Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 438
  • 732
  •   1
Отговори
# 255
Аз бих имала за приятел само Дениз от този филм, другите всички са много зле Peace

# 256
 Ивана  и аз -Дениз и Арсен може би и Айнур

# 257
Бихтер е виновна според мен за това че не прие неговото решение, дори и грешно той сам си го взе и тя трябваше да го остави и да не се занимава с него. Но и той всеки път в който тя решаваше че е приключила връзката си с него той  я провокираше . Неможе да се твърди че само един е виновен. Бехлюл също умишлено наранява близките си хора. А това че е мъж не го оправдава, не е само той мъж на тази планета я Peace

# 258
Бихтер е виновна според мен за това че не прие неговото решение, дори и грешно той сам си го взе и тя трябваше да го остави и да не се занимава с него. Но и той всеки път в който тя решаваше че е приключила връзката си с него той  я провокираше . Неможе да се твърди че само един е виновен. Бехлюл също умишлено наранява близките си хора. А това че е мъж не го оправдава, не е само той мъж на тази планета я Peace
  Подкрепям изцяло   bouquet
  Тц,втори като него няма,затова винаги и всичко му е простено,той има права-върху всички и всичко  Joy-жената на чичо,дъщеря му- за оправяне на гузната съсвест,парите за лек живот и е гордостта на Аднан  Mr. Green

# 259
Аз бих имала за приятел само Дениз от този филм, другите всички са много зле Peace

Да Дениз е страхотен човек,но не се доближава до моя характер.Аз си харесвам Бихтер и с удоволствие бих и била приятелка Mr. GreenЖалко,че няма как да стане Cry

# 260
  Подкрепям изцяло   bouquet
  Тц,втори като него няма,затова винаги и всичко му е простено,той има права-върху всички и всичко  Joy-жената на чичо,дъщеря му- за оправяне на гузната съсвест,парите за лек живот и е гордостта на Аднан  Mr. Green
Той е и гордоста в нашият форум Wink всички са длъжни в този филм да му направят живота лесен и който не го прави лошо ooooh!
Може ли само за момент да си представим ролите обърнати, Бихтер е племенницата която се влюбва в чичо си .......не ми се мисли какво би последвало тук Peace

# 261
  Бихтер  е племенницата,която  се влюбва в мъжа на  леля си   Wink  Peace  Охооо,и на мен  Wink,не ми се мисли.
  Извод-сините очи на Къванч са в състояние да замъглят разсъдъка на не една жена   Crazy, Какво им се сърдим на Нихал и Бихтер,че са като полудели с него-само от гледане какво става,а на тяхно място...

# 262
Защо Бешир след като вижда,че няма да го бъде,не подаде ръка на момичето което го обича?
Той знае за нейните чувства,защо тогава?

# 263
 Какъв смисъл има да подаде ръка на Джемиле сега когато знае че умира - какво може да и даде  вече какво могат да изживеят заедно. А и Джемиле знае че той не я обича- тя се опита да бъдат заедно но като видя че не става достойно се отдръпна

# 264
Значи Мадмоазел обича по-малко? Или Беширчо? Нееее... Просто Бихтер е инатеста до безбожие и това е!
Михлюз се отвръща от нея, защото от делата, думите и поведението й лъха само злоба, отмъстителност и високомерие. Когато той я хареса тя демонстрираше лъчезарие, младежки дух и ефирен сексапил, които бързо изчезнаха. Е, кажете, за какво да се връща той при нея, за какво да жертва семейството си?! Тя го отблъсква всячески. Покрай нея Нахалчето е манна небесна.
Ох... някой да почерпи с една баклава, моля.

# 265
Започвам много да и се дразня на Мадмоазел! Какво стои и гледа като патица. Аз ако си позволи някаква да ми говори така, не шефка да ми е, а каквато ще, такъв ще и тресна, че ще и окапят и космите по веждите. Бихтер наистина прекалява с господарското си държание. Вместо да се кротне и да си мълчи, че си е оакала яко работите само раздава нареждания. Мадам е прекалено деликатна и сдържана. Понякога това е лошо качество. А иначе Бехлюл изневери на Пейкер със Седеф, на Нихал не. Това малко или много говори нещо.

# 266
Ами бихтер за да прикрие собствените си дела / нищо че казва че не и пука/ е готова да обвини всеки във всичко само за да отдалечи вниманието от собствения и гаф

# 267
Сесана,Бихтер няма за цел да прави добро на който и да било.Нейната цел е друга-Само и единствено Бехлюл.За него се бори тя,за него живее,за него и умира.

...Газейки и наранявайки всички по пътя си...

# 268
Сесана,Бихтер няма за цел да прави добро на който и да било.Нейната цел е друга-Само и единствено Бехлюл.За него се бори тя,за него живее,за него и умира.

...Газейки и наранявайки всички по пътя си...

Може би да,но и Бехлюл прави същото,но със собственото си семейство.Накрая на филма много повече хора ще бъдат наранени именно от него,особено Нихал.
Ама как може толкова много жени да не проявите солидарност към Бихтер и Нихал,а да изкарвате този мъж жертва.А всъщност той е толкова безочлив,егоистичен и самовлюбен.

# 269
Здравейте !  bouquet Не мога да ви изчета , момичета ! Толкова много сте писали , такива хубави постове прочетох - с някои съм съгласна , с други не съвсем , но поздравявам всички за интелигентното поднасяне на мислите и обоснованите коментари !  bouquet
Аз не съм гледала все още снощният епизод , не мога да коментирам , но бих искала да споделя нещо , което също засегнахме при обсъждането - дали повтаряме модели на поведение дори в любовта си , дали начините , по които обичаме , са обусловени от възпитанието ни ? Моето мнение винаги е било , че е точно така , сега ще го подкрепя с малко цитати ! Wink

"...Любовта е само една и всеки от нас обича по един - единствен начин - своя собствен !
За добро или за зло , когато хората изживяват , изпитват и изразяват любовта си , те до голяма степен повтарят начинът , по който са били отгледани и възпитани от собствените си родители .
Ако не съм се научил на истинска любов , колкото повече обичам някого , толкова повече ще го наранявам .

Любовта е едно от нещата , които не зависят от нашите действия или решения , а просто от магията , която се случва . Възможно е да поппречим на тази магия да се задейства , но е невъзможно да я провокираме.Тя или се случва , или не , но ако не се случи няма начин да я провокирамнито при мен , нито при теб !

...и осъзнаваш , че хората , които продължават да се вълнуват от това , което ти се случва , все още изпитват любов към теб , макар да разправят наляво и надясно , че са престанали да те обичат или че никога не са те обичали !"

В тези няколко реда , аз намира отговорите на много , много въпроси - Бихтер е нанаучена да обича по този начин - това е видяла , това е усещала , това е изживявала !Затова и обича по този начин . И , колкото и двамата да се опитват да убедят всички и себе си дори , че вече не им пука , че не се интересуват един от друг , това е поредната им заблуда - нещо , в което и скоро ще се убедим !Пожелавам ви приятно гледане ! Hug

Общи условия

Активация на акаунт