Забраненият плод (Aşk-ı Memnu) ~ 53

• 26 474
  • 732
  •   1
Отговори
# 390
jujulinka миналата година на 25 юни точно след финала на ЗП бях в Истанбул.Познатите ми казваха,че градът никога не е бил толкова призрачен както предишната вечер-по време на последния епизод.Очаква ли са друг развой /според проучванията-хепи енд/,но всички са били попарени от самоубийството на Бихтер.Не харесваха само Аднан с неговата мекушавост.
Много ги харесват Къванч и Берен като двойка и слухтят за нещо пикантно между  тях и сега.Не искам да обидя феновете на другите му партньорки, ама тези двамата галиба много си пасват и на екрана и в живота.Преди харесвах по-вече него,ама сега се убедих от ролята и в друг сериал,че тя с нищо не му отстъпва.Абе,да са живи и здрави и  да продължаваме да им се радваме на играта!

# 391
  От мен един поздрав-как аз усещам този филм  Heart Eyes

Пасват си до такава степен,че за мен това не е само игра-твърде истинско и твърде въздействащо  Heart Eyes

# 392
silvia_maria стига крещиш бе човек.Моля те пиши с нормални букви.Големите букви са равни на крещене,ако незнаеш.

# 393
jujulinka миналата година на 25 юни точно след финала на ЗП бях в Истанбул.Познатите ми казваха,че градът никога не е бил толкова призрачен както предишната вечер-по време на последния епизод.Очаква ли са друг развой /според проучванията-хепи енд/,но всички са били попарени от самоубийството на Бихтер.Не харесваха само Аднан с неговата мекушавост.
Много ги харесват Къванч и Берен като двойка и слухтят за нещо пикантно между  тях и сега.Не искам да обидя феновете на другите му партньорки, ама тези двамата галиба много си пасват и на екрана и в живота.Преди харесвах по-вече него,ама сега се убедих от ролята и в друг сериал,че тя с нищо не му отстъпва.Абе,да са живи и здрави и  да продължаваме да им се радваме на играта!

Аз много се чудех там как са приели всичко, че нали уж са по-консервативни, но явно не е точно така.
С приятелки си обсъждам и повечето не харесват Бихтер, затова реших да питам в Турция как е било, да не би ние да сме сбърканите хахах ама явно не сме толкова луди  Laughing

# 394
  Повредата не е в нашия телевизор  Joy

# 395
С всяка серия на филма се увеличават форумкитекоито вярват ,че Бехлюл все повече се влюбва в Нихал
 hahahaСтранно защо, пак всяка серия се коментира ЕПИЗОДА В ГОРИЧКАТА Joy

Бихтер до края на филма ще започне да се моли и самопредлага  за секс на Бехлюл всеки ден.
Единствения път ,когато го причака в горичката и не му позволи да си продължи сутрешния си крос....успя да докаже ,че тя му липсва единствено  в шортите ,защото в hahaha момента в който поиска hahaha повече  от секс шортите му спаднаха  Joy
 hahahaКак може една жена да си мисли ,че желанието за секс в мъжа е доказателство за  обич
?

Последна редакция: сб, 11 юни 2011, 01:13 от silvia_maria

# 396
Много харесвам една песен ще постна текста.
Като я слушах един ден много ми напомня за съдбата на Бихтер, и за чувството на безсилие което тя изпитва...

Лудост е любовта когато всичко е лъжа.
Лудост е да бъда сама!
Лудост е тази нощ и всяка друга след това.
Лудост е, с мен че си лош,а те обичам все така.

Само моето сърце знае колко ми е зле,
но пак не иска да те предаде!
Само моето сърце знае всичко най-добре,
но пак прощава твоите грехове!
Ти живота ми разби,
но в сърцето си ми ти!

Лудост е да мълча когато искам да крещя.
Лудост е да плача сега но как сълзите си да спра?

Ти живота ми разби,
но в сърцето си ми ти!

Лудост е любовта когато всичко е лъжа.
Лудост е, че зная това но пак към тебе искам да вървя!

Ти живота ми разби,
но в сърцето си ми ти!

# 397
С всяка серия на филма все повече се уверяват ,че Бехлюл все повече се влюбва в Нихал
 hahahaСтранно защо пак всяка серия се коментира ЕПИЗОДА В ГОРИЧКАТА

Бихтер до края на филма ще започне да се моли и самопредлага  за секс на Бехлюл всеки ден.
Единствения път ,когато го причака в горичката и не му позволи да си продължи....успя да докаже ,че тя му липсва в шортите и в hahaha момента в който поиска повече  от секс шортите му спаднаха  Joy
 hahahaКак може една жена да си мисли ,че желанието за секс в мъжа е доказателство за  обич
?

ooooh!
Нямам думи просто.
А и ти откъде знаеш,че  е с шорти Joy.Може да е с друг вид бельо Mr. Green

# 398
И да кажа,че на първа страница по вестниците бяха само снимки от ЗП.
Най-вече романтичните сцени с Б и Б.Фен съм на тази двойка и не го крия.
Чувствата между тях граничат с безумие,като вулканичен взрив,както подобава на такава забранена любов.

# 399
За сцената в гората искам да кажа само едно....
Бехлюл е този, който първи целува Бихтер!
Този човек има огромното желание да бъде обичан, когато Бих му каза, че той е единственото нещо което е изгубила всякаш задръжките му паднаха. Така беше и при секса с Нихал... каза му как го е обичала цял живот и го нави Laughing

# 400
И да кажа,че на първа страница по вестниците бяха само снимки от ЗП.
Най-вече романтичните сцени с Б и Б.Фен съм на тази двойка и не го крия.
Чувствата между тях граничат с безумие,като вулканичен взрив,както подобава на такава забранена любов.

bouquet И ти мина в отбора на "фенките" на Бихтер.
Тук всички, които симпатизират на двойката или разбират Бихтер са вкарвани в тази категория  Laughing

# 401
  Eто още една песен,която показва не прекрасното лице на любовта :

Лека нощ от мен  Hug

# 402
От връзката  му с Нихал виждам само неговата меланхолия и тамам.Затвори сърцето си за
силните емоции и се  остави на желанията на братовчедката.Пази боже от такава любов!

# 403
За сцената в гората искам да кажа само едно....
Бехлюл е този, който първи целува Бихтер!
Този човек има огромното желание да бъде обичан, когато Бих му каза, че той е единственото нещо което е изгубила всякаш задръжките му паднаха. Така беше и при секса с Нихал... каза му как го е обичала цял живот и го нави Laughing

Бехлюл нито веднъж не потърси/като любима/ Бихтер след връщането и в къщата/нито е правил секс с нея/Ако я обичаше щеше да я потърси/нямаше да издържи/
В горичката си е замислена и изиграна секс провокация от Бихтер ,на която всеки мъж няма да издържи
Разликата:  Бихтер е бившата голяма страст ,а Нихал е Любовта

# 404
Не ми пука в чий отбор съм!Винаги съм била инакомислеща  и така се чувствам ок.
Приветствам само силни чувства,другото е лиготия.

Общи условия

Активация на акаунт