Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 552
  • 732
  •   1
Отговори
# 315
  • Варна
Да се обадя и аз,като една черна станция  Mr. Green ... Не мислите ли,че нещата между Нихал и Бехлюл коренно се промениха след нощта,когато си легнаха? ... Струва ми се,че това,което виждаме сега, е любов ... и не мисля,че е братска  Wink...Изгодата и любовта не винаги са алтернативи  Simple Smile
А пък Бихтер е просто една отчаяна съпруга...Вкопчила се е в Бехлюл,като удавник в сламка ...

# 316

Когато слагаше пръстена на Нихал, когато й говореше, беше искрен. Вие дами, които уж усещахте "искреността" между Бехлюл и Бихтер, сега защо не я виждате?!? Защото днес определено беше искрен.

Напротив - видях я ! Но мисля ,че е пордиктувана не от любов , а от чувство за самосъхранение - много силен инстинкт ! Peace
За него Нихал е всичко това , което казва - много специална , много близка на сърцето му ! Но не е В сърцето му , аз така мисля ! Peace

# 317
  Силвия-когато обичаш  и си решил да градиш семейство този човек става на първо място за теб,а кой и защо ще ти се разсърди не би трябвало да те интересува.Не можеш да ме убедиш в противното.Значи ,за да не обиди Седеф,рискува да обиди Нихал?Нито има логика,нито е правилно,това е моето мнение.
   Госпожата-подкрепям на сто процента   bouquet

# 318
Ами ако свалянето на пръстена от Нихал е подействало като студен душ на Бехлюл и той е осъзнал,че действително я обича,че Нихал не е само част от семейството,но е и част от сърцето му и то не като негова сестра?

# 319
Според мен Бех беше много искрен с Нихал днес, и мисля че той отчаяно иска да се оженят , но немисля че я обича  Peace

# 320
определено днешния епизод беше повратен!
Едва днес видях някакво чувство в очите на Бех към Нихал

# 321
Според мен Бех беше много искрен с Нихал днес, и мисля че той отчаяно иска да се оженят , но немисля че я обича  Peace
  Peace  bouquet
   Как няма да му подейства като студен душ-и още как  Laughing

# 322
  Силвия-когато обичаш  и си решил да градиш семейство този човек става на първо място за теб,а кой и защо ще ти се разсърди не би трябвало да те интересува.Не можеш да ме убедиш в противното.Значи ,за да не обиди Седеф,рискува да обиди Нихал?Нито има логика,нито е правилно,това е моето мнение.
По принцип си права,така е,но понякога от нежелание да има сцени и т.н. човек се опитва да скрие неща,които всъщност не са важни.Казвам го от личен опит,защото нещо подобно ми се случи преди около месец и се уверих,че такива дребни лъжи и премълчавания водят само до сериозни проблеми.Затова искреността е много важна,но човек май първо трябва да се опари,за да го проумее.

# 323
Една последна клюка от днес Къванч ще снима с Толга Карел

newsm51 , благодаря , джанъм беним ! Heart Eyes Ама това за този филм , дето сега ще почне да се снима или друг някакъв проект ! Или пореден кьор- фишек ! Да започне да снима вече момчето , че като свърши сега филма , какво ще гледаме ! Crossing Arms

# 324
 Силвия-когато обичаш  и си решил да градиш семейство този човек става на първо място за теб,а кой и защо ще ти се разсърди не би трябвало да те интересува.Не можеш да ме убедиш в противното.Значи ,за да не обиди Седеф,рискува да обиди Нихал?Нито има логика,нито е правилно,това е моето мнение.

Естествено, че не мога да те убедя, защото не това е целта ми. Седеф е била първата истинска любов, нормално е да са били много добри приятели. Сега може да види приятелката, която не е виждал от години, нищо лошо...

# 325
  Силвия-когато обичаш  и си решил да градиш семейство този човек става на първо място за теб,а кой и защо ще ти се разсърди не би трябвало да те интересува.Не можеш да ме убедиш в противното.Значи ,за да не обиди Седеф,рискува да обиди Нихал?Нито има логика,нито е правилно,това е моето мнение.

Естествено, че не мога да те убедя, защото не това е целта ми. Седеф е била първата истинска любов, нормално е да са били много добри приятели. Сега може да види приятелката, която не е виждал от години, нищо лошо...
  Да,но не и тайно,не и насаме...

# 326
Една последна клюка от днес Къванч ще снима с Толга Карел

newsm51 , благодаря , джанъм беним ! Heart Eyes Ама това за този филм , дето сега ще почне да се снима или друг някакъв проект ! Или пореден кьор- фишек ! Да започне да снима вече момчето , че като свърши сега филма , какво ще гледаме ! Crossing Arms
Аз затова казвам последната клюка нищо не се знае със сигурност

# 327
Ами ако свалянето на пръстена от Нихал е подействало като студен душ на Бехлюл и той е осъзнал,че действително я обича,че Нихал не е само част от семейството,но е и част от сърцето му и то не като негова сестра?

Ако беше така небиха последвали нещата които ще последват , някои от нас които са гледали натам сериите знаят и може би затова пишем така, може би ако не ги бях гледала натам бих му повярвала засега .... Peace

# 328

Седеф е била първата истинска любов, нормално е да са били много добри приятели. Сега може да види приятелката, която не е виждал от години, нищо лошо...
[/quo

Но защо тайно и без да сподели с любимата си ?

# 329
 Добре,ще се види колко Бех обича Нихал.За мен,дори че отиде да се среща с бившата си любима като скри от Нихал е достатъчен факт да покаже и докаже любовта му. Казахте да не слушаме какво говори Бех на Бих -любовно,защо сега да го слушаме какво говори на Нихал?
  Госпожата   bouquet

Защото думите му са подплатени с дела.
И сега е влюбен в Нихал,както преди е бил в Бихтер,Пейкер Елиф и ........,но другите не ги е обичал както обича Нихал.
Не случайно Нихал желае бехлюл да я обича като Седеф ,защото тя е единствената ОБИЧАНА преди Нихал.И всички видяхме класата на Седеф-такава жена всеки мъж ще я обича,за разлика от Бихтер,която ВСЕКИ ЩЕ РАЗЛЮБИ

Общи условия

Активация на акаунт