Под прикритие - тема 2

• 58 306
  • 722
  •   1
Отговори
# 60
Добър беше епизода, хареса ми !
Сега ще се завърти един триъгълник Иво, Марто, Съни Simple Smile. Отначало се чудех защото точно тримата са на постера на сериала, а то какво било Laughing .

Впрочем чия кола изгоря, че това го пропуснах...?

# 61
запис че не гледах серията

# 62
Ееех, тъкмо ги похвалих съвсем наскоро, че изпипват детайлите и се стараят, и на моменти се справят по-добре от другия ми любим български сериал... А сега май ще си взимам думите назад.

Знае Попов, че има предател, ама спокойно събира всички и пуска записа. Не прави копие, което е в абсолютен противовес с образа му, изграден досега. Адски тъпо ми се стори и ми развали впечатлението от цялата серия.
Поздравления за позналите кого гледаше Иво.  Laughing 

Да питам кой беше във взривената кола? Иначе каскадата беше добра, браво на екипа. : )

# 63
  • au bout du monde
Попов е невнимателен от самото начало, мисли,че всичко става много лесно. Мартин се излага на толкова опасност заради него.

# 64
Попов е направен като глупак от цирка! Не отива такава елементарна простота на полицай със стаж и на висок пост.

# 65
  • Велико Търново
Момичета, вече има отговор на въпроса за взривената кола:

Взривиха колата, която ги засече.
Има се предвид - която засече колата на Куката и Косъма

# 66
Момичета, вече има отговор на въпроса за взривената кола:
Ох, къде блея и аз. : ) Видях, мерси.

# 67
  • София
Много пропуски... и този как го натопиха и никой не се усъмни във Васил (Донков) ............

# 68
  • в сърцето на един мъж...
Нали може и аз да се присъединя към вас Embarassed
Аз изтървах началото на серията, изтрили са записа от подслушването на Джаро ли? И защо Марто отиде да каже, че Джаро е поръчан?
А за Попов - мисля, че той още като видя данните за тоя младия се усъмни и нарочно се държи така, защото не беше сигурен, че той е къртицата Thinking

# 69
Нали може и аз да се присъединя към вас Embarassed
Аз изтървах началото на серията, изтрили са записа от подслушването на Джаро ли? И защо Марто отиде да каже, че Джаро е поръчан?
А за Попов - мисля, че той още като видя данните за тоя младия се усъмни и нарочно се държи така, защото не беше сигурен, че той е къртицата Thinking

Марто предупреди Джаро защото Попов му каза, че го иска жив и в затвора...защото преди време заради него са загинали приятели и колеги.
Хубава серия, пак напрежение имаше. Дребните детайли, които сте изброили по-горе не ме дразнят, прощавам дори и рекламата на Уникредит Булбанк с лихвите по депозита  Laughing

# 70
В тази серия се разбра и ролята на запалката и непрекъсното и палене от Попов.

# 71
Дано Попов се усети по отношение на Васил, но пак си мисля, че твърде много подценяват опита на ПОпов. Ченге с толкова опит е много мнително, то дори в себе си се съмнява, да не говорим да се отнася така наивно към лоялността на колегите си.

# 72
Хора тези пропуски за мен не са недоглеждане, а напротив, задълбават в образи. Правят Попов да изглежда много наивен и глуповат и накрая ще го изкарат някакъв голям гении и всичко е било нарочно или не е било нарочно, но ще го докара до важни изводи. И според мен той се усъмни в Николов докато гледаше записа, поне ми се иска да съм права.
Това, че Николов е къртицата не беше никаква изненада, още от началото се сетих.
Иначе по въпроса със случай Иво - Съни, съм много разочарована. Тази коза, колко готини момчета ще я харесват. А това с секса с потник, кой акъл го измисли.

П.П Забелязах един детайл на снимката от миналото, на която са Джаро и Попов, днес се видя Христо Мутафчиев. За пръв път я дадоха ясно и го видях.

# 73
  • в сърцето на един мъж...
Добре, а каква е ролята на запалката? Аз ще си дръпна серията, но сега ми е интересно и ме човърка Embarassed

# 74
Хора тези пропуски за мен не са недоглеждане, а напротив, задълбават в образи. Правят Попов да изглежда много наивен и глуповат и накрая ще го изкарат някакъв голям гении и всичко е било нарочно или не е било нарочно, но ще го докара до важни изводи. И според мен той се усъмни в Николов докато гледаше записа, поне ми се иска да съм права.
Това, че Николов е къртицата не беше никаква изненада, още от началото се сетих.
Иначе по въпроса със случай Иво - Съни, съм много разочарована. Тази коза, колко готини момчета ще я харесват. А това с секса с потник, кой акъл го измисли.
Е все пак гледаме български сериал, не Никита или друг така, че малко вероятно. Наивитета на Попов е определено дразнещ без значение от посоката на развитие на характера и образа му. Изградил той супер таен агент, а сега го раздава като продавач на краставици. Пали запалката, а не вижда лукавия огън в очите на Деян Донков. Правят му елементарно натопяване, а той се лови като шаран на кука.

Общи условия

Активация на акаунт