Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 27 160
  • 732
  •   1
Отговори
# 285
Бихтер губи почва под краката си с всеки изминал ден ! Просто наистина вече не се владее , обсебена е от идеята и желанието за мъст ! А така наранява себе си най- много , за жалост вече няма здрав разум за да го осъзнае !
Бехлюл - не знам каква е тази любов , нито веднъж да не кажеш на любимата си "Обичам те ! Но, пък и каза много истини , жалко е , че момечето не ги чува - "С теб се чувствам защитен " - защо ли ?! ,"До теб се чувствам пречистен ! " , "Ти си специлна за мен " - ми да , чичо за малко да го ошамари , специална ще е , ами как .... И всичко друго , но не и "Обичам те ! " Поне е честен ! И много , много страхлив - тази вечер пролича ужасът му да не загуби рахатлъка и това измамно усещане за сигурност под крилото на чичо !
Много силен момент за мен беше срещата на Бихтер и Бешир - сълзите в очите и на двамата , болката , която се четеше по лицата им !
Браво на Бюлент - не издържа душичката му и си каза ! Браво и на Нихал - не замълча , защити себе си и любимия си ! И отново - язък за Аднан !

# 286
Днешната случка с Бихтер в храстите малко ми напомни сцена от Сватбата на най-добрия ми приятел Simple Smile. Рупърт Еверет звъни на Джулия Робъртс, а тя гони бившия:

Р.Е: Джулс, какво правиш?
Д.Р: Гоня Джош /или Джон, не си спомням/.
Р.Е. А той какво прави?
Д.Р. Гони Ками /годеницата му Simple Smile/
Р.Е. А ти какво правиш?
Д.Р. Гоня Джош.
Р.Е. А теб кой гони, Джулс? Simple Smile

И нещо друго - Бехлюл и Нихал не могат да дишат от досадници - първо Бихтер, после Бешир  Laughing. Аман! Simple Smile

# 287
Аднан заблудената овчица е върха... Радвам се, че Бюлент отговори подобаващо на нападките на Бихтер, а Нихал каза истината... обаче Аднан е много тъп.

Бихтер ли ми казали, Нихал и Бюлент сдобряват ли се с Бихтер?
Говорят си, но отношенията им не са както преди всичко това.

Значи все пак отсават с известни резерви към нея. Нейните ходове какви са оттук насетне?

charovnica, какво е направил Бехлюл за Бихтер досега, което да може да се сравнява с днешната му постъпка?
Нейните ходове са че ще се втурне да му доказва е той обича нея и че трябва да са заедно

# 288
   А Седеф защо хукна да спасява и помага на Бех-защото мисли за него вероятно,а и за Нихал.Просто не иска той да й се сърди и наистина да я изтрие от живота си,пък всеки има право да си мисли колко класи над кого е.

Извинявай, обаче Седеф си има приятел, надали си мисли за Бехлюл... Както той я е забравил така и тя е забравила него. Искаше само да каже истината на Нихал, никой не я е молил. Тук вече на черното казваш бяло.  Peace Самата постъпка на Седеф показа колко класи над Бихтер е, така че няма смисъл да се коментира.

# 289
 Добре,обича я,а това,че ще му се стъжни живота,защото я е разочаровал няма никакво значение-ама,разбира се  Laughing
  Днешната му постъпка е продиктувана от страх,отново и много скоро той ще докаже това.
Защо днешната му постъпка да е продиктувана от страх?Можеше да се направи на засегнат,да извърти номерът,че без доверие няма да се получат нещата и връзката между него и Нихал щяше да приключи.Вярно нямаше да стане богатият зет,но Аднан със сигурност нямаше да се откаже от него и щеше да продължи да му помага.На Бешир пък можеше да обясни,че няма как да направи щастлива Нихал и затова е по-добре да я остави.Просто щеше да му се наложи да продължи живота си малко по-скромно,но нямаше да умре от глад.Затова и смятам,че решението му да се ожени за Нихал има много по-дълбоки основания от користта.

# 290
Ами , защото Бехлюл не иска да загуби семейството си като цяло ! Не Нихал , а семейството , в което е израснал ! Единственото , което има ! Ако развали годежа , къде отива , мислите ? Аднан се държа с него като с ученик , само дето не го ошамари ! Толкова беше унизително - все едно е малко момче , а не годеник на дъщеря му !

# 291
  Ако  мен някой не ме интересува,ако е минало и заради мен е станало проблем-обяснявам му,че е в грешка и го оставям,не се втурвам у тях да давам обяснения,които никой не ми е искал-годеницата му.Не казвам,че си мисли за него и че има надежди,но държи той да не я зачерква от живота си,държи на него.Така че как някоя бивша хуква да оправя бъкиите на първата си любов,защото мисли за годеницата му-не ме разсмивайте просто.

# 292
Бехлюл осъзна, че предава чичо си и всячески се опитва да избягва Бихтер. Той обича Нихал и чрез нейната любов иска да изтрие всичко, свързано с Бихтер. Това, че не й казва "Обичам те", не е най-важното, може би още не е готов. Действията сами по себе си показват, че цени Нихал и не иска да я изгуби...

Ако развали годежа, като гледам чичо му каква овца е, ще го оправдае и ще му наеме апартамент да си живее някъде. Така че дори да се беше разделил с Нихал, пак щеше да е под крилото на чичо си.

Бехлюл се осъмни в Седеф, че е поръчала снимките, а тя от своя страна се почувства виновна, че Нихал и Бехлюл са се скарали заради нея. Това, което реши да направи е правилно. Направи го, защото има съвест - нещо, което при Бихтер липсва!

# 293
Ами , защото Бехлюл не иска да загуби семейството си като цяло ! Не Нихал , а семейството , в което е израснал ! Единственото , което има ! Ако развали годежа , къде отива , мислите ? Аднан се държа с него като с ученик , само дето не го ошамари ! Толкова беше унизително - все едно е малко момче , а не годеник на дъщеря му !
 Госпожата,той  от любов ,всичко ,нали така ,ние не разбираме  Laughing
  Силвия,направи го ,заради него,не за принципа,ако беше за принципа,нямаше да го кани да се видят насаме,след като знае,че  е сгоден.Разбирам,че искаш да видиш само хубавата страна на нещата,но за жалост те никога не са толкова розови.С времето човек го разбира.

# 294
Защо се надлага да се скарат с Нихал за да видим малко нежност от страна на Бехлюл към Нихал?
Забелязах как Бихтер се държа ужасно с Бюлент че подлушвал и как трябваше Фирдевс да и намигне за да  се опомни къде е и че трябва да превключи на друга програма. Crazy
С всяка изминала серия показват как Бихтер се е върнала в къщата ако неможе да си върне Бехлюл то поне да унищожи неговият свят това което му е най-скъпо, защото той избра всички тях пред нея Peace

Фирдевс е класа не забравяйте. Винаги е във форма за интриги и никога не се издава ,  замазва положението доста обиграно.  Жалкото е, че и нея няма да я подмине нещастието. Който копае гроб другиму ...

# 295
Няма как да сравнявате Бих с Седеф , първо не се знае дали и Бихтер не би постъпила така ако вече няма чувства към Бех . Наистина няма място за сравнение защото Бихтер е много влюбена и наранена жена  Peace
Смятам също че Бех се сдобри с нНихал от страх може би защото знам какво следва по натам, но и не само..... единственото което показа той към Нихал е начин да се спаси от своят грях и да не наранява семейството си повече.  Peace

# 296
Аз имах предвид,че при така създалата се ситуация можеше да се измъкне и пак да поддържа отношения със семейството си.Може би в началото щяха да са напрегнати,но с времето всичко щеше да си дойде на мястото.Той обаче дори не се замисли,беше искрен в притеснението и уплахата си,че може да загуби Нихал.Впечатление ми направиха и думите му за пръстена,само един обичащ човек знае смисълът на годежният пръстен.Затова и го е търсил,затова го носеше и в джоба си,защото пръстена е символ на връзката им.

# 297
Бехлюл, за разлика от Бихтер може да обича. Обича Бюлент, чичо си, Нихал. Разликата тук е, че едни виждат само обич при Бехлюл и Нихал, а други - и любов.
При Бихтер няма нито едно от тези чувства - там е само и единствено страст, увлечение и нищо повече.

# 298
Sylvia_ , съгласна съм , че чрез Нихал се опитва да изкупи вината си - това съм го казала отдавна , съгласна съм , че осъзнава , че предава чичо си - затова и казах ,че само страхът и чувството за вина , го отделят от Бихтер , но не мога да се съглася , че обича Нихал - да , цени я , не иска да я загуби , но причината е страх , а не любов !Това е моето мнение !  Peace
И силно се съмнявам , че ако развали годежа и разбие сърцето на " на татко момичето " , ще има каквото и да благоволение от Аднанова страна !

# 299
  Добре,ще се види колко Бех обича Нихал.За мен,дори че отиде да се среща с бившата си любима като скри от Нихал е достатъчен факт да покаже и докаже любовта му. Казахте да не слушаме какво говори Бех на Бих -любовно,защо сега да го слушаме какво говори на Нихал?
  Госпожата   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт