Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 531
  • 732
  •   1
Отговори
# 375
Мен визуално най-много ми харесва Бихтер като цяло, Нихал ми харесва като лице , Седеф , Елиф и Пейкер не ми харесват.
Фирдевс е много хубава за възраста си.
Желая ви лека вечер и дано до утре не сте изписали много че да мога да ви изчета Wink  bouquet

На мен най- много ми харесва Бехлюл пък ! Crossing Arms
Аз също харесвам Берен ! Peace Хазал е хубава , но има излъчване на детенце ! Не случайно така са подбрани актрисите и ролите - осъзната   чувственост и все още неосъзнатата женственост ! Peace

# 376
Дами , да ви пожелая лека нощ и татлъ сънища с този левент , който успява да свири на тънката струнка на толкова много жени ! Wink

# 377
Момичета стана ми интересна тази сцена в гората,може ли някой да даде линк Praynig

# 378
Момичета стана ми интересна тази сцена в гората,може ли някой да даде линк Praynig

Заповядай

http://www.youtube.com/watch?v=mLBtytLSpwE

# 379

Заповядай

Благодаря ти Hug Grinning Peace

# 380
 Shocked Shocked ShockedЛе -ле!Колко много сте изписали!Да Ви кажа и моето мнение : според мен голямото предизвикателство в живота на Бехлюл си е Бихтер .Вижте само как винаги я гледа с периферията на окото си и чувства присъствието й с всяка фибра на тялото си!Няма лъжа - сърцето му й принадлежи и не е на себе си когато е наблизо!Нихал е като биберон-залъгалка!Само защото е "момето" на чичето!Номерата на Нихал   винаги са  предвидими-цупенето,тропането с краче,сълзичките за украса!И винаги намира изход след спречкванията им.Скоро пак ще кръстосат  хормоните с Бихтер.  Heart Eyes Heart Eyes Heart Eyes

# 381

Заповядай

Благодаря ти Hug Grinning Peace
Ще умра от яд,че нищо не мога да разбера,само на едно място вдянах,че и казва,че много му е липсвала.А накрая ми се струва,че тя му каза нещо,което го издразни Rolling Eyes

# 382
Напих се от мъка по Вас

# 383
Леле... сега не мога да чета какво сте писали 20 страници за 1 ден, многоооо  Laughing
Исках само да ви споделя, за една моя приятелка туркиня, но си живее в Бг.
Та тя е гледала филма още в Турция и днес ми стана интересно и я питах как там са приемали сериала, и тя каза че хората са били полудели по Бихтер и Бехлюл. Много ги харесвали и всички много страдали за тях... каза, че това е една от най-харесваните филмови двойки там Sunglasses

# 384
# 385
 Добре,ще се види колко Бех обича Нихал.За мен,дори че отиде да се среща с бившата си любима като скри от Нихал е достатъчен факт да покаже и докаже любовта му. Казахте да не слушаме какво говори Бех на Бих -любовно,защо сега да го слушаме какво говори на Нихал?
  Госпожата   bouquet

Защото думите му са подплатени с дела.
И сега е влюбен в Нихал,както преди е бил в Бихтер,Пейкер Елиф и ........,но другите не ги е обичал както обича Нихал.
Не случайно Нихал желае бехлюл да я обича като Седеф ,защото тя е единствената ОБИЧАНА преди Нихал.И всички видяхме класата на Седеф-такава жена всеки мъж ще я обича,за разлика от Бихтер,която ВСЕКИ ЩЕ РАЗЛЮБИ

Единствената за която Нихал знае.
За Елиф беше очевидно, че не я обича  Peace

# 386
gospojata,snn,jujulinka,charovnica,dterziiska  Hug Страхотни сте!
Само да кажа,че съм на вашето мнение и да ви пожелая лека нощ,защото от днес съм започнала да ви чета и чак сега успях да довърша!  ooooh! Много писане,много нещо!  Whistling

bouquet   bouquet   bouquet

# 387
 Добре,ще се види колко Бех обича Нихал.За мен,дори че отиде да се среща с бившата си любима като скри от Нихал е достатъчен факт да покаже и докаже любовта му. Казахте да не слушаме какво говори Бех на Бих -любовно,защо сега да го слушаме какво говори на Нихал?
  Госпожата   bouquet

Защото думите му са подплатени с дела.
И сега е влюбен в Нихал,както преди е бил в Бихтер,Пейкер Елиф и ........,но другите не ги е обичал както обича Нихал.
Не случайно Нихал желае бехлюл да я обича като Седеф ,защото тя е единствената ОБИЧАНА преди Нихал.И всички видяхме класата на Седеф-такава жена всеки мъж ще я обича,за разлика от Бихтер,която ВСЕКИ ЩЕ РАЗЛЮБИ

Единствената за която Нихал знае.
За Елиф беше очевидно, че не я обича  Peace

Когато един мъж обича го виждат всички.Обичта като кашлицата не можеш да я скриешНихал познава всичките му връзки до бихтер,а за нея никой не усети-доказателство ,че не е било ИСТИНСКО ,театър

# 388
Леле... сега не мога да чета какво сте писали 20 страници за 1 ден, многоооо  Laughing
Исках само да ви споделя, за една моя приятелка туркиня, но си живее в Бг.
Та тя е гледала филма още в Турция и днес ми стана интересно и я питах как там са приемали сериала, и тя каза че хората са били полудели по Бихтер и Бехлюл. Много ги харесвали и всички много страдали за тях... каза, че това е една от най-харесваните филмови двойки там Sunglasses

Е как може турците да са толкова заблудени LaughingТо голямата любов емежду Бехлюл и Нихал Mr. Green

# 389
Не викай!
Нихал нищо не познава има само някакъв детски спомен за Седеф, усетила е първата любов на Бехлюл и е решила, че тя е най-силната.
Нито е виждала Бехлюл с Пейкер, нито с никоя от предишните.
Има поглед само над връзката му с Елиф, по времето когато той беше с Бихтер и изобщо не обръщаше внимание на Елиф.
Нормално да си мисли, че най-силната му любов е била към Седеф.

Единствения човек с който Бехлюл и бил себе си това е Бихтер!
Колкото и да не им се иска на някой да го признаят.
Макар, че крият от всички любовта си между тях лъжи няма.

denimira, gospojata, charovnica, ivana27, usmivkata   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт