 smile3525 за теб

# 146
Чакайте  малко за какво става дума . та хора с дългогодишни връзки с големи деца с общо минало се разделят и  никой не търси сметка на другия как ще продължи живота си а тука става въпрос за нещо доста по краткотрайно. Още повече че Бехлюл никога не я е карал да изостави Аднан и не и давал обещания за общо бъдеще. Винаги тя е настоявала за това и той винаги се е дърпал.  А и в крайна сметка нали коментирахме че изневярата в случая е най малкия проблем. Ами мъжете на всички нас са имали бивши ако някоя започне да прави с вашия съпруг това което прави Бихтер дали ще я оправдаете

# 147
  Сесана,за мен нещата не стоят по начина,който си го описала.Явно виждаме нещата по доста различен начин,затова няма смисъл да спорим.Ако връзката им беше само това,което я описваш ,бих се съгласила,но за мен не е така.А фактът кой кой е решаващ тук,не една мааалка подробност.

# 148
  Поведението му след тази раздяла-скандала в хотела я дразни,демонстрациите му,обидите,вменяването на вина.Вие това за нормален начин за раздяла ли го имате? И като капак-обиден имейл,че съжалява за всичко,което й е казвал,да,ще го накара да съжалява тепърва,каквото повикало,такова се обадило.Тя не действа ей така,седи си и я тряснала музата-има си причина и това са действията,думите и обидите на Бех-това защо се забравя и не се забелязва?
   Въобще ми прави впечатление,че всички са много снизходителни към неговите постъпки и грешки,към обидите и лъжите му,защо така? Защото има невроятни сини очи,предполагам  smile3506

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 12:42 от charovnica

# 149
Аз пък изобщо не виждам, кой знае какви действия от страна на Бихтер от които да е видно, че си отмъщава на Бехлюл. Ако наистина искаше да си отмъсти, определено нямаше да пази тайната им до последно. Това, което се случи снощи, предизвикания скандал между Нихал и Бехлюл си е изцяло дело на Фирдевс, по молба на Бихтер. Която молба обаче нямаше за цел да е отмъщение към Бехлюл, а беше по-скоро заради лично удовлетворение, а именно: Да не страда Бихтер гледайки ги заедно.  Тя обича Бехлюл, много го обича и страда, ревнува, когато го вижда в обятията на друга жена. За да си спести тази болка Бихтер е готова на всичко, за да ги държи надалеч един от друг, но всичко това не е с цел Бехлюл да е нещастен, а е цел нея да не я боли. А самоубийството и накрая на филма за мен си е израз на несъгласието й да знае и да вижда, че Бехлюл е женен за друга, защото ако толкова беше зла и отмъстителна определено щеше каже цялата истина и да стои и да гледа последствията от това, а именно страданието на Бехлюл.  Peace

Общи условия

Активация на акаунт