Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 500
  • 732
  •   1
Отговори
# 165
Да имат права си само Бюлент е напълно невинен но и той го отнесе. Но на другете вината не е чак толкова голяма  за цената която платиха

# 166
Да имат права си само Бюлент е напълно невинен но и той го отнесе. Но на другете вината не е чак толкова голяма  за цената която платиха
  Явно е ,щом финалът е такъв.Глупостта ,заслепението и самозаблудата не са малки вини и са грешки,които допускаме спрямо себе си и за които плащаме твърде скъпо.

# 167
Чар-докато се появя и пак си "пълна".......  Shocked  Rolling Eyes  ooooh!

# 168
Относно това,че всички останали имат вина,малко не съм съгласна.Мисля,че никой от останалите не предполага колко зли,отмъстителни и подли са Фирдевс и Бихтер.Няма как човек,който е чист по душа да допусне,че някой може да причини толкова болка на уж близките си хора.Визирам Аднан,Арсен,Мадмоазел,Нихал и Бюлент.Обвинявате Аднан в какво ли не,но все пак Бихтер е негова съпруга,която той обича,освен това се грижи за нея и я защитава.Нали са се клели във вярност и т.н.,как да предположи,че на нея въобще не и пука за никой от семейството.Нихал също няма вина,да тя е наивна,но аз поне не знам какво е да израстнеш без майка,която да ти е опора,да те напътства в живота и да се опитва да те предпази.За мен Нихал е едно дете все още и реакциите и също са детски,но определено не заслужава да плати тази цена за поведението си.

# 169
  biskit- пак разчистих,заповядай  newsm79
  Бихтер му е съпруга,но поведението й ясно показва,че нещо не е наред. Тя не иска да спи с него,той я изнасилва,без дори да му мине през акъла да попита има ли друг. Когато си чак толкова сляп и заблуден-няма как да кажа,той е невинен.Да не говорим,че хич не я смята като се ожени за такава млада жена,живееща с красивия племенник на едно място,какво може да се слчуи.Може да е добър,да не предполага и т.н.,но не е прозорлив и мислещ човек за мен.
  Нихал-вижда,че тоя годеж е  измислен и че той не я иска,че се бърше след целувките й,но нея не я интересува защо е с нея,важното е само,че желанието й е изпълнено-затварянето на очите пред истината също се плаща.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 14:25 от charovnica

# 170
Да, ужасно ми стана жал за детето.
Да ви попитам ще има ли още една бременност Бихтер? Гледах няк'ви серии по канал Д, но без субтритри и превод и и съотв. нищо не разбрах , но Бихтер беше с коремче , около 5 мес.
Може и да сте го писали , извинете ме.

# 171
 Не мисля че ще има още една бременност то за сега няма и от кой. С Аднан не спи по незнам какви причини  Бехлюл се дърпа - май няма от кого

# 172
Ааа, djoleva, не си права. Спят си с Аднанчо, но друго не правят Joy

# 173
Е даде не се изразих правилно - само спят. Ама то само със спане няма как да стане бебе

# 174
Спят си с Аднанчо, но друго не правят Joy

Аднан мерак чок,чок,но Бихтер ищах към него йок...Гледай ако е някой друг и мерак и ищах,чак байгъм да и стане smile3506

# 175
Ааа, djoleva, не си права. Спят си с Аднанчо, но друго не правят Joy

като братче и сестриче Joy Joy Joy

# 176
Е даде не се изразих правилно - само спят. Ама то само със спане няма как да стане бебе

То затова младия племеник помага най-усърдно,все пак в семейството остава...

# 177
Па да, така е, при това на никой не му го пише на челото Joy Пак си остава у къщата. Демек, вътрешна консумация.

# 178
Ами да пак една кръв ще са пък и нали затова е семейството всеки да помага с каквото може. Бехлюл с това може с това помага човека 

# 179
Ами да пак една кръв ще са пък и нали затова е семейството всеки да помага с каквото може. Бехлюл с това може с това помага човека
Ами той още не се е изучил в университета и познанията му стигат само до тука hahaha До креватната практика Joy

Общи условия

Активация на акаунт