Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 549
  • 732
  •   1
Отговори
# 330
Ами ако свалянето на пръстена от Нихал е подействало като студен душ на Бехлюл и той е осъзнал,че действително я обича,че Нихал не е само част от семейството,но е и част от сърцето му и то не като негова сестра?

Ако беше така небиха последвали нещата които ще последват , някои от нас които са гледали натам сериите знаят и може би затова пишем така, може би ако не ги бях гледала натам бих му повярвала засега .... Peace
Аз не съм ги гледала,затова не мога да коментирам,но истината е,че днес аз така възприех нещата.

# 331
Една последна клюка от днес Къванч ще снима с Толга Карел

newsm51 , благодаря , джанъм беним ! Heart Eyes Ама това за този филм , дето сега ще почне да се снима или друг някакъв проект ! Или пореден кьор- фишек ! Да започне да снима вече момчето , че като свърши сега филма , какво ще гледаме ! Crossing Arms
Аз затова казвам последната клюка нищо не се знае със сигурност

Дано не се окаже само клюка ! Praynig

charovnica ,  bouquet- сега виждам , че сме писали зедно ! Peace

# 332
 Силвия-когато обичаш  и си решил да градиш семейство този човек става на първо място за теб,а кой и защо ще ти се разсърди не би трябвало да те интересува.Не можеш да ме убедиш в противното.Значи ,за да не обиди Седеф,рискува да обиди Нихал?Нито има логика,нито е правилно,това е моето мнение.
   Госпожата-подкрепям на сто процента   bouquet

Естествено, че не мога да те убедя, защото не това е целта ми. Седеф е била първата истинска любов, нормално е да са били много добри приятели. Сега може да види приятелката, която не е виждал от години, нищо лошо...
 Да,но не и тайно,не и насаме...

Защо да не?!? Чувствата им са минало, сего са само приятели. Нима ти не се виждаш насаме с приятелите си?

Ти казваш, че обича Бихтер. Ако е така, защо да не е насаме със Седеф? Щом толкова "обича" Бихтер, няма да я нарани...

Момичета, вие днес ли не сте в час, че ме питате по хиляда пъти едно и също - Защо тайно от Нихал. Отговорът: Защото ако разбере, ще се разсърди, както и стана.

# 333
Относно това че се видя в Седеф аз също не го  приемам за нормално още по-малко на мъж който ще се жени и на който му диша във врата Бихтер , само и това му трябваше.....но Бех мирен не стои  Grinning
Аз съм изпадала в подобна ситуация и не съм ходела, точно защото знам че няма да му бъде приятно на човека който обичам  след като научи  Peace

# 334
 _Sylvia_, в час сме , не се ядосвай ! Hug
Въпросът е , че след като толкова обича Нихал и не иска да я нарани , защо не и казва истината !
Иначи , съм съгласна с аргументите му - ако около мен е Нихал и аз ще излъжа ! Laughing
А с моите приятели се виждам насаме , даже и на по питие , но не крия ! За да не ми се налага после да обяснявам имам ли сестра ! Wink

# 335
Госпожата,чаровница,ивана съгласна съм с всичко написано от вас. Hug
Аз също не мисля,че Бехлюл някога ще се влюби в Нихал и,че ще я обича по начина по,който трябва.Чрез нея той се пречиства,изкупва грехове.Страхува се да не я загуби,да не я нарани,защото не иска тя да страда.Обича я като човек,защото е чиста,била е само с него.Защото усеща колко силни са чувствата и към него,и много ,ама много го е яд,че неможе и той да и отвърне със същото.
Някой беше писал,че се е насалждавал на болката на БИхтер.Незнам,аз се арзплаках,така пресъздадоха този момент,че усетих болката и.Много страда тази жена.Само човек,който наистина е страдал от любов би го разбрал.

# 336
Въпросът е , че след като толкова обича Нихал и не иска да я нарани , защо не и казва истината !
Иначи , съм съгласна с аргументите му - ако около мен е Нихал и аз ще излъжа ! Laughing
А с моите приятели се виждам насаме , даже и на по питие , но не крия ! За да не ми се налага после да обяснявам имам ли сестра ! Wink

Не, не се ядосвам, просто в рамките на десетина минути ми беше зададен един и същ въпрос пет пъти, че даже и повече.  Laughing Laughing Нихал е крехка, чувствителна, ранима... ако Бехлюл й беше казал, че е ходил щеше да последва същото. Реши да си замълчи, защото срещата не беше нищо важно, нищо особено, среща между приятели... не мисля, че трябва да я уведомява, когато се среща с приятели или колеги.

# 337
Аз също не мисля,че Бехлюл някога ще се влюби в Нихал и,че ще я обича по начина по,който трябва.Чрез нея той се пречиства,изкупва грехове.Страхува се да не я загуби,да не я нарани,защото не иска тя да страда.Обича я като човек,защото е чиста,била е само с него.Защото усеща колко силни са чувствата и към него,и много ,ама много го е яд,че неможе и той да и отвърне със същото.
Някой беше писал,че се е насалждавал на болката на БИхтер.Незнам,аз се арзплаках,така пресъздадоха този момент,че усетих болката и.Много страда тази жена.Само човек,който наистина е страдал от любов би го разбрал.

Бихтер сама избра да страда, така че не я оправдавам. тя тръгна по този път, тя сие виновна.

# 338
А ако имаш много добър приятел,с който се познавате от 10г. и мъжът ти да речем ревнува и не одобрява да се виждаш с него,как ще постъпиш?Със сигурност може да се появи момент в който ще се изкушиш да се чуете или видите,без да му кажеш,нали?Не се заяждам,но има ситуации и ситуации,не е честно човек да прекъсва отношенията си с близки приятели заради ревността на полочинката си,както и не е честно да прави нещата зад гърба на половинката си,но все пак сме хора и грешим,поддаваме се на изкушения и понякога не обмисляме добре нещата.

# 339

Няма значение какво я е довело до това страдание,но не мисля,че трябва да се радваме на него.Ако всеки знаеше по кой път да тръгне,всички щяхме да живеем в розов свят.

Бихтер сама избра да страда, така че не я оправдавам. тя тръгна по този път, тя сие виновна.

# 340
# 341
Това последното си е баш "братска" целувка...

# 342
# 343

Не, не се ядосвам, просто в рамките на десетина минути ми беше зададен един и същ въпрос пет пъти, че даже и повече.  Laughing Laughing Нихал е крехка, чувствителна, ранима... ако Бехлюл й беше казал, че е ходил щеше да последва същото. Реши да си замълчи, защото срещата не беше нищо важно, нищо особено, среща между приятели... не мисля, че трябва да я уведомява, когато се среща с приятели или колеги.

Шегувам се ! Това бяха по - скоро риторични въпроси !  Peace А и Седеф не е обикновен приятел или колега - според Нихал , тя е голямата любов на Бехлюл ! Има голяма разлика !
 pufi80 , един мъж винаги ще ревнува , когато жена му или приятелката му , го лишава от внимание , заради друг мъж ! Wink Лично аз не крия , защото съм се убедила  ,че ако реша да го направя , ще ме видят поне двама души , случайно попаднали там ! Laughing
 rubiq ,   bouquet!

# 344
  Проблемът,Силвия,е че си видя тайно с нея,а не че скри после и че въобще отиде при нея,като знае какво мисли Нихал и слагам точка. Peace
   ribiq   bouquet

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 22:51 от charovnica

Общи условия

Активация на акаунт