Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 436
  • 732
  •   1
Отговори
# 240
Съгласна съм с Инди - кой би пожертвал семейството си заради жена като Бихтер. Той просто разбра, че не си струва.
Бехлюл попадна в капана на мъжката си природа, а и силната страст винаги е като наркотик - не можеш да мислиш разумно. Точно така беше и при тях, но след опиянението винаги идва изтрезняването - в този момент той започна да мисли дали наистина си струва, а тя пък с пълна сила му доказа, че точно за жена като нея не си струва.

За баклавата и аз се нареждам, с каквото и да е - ще я хапна.
 Ех,тази природа,всичко обяснява и е оправдание за всичко... Точно когато тръгнеш с жената на баща си,природата не е никакво обяснение,за оправдание да не говорим.Не смятам,че някой би направил това,за да си задоволи...природата.

# 241
Съгласна съм с Инди - кой би пожертвал семейството си заради жена като Бихтер. Той просто разбра, че не си струва.
Бехлюл попадна в капана на мъжката си природа, а и силната страст винаги е като наркотик - не можеш да мислиш разумно. Точно така беше и при тях, но след опиянението винаги идва изтрезняването - в този момент той започна да мисли дали наистина си струва, а тя пък с пълна сила му доказа, че точно за жена като нея не си струва.

За баклавата и аз се нареждам, с каквото и да е - ще я хапна.

Че какво е на жената?! Rolling EyesПросто е много заслепена от любов.Айде сега Бехлюл бил жертвата.Дали ако вас така ви бяха изоставили,тихомълком щяхте да си тръгнете.Значи той да си живее живота в охолство,а тя да мизерства и да страда.Той май е в по-неизгодна позиция,да има претенции за каквото и да било.Всичко в този живот се заплаща!

# 242
Ако Бехлюл е тръгнал с жената на "баща си" бихтер е тръгнала със сина на съпруга си

# 243
  • Дива Индия
И ако Михлюз намери сили да каже Стоп, Бихтер продължава да вика юруш.
`Де са ви чашите?

Айде аз донесох:

Приятна вечер на всички! Утре предлагам който пише да поства по една туркише рецепталръ! Прим. : За принудително повръщане след обилно преяждане с Нихал се препоръчва микс от Фирдевс кадън и Хилми пишман бабаит.
Може и истинска рецепта. Аз правя страшна баклава наистина. Прегръдка за всички! До ... !

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 16:41 от Инди

# 244
  • На изток от рая...
Това, че е мъж е факт, а не оправдание за постъпките му.

Заслепени от страст бяха и двамата - ти май това не го прочете. В такъв момент не мислиш кого нараняваш - чичо, мъж, деца и т.н. Може да не е правилно, но е така - просто искаш да бъдеш с човека, който те привлича толкова силно. Но неизменно след това идва изтрезняването и за двамата и там Б и Б се разминаха -  Бихтер искаше да зачеркнат всичко и да бъдат заедно, а той не беше толкова сигурен какво иска. Ако беше останала старата Бихтер не знам какво щеше да реши, но жената, в която се превърна със сигурност не би могла да задържи почти никой, камо ли мъж като Бехлюл.

# 245
Ако Бехлюл е тръгнал с жената на "баща си" бихтер е тръгнала със сина на съпруга си
Понеже на него се търси оправдание,затова за него съм се изказала.Обратното също е вярно и никой не го отрича,но и не й  се търси оправдания защо е изневерила-примерно женската й природа е такава.

rubiq-   bouquet  Жертва  етой Бех,ами как-с две жени на главата ,да не е лесно  ooooh!.... Laughing
 Изтрезняването дойде от факта,че може всичко да се разкрие,а не защото някой много се е променил и другият го  е видял какъв е.Те и двамата си се знаят много добре,според мен.

# 246

Да,ама Аднан е отгледал Бехлюл като свое дете.А детето си е дете,жени много,както казват.Затова,мисля,че Бехлюл има по-голяма вина.И то е така,затова той се чувства много по-виновен,защото е предал човека ,който цял живот е бил до него.Отгледал го е като свой син.Затова и Бехлюл се опитва да прехвърли цялата вина на Бихтер,за да облекчи своята.Затова и я отблъсква.И не мисля,че ако имаш нужда от секс,ще си легнеш точно с жената на чичо си.

# 247
Напротив не само природата и е такава  и гена също/ това е в кръга на шегата/. Аз лично никога не съм я обвинявала за изневярата. Обвинявам я за последствията от това . А за изневярата са виновни и двамата спор няма. И не мисля че се познават добре  напротив  никой не очакваше това което направи другия. Бихтер може би покрай връзката му с Пейкер е имала представа какво предсавлява Бехлюл и затова сега не ми е ясно защо се учудва на поведението му. но Бехлюл не я е познавал изобщо а и прекалено малко бяха заедно и през повечето време се чудеха как да се скреят  . Не са имали време за да се разберат кой колко струва

# 248
А така ..... и кво се оказва Бихтер виновна че го преследва, Нихал виновна че му няма вяра, чичото  виновен че не му идва на акъла а кво става с нашето момче Бех, той чист като сутрешна роса Wink нали е синеок хубавец всичко което прави той е правилно или ако не е правилно за него е, защото той си е такъв, те пък да не се били забърквали с плейбой. Добре ,  а защо и Бихтер да не си е такава и той да не  се е забърквал с дъщерята на Фирдевс, нали и те всички знаеха ква е Фирдевс от там е твърде вероятно и Бихтер да е такава Wink
За мен до края на филма виновника за всичко е Бехлюл .
Пълен егоист който дори ще се жени за братовчедка си за да си спаси кожата, не говорим за" голямата любов" щото то филма ще свърши докато я видим. Казвам че когато се сгоди беше заради собствената си кожа .

# 249
  • На изток от рая...
Тя и Бихтер май само на думи е много смела. Да не забравяме, че именно тя направи финалната крачка, за да вкарат Нихал в тази ситуация - просто се вцепени от страх като разбра, че Аднан е чул нещо. Толкова беше ошашавена, че не можа да измисли и лъжа като хората, а по принцип много я бива в това. Знам, че сега някой ще каже, че заради Бехлюл го е направила, но за мен не е така - тя не прави нищо за никого, освен за себе си.

И сега само приказва - "Нямам какво да губя", за да го дразни, но се вижда, че много добре знае какво губи и не е готова.

# 250
  Финалната крачка за годежа беше Бешир,а не Бихтер.Разбирам,че не  е харесвана,но да не се изкривяват фактите,все пак   Peace
  rubiq   bouquet-oтново
  Понеже много  я е  страх да не загуби и затова накрая се самоубива  Outta Joint Леле,ако не знаех че гледаме един и същ филм,,шях да реша,че става дума за нещо друго.
  За опознаването- и двамата преминаха през различни фази и моменти във връзката си и точно,когато всичко можеше да се разкрие-към този момент се познаваха достатъчно добре,според мен.

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:04 от charovnica

# 251
  • На изток от рая...
Казах, за да вкарат Нихал в тази ситуация, а не за годежа. Нихал беше въвлечена преди да се появи Бешир със заплахите.

# 252
 Бихтер сега  е още по смела защото Фирдевс е зад гърба и а Фифето е опасен противник . Не бих желала да имам такъв враг  още по малко приятел . Такива хора не желая да познавам

# 253

Да,ама Аднан е отгледал Бехлюл като свое дете.А детето си е дете,жени много,както казват.Затова,мисля,че Бехлюл има по-голяма вина.И то е така,затова той се чувства много по-виновен,защото е предал човека ,който цял живот е бил до него.Отгледал го е като свой син.Затова и Бехлюл се опитва да прехвърли цялата вина на Бихтер,за да облекчи своята.Затова и я отблъсква.И не мисля,че ако имаш нужда от секс,ще си легнеш точно с жената на чичо си.
  bouquetМного точно

# 254
Казах, за да вкарат Нихал в тази ситуация, а не за годежа. Нихал беше въвлечена преди да се появи Бешир със заплахите.
 Добре ,не искам да споря,приемам,че аз не съм разбрала правилно.

Общи условия

Активация на акаунт