Под прикритие - тема 2

• 58 306
  • 722
  •   1
Отговори
# 30
вече има анкета, може да гласувате  Peace

интервю с Димитър Митовски:
http://www.dartsnews.bg/News/4063

Последна редакция: пт, 10 юни 2011, 17:28 от bugsy

# 31
Иво и Зори от мен, пък да видим дали ще съм сред позналите. : )

# 32
# 33
Ако Зори и Иво осъществят някаква връзка с кариерата на Попов е свършено. Ще го пенсионират на секундата, а Марто ще остане сам.

# 34
Ако Зори и Иво осъществят някаква връзка с кариерата на Попов е свършено. Ще го пенсионират на секундата, а Марто ще остане сам.

е чак пък да го пенсионират на секундата, най малкото няма откъде да се разбере защото освен Мартин не виждам кой друг ги познава  Laughing
Но определено на Попов ще му е много по-трудно да работи при една такава ситуация, ще има много повече интрига и повече потенциал за завързване на сложни ситуации. На Мартин също би му било доста гадно да жунглира между Попов, дъщеря му и Иво. А и както някой спомена искам да развият чисто човешката страна на Иво - доброто "лошо момче" и лошото "добро момиче" биха били готина двойка - поне според мен. Simple Smile

# 35
Реалността е друга. Тези неща бързо се разбират и хич няма да го бавят.

Ама все пак е филм и може да го развият в посока Иво-Зори.

# 36
  • out of space
Джаро и Зори. Иначе Тате как ще се пробуди, м?
Но аз съм още на 6-а серия.  Simple Smile

Абе хора, на`що филмче ли ви харесва повече или "Бригада"? Аз намирам яко паралел....

# 37
Джаро и Зори. Иначе Тате как ще се пробуди, м?
Но аз съм още на 6-а серия.  Simple Smile

Абе хора, на`що филмче ли ви харесва повече или "Бригада"? Аз намирам яко паралел....

Но като че ли ролята на Саша я играе Иво  Wink . Незнам на мен ми харесват и двата филма, все пак представят мафията от различни гледни точки, така че всеки за себе си е добър.  Simple Smile

# 38
От сайта на филма изгледах до 8 епизод. 9 епидод го няма качен явно има само трейлър. Някой да подскаже къде може да се гледа

# 39
9-ти още не е излъчен, утре ще го гледаме.

# 40
Za анкетата: между Попов и .... newsm78

# 41
  • София
Първата опция, ще бъде интересно. Peace
Обаче Марти ще иска да предпази Зори (щото нали Иво е лош Laughing) , което ще се изтълкува погрешно и Съни ще стане лоша Mr. Green

# 42
Запис да ви следя!

Малка поправка, ако ми позволите: актьорът, който играе шеф на полицията, се казва Красимир Доков - Славов, не Пламен Манасиев.

# 43
Запис да ви следя!

Малка поправка, ако ми позволите: актьорът, който играе шеф на полицията, се казва Красимир Доков - Славов, не Пламен Манасиев.

Ох, вярно, объркала съм  Embarassed Обаче не мога да си редактирам вече първия пост...

# 44
ами те Мартин и Зори познават ли се.. според мене Мартин късно ще разбере за връзката на Зори( и това че е дъщеря на Попов)  с Иво и може да е късно за да я спасява  Rolling Eyes Rolling Eyes

Общи условия

Активация на акаунт