Под прикритие - тема 2

• 58 325
  • 722
  •   1
Отговори
# 90
  • Stuck in a moment
Я кажете сега Попов не си ли прилича с тоз хубавец :

http://www.imdb.com/name/nm0001744/

# 91
О да от много време я харесва със сигурност. Аз го казах още миналия път. И цялата тази работа със Съни е точно за да противопоставят двамата титани един срещу друг от всякакви аспекти. защото Джаро е кофти, но вече е пенсионер, даващ заповеди и обичащ домашния уют с женичката си, а истинския мафиот във сериала би трябвало да е точно Иво.

# 92
  • Разпиляна във въображението
Запис.

Серията ми хареса. Исках малко повече напрежение по време на атентата. Иво видя онези, че ще стрелят но никаква реакция. Нещо не ми беше както трябва.

Имаше напрежение иначе.

Другата седмица ще има ли епизод?

# 93
Джаро нали каза, че иска да се отърве от всичките си приближени и да наеме нови момчета. Може би това беше част от плана.

# 94
  • в сърцето на един мъж...
А сезона колко епизода е? Знае ли се вече?

# 95
  • София
Ето, седнах да ви прочета вече. Като цяло май сме на едно мнение тук и за пропуските в епизода, за симпатиите или антипатииите към Иво или Съни. Нямаше ли  друг начин Съни да разбере, че Марто е полицай? Как така Попов винаги беше предпазлив и в разговорите, и в смс-те, винаги общуваха кодирано, а сега хванали къртицата, която пее на Джаро. Тази вечер Попов направи няколко елементарни грешки, които трудно се вписват с образа му. Сценаристите трябва да се потрудят повечко и да изпипват детайлите, че заприличва на "Каменееее... Боряна..." от един друг сериал.

# 96
  • Велико Търново
А сезона колко епизода е? Знае ли се вече?
Знае се, да. Някой беше писал миналата или по-миналата седмица - 12 епизода са

Сценаристите трябва да се потрудят повечко и да изпипват детайлите, че заприличва на "Каменееее... Боряна..." от един друг сериал.
Част от сценаристите на който са част от сценаристите на този

# 97
  • София
Сценаристите трябва да се потрудят повечко и да изпипват детайлите, че заприличва на "Каменееее... Боряна..." от един друг сериал.
Пролича си. Някак претупани са двата епизода , ако трябва да ги сравнявам. Като замисъл, може би са добре, но като реализация понакуцват.

# 98
  • София
Като цяло ми хареса серията, въпреки няколкото откровено дразнещи недомислици. Пропуските на Попов изобщо не кореспондират с досегашния му образ. Единствено ми се видя двузначно това, което каза на Николов, когато гледаха разпита на младото ченге - за доверието между колегите. Да не би да се усъмни все пак, че Николов е къртицата.

Марто няколко месеца не си е сменял чаршафите... Joy
Това и мен ме потресе. Sick То бива заетост, ама чак пък толкова. Mr. Green

# 99
  • Велико Търново
Това и мен ме потресе. Sick То бива заетост, ама чак пък толкова. Mr. Green
Ееее.. ама сте и вие... може да има няколко комплекта еднакви  Laughing

# 100
Пролича си. Някак претупани са двата епизода , ако трябва да ги сравнявам. Като замисъл, може би са добре, но като реализация понакуцват.
Всичките са едни и същи и на двата  Peace
hahaha  hahaha Направо да й се чудиш на Съни как се нави да легне в тях....

# 101
Хайде и аз тук Simple SmileНаучих сравнително скоро за този сериал и то най-случайно.Първите 5 еп.ги изгледах един след друг.
Вярно че ,има понякога някои неща ,които не са доизпипани,но и така си ми харесва сериала .
Н е обърнах внимание на чаршафите на Марти Grinning,но ми направи впечатление как ,когато Деян Донков(не мога да запомня името на героя му)вдигна тел.на Попов пишеше час 15.34,а после и Попов ,и Мартин споменаха ,че разговора бил сутринта . Simple Smile

# 102
  • В най - голямото село
Цитат
Деян Донков(не мога да запомня името на героя му)вдигна тел.на Попов пишеше час 15.34,а после и Попов ,и Мартин споменаха ,че разговора бил сутринта .

И на мен това ми направи впечатление.
А как ме дразни този Николов, и защо никой не вярва на младия полицай. Нека го подложат на детектора, да видят тогава.

# 103
  • в сърцето на един мъж...
Благодаря, DamaPika. Значи скоро ще свърши сезона.

# 104
Здравейте Hug
Снощи нямах възможност да гледам ooooh! сега само ви изчетох,а на обяд ще си пусна серийката...

Общи условия

Активация на акаунт