Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 27 169
  • 732
  •   1
Отговори
# 270
Ужас и безумие... Най-много ме "впечатлиха" думите на Бихтер, когато каза на Нихал, че "Това не е краят на света... ", когато се скараха с Бехлюл. Нима същата тази Бихтер не се самоуби, защото света й свърши заради Бехлюл?!?  И с тая лукава усмивчица от страна на Бихтер... А Бехлюл наистина не иска да изгуби Нихал, тази вечер това се видя, усети се... Горкия Бюлент, ще разкаже ли на някого най-после какво кроят ония двете?
Както един приятел каза: "Тая Бихтер защо се бута, не разбра ли, че е прочетена книга?"
Насладих се на физиономията й, когато гледаше Нихал и Бехлюл. Мислеше си, че ще ги раздели, но... Бехлюл обича Нихал и това си пролича в тази серия. Досега не се е държал така към Бихтер... защо ли?!?  newsm78

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 20:50 от _Sylvia_

# 271
Защо се надлага да се скарат с Нихал за да видим малко нежност от страна на Бехлюл към Нихал?
Забелязах как Бихтер се държа ужасно с Бюлент че подлушвал и как трябваше Фирдевс да и намигне за да  се опомни къде е и че трябва да превключи на друга програма. Crazy
С всяка изминала серия показват как Бихтер се е върнала в къщата ако неможе да си върне Бехлюл то поне да унищожи неговият свят това което му е най-скъпо, защото той избра всички тях пред нея Peace

# 272
Аднан заблудената овчица е върха... Радвам се, че Бюлент отговори подобаващо на нападките на Бихтер, а Нихал каза истината... обаче Аднан е много тъп.

Бихтер ли ми казали, Нихал и Бюлент сдобряват ли се с Бихтер?

# 273
Е много ме добре и го казаха на Бихтер, понеже има почва за интриги и тя се мислеше че едва ли не другите ще я търпят Rolling Eyes
Нихал се държа много добре днес, предвид възраста и беше нормално да му прости така лесно на Бехлюл а и нали  е хубавец Grinning
По-голям мазохист от Бихтер няма, много страда и е много озлобена към всички  Peace

# 274
 Oх,Бех обичал Нихал... Laughing Друго нямам какво да кажа.Да,обича я ,  но си  мисля,че  ако това наистина  е така,нямаше да я използва ,за да се защити и пречисти от Бихтер,о,да,това е любов несъмнено и то каква...
  Ако загуби Нихал и я нарани- с  него е свършено,любов,любов  Crazy
  Аднан най-накрая беше близо до истината-"Какво не можете да поделите?"
  А и показаха в една зряла и взаимна връзка,в която има доверие  как се реагира на подобна новина-посмяхме се,каза Седеф.
   Бяха ми много милички Нихал и Бюлент как се утешаваха взаимно в чифлика.А тоя Аднан съвсем чавка му е изпила акъла-децата му казват нещо,той-не,не е възможно,на Бихтер дори не й се наложи да лъже наново.Как може един баща да не се вслушва в децата си-много е зле тоя човек.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 21:11 от charovnica

# 275
Аднан заблудената овчица е върха... Радвам се, че Бюлент отговори подобаващо на нападките на Бихтер, а Нихал каза истината... обаче Аднан е много тъп.

Говорят си, но отношенията им не са както преди всичко това.

# 276
  • In a strange romance
Здравейте, момичета.  HugИзвинявам се за нахлуването, често ви чета, но съм писала 1-2 пъти много отдавна. Но не можах да се сдържа след репликата на Аднан към Бихтер и Нихал - Какво не можете да разделите? Joy Joy Joy

# 277
Здравейте, момичета.  HugИзвинявам се за нахлуването, често ви чета, но съм писала 1-2 пъти много отдавна. Но не можах да се сдържа след репликата на Аднан към Бихтер и Нихал - Какво не можете да разделите? Joy Joy Joy

Да,точно в десетката,ама откъде да знае  Joy

# 278
  • На изток от рая...
Аднан за пръв път ме издразни толкова много.
Бихтер вече не е достойна и за съжаление, а и май няма какво да я коментирам, дали някой ще оспори пак колко класи над нея е Седеф?!?!
А във връзка с по-предни постове - отдавна не се впечатлявам от сини очи. За мен Бехлюл е много по-малкото зло, не защото е мъж, а защото осъзнава грешката си и се опитва да надскочи себе се, за да я поправи. Когато наранява близките си, Бехлюл го осъзнава, самообвинява се и страда.
Бихтер е точно обратото - тя е готова да прегази и унижи невинни хора, да нарани дете, само и само да получи каквото иска. Затова за мен по-виновната е тя. Прекалено егоцентрична, не уважаваща нищо и никой. За мен това, което показва тя отдавна не е любов, а нараненото его на една лабилна и самовлюбена жена.

# 279

Говорят си, но отношенията им не са както преди всичко това.

Значи все пак отсават с известни резерви към нея. Нейните ходове какви са оттук насетне?

charovnica, какво е направил Бехлюл за Бихтер досега, което да може да се сравнява с днешната му постъпка?

# 280
Явно наистина Бехлюл обича Нихал,ако не беше така можеше да използва създалата се ситуация и да се оттърве от нежелания годеж.А и думите на Седеф бяха недвусмислени,досега Бехлюл не е реагирал по този начин за която и да е жена.Когато се обясняваше на Нихал ми се стори напълно искрен,а и целувката му беше толкова нежна и същевременно никак не беше "братска".Браво на Бюлент и на Нихал,чудесно се противопоставиха на мръсната игра на Бихтер и Фирдевс.Аднан им се ядоса напълно незаслужено,но съм сигурна,че зрънцето на съмнението у него вече е посято.

# 281

Joy да, вярно  какво ли? Wink

# 282
  Добре,обича я,а това,че ще му се стъжни живота,защото я е разочаровал няма никакво значение-ама,разбира се  Laughing
  Днешната му постъпка е продиктувана от страх,отново и много скоро той ще докаже това.

# 283
  Добре,обича я,а това,че ще му се стъжни живота,защото я е разочаровал няма никакво значение-ама,разбира се  Laughing

Уточни се, ако обичаш.  newsm78

# 284
   А Седеф защо хукна да спасява и помага на Бех-защото мисли за него вероятно,а и за Нихал.Просто не иска той да й се сърди и наистина да я изтрие от живота си,пък всеки има право да си мисли колко класи над кого е.

Добре,обича я,а това,че ще му се стъжни живота,защото я е разочаровал няма никакво значение-ама,разбира се  Laughing

Уточни се, ако обичаш.  newsm78
 Мисля,че е казано достатъчно ясно.Бех се старае за Нихал,вярно е,но защо реагира той така-не забравяйте чия дъщеря е тя,какво дължи на баща й и защо с еправи всичко това.
  Да се иска да се поправи грешката като от жената се прехвърли на дъщерята  Stop-явно не ги  разбирам тия работи.   А пък какво още означава този брак,какво ще му донесе на него няма значение,той е алтруист- Joy

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 21:21 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт