Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 508
  • 732
  •   1
Отговори
# 150
А кой провокира тези му дайствия? Обидния имейл и прочие... Май Бихтер започна първа.

# 151
Мисля,че когато Бехлюл каза КРАЙ, Бихтер просто трябваше да приеме,не виждам какъв е смисълът да отмъщаваш, защото някой просто вече не иска да е с теб.Вярно е,че боли,но така или иначе с отмъщение няма как да си го върне.Според мен ако Бихтер не се беше върнала в къщата,а беше изчезнала това щеше да накара Бехлюл да преосмисли всичко и той щеше да я потърси.Що се отнася до Нихал смятам,че реакцията и е напълно нормална за възрастта.Също така тя има основание да изисква от Бехлюл тъй като са сгодени,а това е съвсем официална връзка,която носи със себе си съответните отговорности.Такава връзка между Бехлюл и Бихтер не е имало и затова ми идва в повече тръшкането на Бихтер.

# 152
А кой провокира тези му дайствия? Обидния имейл и прочие... Май Бихтер започна първа.
 Е ,как,тя е алфата и омегата на злото  в тоя филм   Mr. Green

# 153
 leonoel- съгласна съм с теб  Hug.Според мен също тя не му отмъщава,а и той ще покаже колко поласкан се е почувствал от това "отмъщение"  Crazy
  Имаме право да обичаме и страдаме само когато сме в официална връзка,разбирам  Mr. Green

# 154
 Е ,как,тя е алфата и омегата на злото  в тоя филм   Mr. Green

Ами да, точно тя е!!! Защото ако си гледала добре тя остави първа злобно съобщение на телефона му!

# 155
  • БГ
serenata, Sesana ,djoleva  Hug Hug удоволствие е за мен да чета постовете ви.

Lady Vi ,mariola_sha ,·٠•Snejka•٠·  smile3525 smile3525 smile3525

Казали сте каквото трябва милички - аз подкрепям вашите констатации-абсолютно прави сте!

В миналата тема на последните страници -Инди имаше страхотен пост №717 - свеж хумор и точни разъсжения

# 156
  Е ,как,тя е алфата и омегата на злото  в тоя филм   Mr. Green

Ами да, точно тя е!!! Защото ако си гледала добре тя остави първа злобно съобщение на телефона му!
  Добре,не ми се спори,както кажеш  Peace

# 157
  • БГ
Мисля,че когато Бехлюл каза КРАЙ, Бихтер просто трябваше да приеме,не виждам какъв е смисълът да отмъщаваш, защото някой просто вече не иска да е с теб.Вярно е,че боли,но така или иначе с отмъщение няма как да си го върне.Според мен ако Бихтер не се беше върнала в къщата,а беше изчезнала това щеше да накара Бехлюл да преосмисли всичко и той щеше да я потърси.Що се отнася до Нихал смятам,че реакцията и е напълно нормална за възрастта.Също така тя има основание да изисква от Бехлюл тъй като са сгодени,а това е съвсем официална връзка,която носи със себе си съответните отговорности.Такава връзка между Бехлюл и Бихтер не е имало и затова ми идва в повече тръшкането на Бихтер.

Ей,приятелко  Hug - много си точна! поздравления!  love001

# 158
Не знам само за какво любов за какви чувства маже да се говори при подобни отношения- Злобни СМС заядливи и обвинителни имейли,кавги оправдания , правене на гадни номера с цел да нараниш другия, да го заболи  вършене напук само и само да си доказваш нещо  и т. н. ами това изобщо не ми прилича на любов

# 159
  Е ,как,тя е алфата и омегата на злото  в тоя филм   Mr. Green

Добре,не ми се спори,както кажеш  Peace

Аз не споря! Аз изказвам мнение и не го налагам на никой!
Който е гледал филма е видял.
di_ni  Hug Hug Hug

# 160
Не знам само за какво любов за какви чувства маже да се говори при подобни отношения- Злобни СМС заядливи и обвинителни имейли,кавги оправдания , правене на гадни номера с цел да нараниш другия, да го заболи  вършене напук само и само да си доказваш нещо  и т. н. ами това изобщо не ми прилича на любов

Не прилича я! Hug

# 161
Целият този спор е безсмислен. И Бихтер и Бехлюл са виновни и трябва да си понесат наказанието. Това е мотивът за този финал и на романа, и на сериала.

# 162
Само че покрай Б иб го отнасят и много други който погледнато реално нямат никаква вина

# 163
Целият този спор е безсмислен. И Бихтер и Бехлюл са виновни и трябва да си понесат наказанието. Това е мотивът за този финал и на романа, и на сериала.
Така е, и двамата са еднакво виновни. Но в различни аспекти.
Бихтер - нагла до безумие. Наистина колкото пъти Бехлюл я отхвърляше, тя отново и отново го провокираше и се навираше в ръцете му и в живота му.
Бехлюл - с това, че за мъж на тези години един път не каза рязко ,,край,,. Страхлив, отстъпчив, нечестен понякога....Имаше хиляди възможности да сложи тотален край на това безумие, но винаги отстъпваше пред Бихтер и ,,набезите й,, към него.

# 164
Само че покрай Б иб го отнасят и много други който погледнато реално нямат никаква вина
 Освен Бюлент-всички останали имат някаква вина,за мен.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 13:11 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт