Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 543
  • 732
  •   1
Отговори
# 345
dterziiska ,  Heart Eyes!

Знаете ли какво си спомних , докато гледах сцената , в която Бихтер чу думите на Бехлюл към Нихал ? Спомних си един култов български филм "Опасен чар " и е дна незабравима реплика на героят на Тодор Колев , когато го хванах последния път и го попитаха за Боряна ! Тогава в стаята беше и една следователка ( Цветана Манева ) , която Тодор Колев помоли да излезе ! И каза нещо страхотно - "Никога  , никоя жена , не бива да чува , че има друга жена повече харесвана и желана от нея ! " Това си помислих , докато гледах страданието на Бихтер и плаках с нейните сълзи - никоя жена не заслужава това ! Независимо от всичко - от обстоятелства , вини и грехове ! Peace

# 346
И да попитам аз: Какво прави с Бихтер в горичката след няколко серии???? Не си ли взе поука от случката в чифлика? Защо така рискува? Защо не мисли за Нихал? Защо?

# 347
И да попитам аз: Какво прави с Бихтер в горичката след няколко серии???? Не си ли взе поука от случката в чифлика? Защо така рискува? Защо не мисли за Нихал? Защо?
И аз ще попитам това когато видим тези серии  bouquet
Тогава ще видим каква голяма любов има към Нихал Бехлюл , точно онази сцена ме кара да си мисля че Бех неможе да обича дори и братски Peace

# 348

Какво се случва в тази горичка?Ще има ли пак любовна сцена между тях?

# 349
 Браво на Нихал и на Бюлент чудесни бяха как скочиха на Бихтер. Аднан може и да я защити но ми стигаше да видя физиономията и - нямаше ги ехидните усмивчици самодоволството набързо се изпари - тя разбра че са на път да я разкрият какви ги върти с майка и. И да пролича че Бехлюл има чувства и стига с това че бил скрил от Нихал за Седеф. Някой се чудят как да се убеждават че между Б и Н няма чувства Колкото до сцената в горичката  Бихтер го предизвика  искаше той да и каже че я обича но той не можа да го каже

# 350

Да , и то най-страстната от всички досега , поне според мен Peace

# 351

Да , и то най-страстната от всички досега , поне според мен Peace

Искрена и неподправена, където ги няма разумът, страховете....
Бехлюл и Бихтер в техният си свят, въпреки грозните думи и грозните постъпки....

# 352
  djoleva-защо при наличието на тези чувства ще видим онази сцена?  Не ми се връзва,Бих го провокира,а той защо й отвърна,защо не каза не? Стига все другите му виновни на него,пък той обичал Нихал  Crazy

# 353
 Ами защото да речем между тях е имало страст    а и Бихтер си го търсеше  а защо и отвърна е всички сме признали че са му слаби ангелите. Извинявай но не можеш постоянно да отричаш че между Б иН се поражда нещо

# 354
Ама нали той намери това, което искаше...."ГОЛЯМАТА ЛЮБОВ", "ЕДИНСТВЕНАТА", ДОСТАТЪЧНАТА", какви ги върши тогава??? Какво му липсва?

# 355
Ами защото да речем между тях е имало страст    а и Бихтер си го търсеше

Ако беше само страст , той нямаше да и каже колко много му липсва , да я изпие с поглед , а щеше просто да я вземе ! Peace  Какво значи Бихтер си го търсеше ? Хвана го за гърлото и му каза - Убий ме , обичам те ! Това е доста пресилено , според мен!

# 356
  Слабите ангели не са оправдание,съжалявам,поне за мен не са.Той не зае твърди позиции,пък да обича който си иска,но няма да е зле и да го докаже.
  Бих си го търсела,пък той само това и чакаше  Laughing

# 357
 Е нали така казваха и за Нихал че му се е молела едва ли не на колене. Защо за едната да може да се каже а за другата да не може

# 358
Ами защото да речем между тях е имало страст    а и Бихтер си го търсеше

Ако беше само страст , той нямаше да и каже колко много му липсва , да я изпие с поглед , а щеше просто да я вземе ! Peace  Какво значи Бихтер си го търсеше ? Хвана го за гърлото и му каза - Убий ме , обичам те ! Това е доста пресилено , според мен!

Госпожата и за мен това, признание колко много му е липсвала е много силно и показателно...това никога не е било само и единствено секс.....

# 359
Ами защото да речем между тях е имало страст    а и Бихтер си го търсеше  а защо и отвърна е всички сме признали че са му слаби ангелите. Извинявай но не можеш постоянно да отричаш че между Б иН се поражда нещо
А не, слабите ангели не са ги показали...... Ако имаше любов към Нихал онази сцена нямаше да я има  Peace дори и да са му слаби ангелите точно с Бихтер от която бяга и която уж мразел вече ли ще изневери? Наистина не се връзва
Имам чувството че повечето тук наистина само слушат филма? Ако нямаше нужда да се и гледа освен слуша можеха да го пуснат по радиото Peace

Общи условия

Активация на акаунт