БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 651
  • 736
  •   1
Отговори
# 105
ba4iiska , благодаря ти   bouquet От моите е .

# 106
Ето го моят вариант на Трите котки - завършен и рамкиран снощи.

# 107
  • София
Сисак, мерси за линка  Hug И аз видях невероятно красиви неща. Новата графика е от серията "Пеперуди", нали?  Hug Възхитена съм от "Трите грации"   bouquet

ba4iiska, аз в момента единствено се сещам за един надпис по тениските: "Two beer or not two beer" (съвсем грубо се превежда като "две бири, или не"). А тук един колега дава друг вариант: "Бирата никога не е прекалено много"  Hug

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 10:34 от -=Деси=-

# 108
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Деси, благодаря на колегата ти - това доста ми хареса Hug Joy
Продължавам да събирам мнения и идеи до събота - решила съм в топлото време да си почина от Сън и под асмата да шия този с бирата.

# 109
  • София
Здравейте момичета:)
Благодаря за милите пожелания   bouquet newsm51 smile3525
Ето и скромната ми почерпка макар и със закъснение Simple Smile

И вчера завършения ми гоблен

Понеже съм малко болнични вкъщи и си пошивам повечко Simple Smile

# 110
Момичета, влизам да ви похваля за труда и постоянството!   bouquet
Аз нямам нищо завършено, но пък си имам ново започнато!  Mr. Green Тамън намеря свободна минутка ...и някой идва да ми се пречка и ме разконцентрира!  Crazy
Ivanichka , късен поздрав и от мен за рождения ти ден!   bouquet
Ще ви чета, когато мога!  Hug

# 111
  • БЪЛГАРИЯ
       Аз, нали съм с всичкия си, щях да се хваля... (истина е, че един акъл за всеки ден не стига!) Grinning

Много съм "дОбра" в снимането, тц, тц, тц... Имах доброто желание да се види релефът... Sad

Сега се гмецнАх на това:

# 112
  • Варна
Ivanichka Честит рожден ден ,Извинявам се за късния поздрав,Здраве и късмет ти желая,Гоблена е много красив, meri1966  тези котета са страхотни,Много са нежни,sissak графиките са разкошни,Най много обичам тях да шия, ba4iiska това с биричката ме разби,Ще стане много интересно,Дали е удобно да те помоля за схемичка,И със всико тук направо си изплакнах очите,Давайте в същия дух,Днес най-накрая хванах мояда дъщеря да ми поснима нещата/иначе нямаше да излезе навън :mrgreen/ та почвам да показвам,Това е скромен етап от моето "Лято в планината"  ,Но цял месец се разсейвам с това коте  за една малка рожденничка,която си го избра,И така ме измъчи-схемата много лоша та го ших от компутъра/когато успеех да се вредя от децата/,но го уших,Смъкнах го още мокро от простира да ми го снима,и се извинявам,че го виждате смачкано,  А това са гобленчета готови комплектовки,които си купих от втората употреба на килограм,За всички дах към 6,00лв, Ето ги     Това са две перминчета,заедно с рамчиците, ,Другият е една възглавничка,Не е кой знае какво,но на мене ми харесва с една голяма игла вътре ,Ето и другия гоблен също с конци,панама,игла,схема и опътване    ,И една голяма щампа,който е много сладурси,въпреки ,че никога не съм шила щампа,но ще го схвана,Само да уточня,че някой е почнал да го шие с доста грешни бодове,та ще разшия малкото ушито и аз ще си го направя,конци вътре има много   ,Та това е ,Извинявам се за дългия пост,Дано не ви отегчих с дългия си пост,Но исках да споделярадостните си придобивки с вас,Спорен ден ви желая

# 113
Тъй като много си играх вчера, за да кача тази снимка давам линк към сайта, от където го изтеглих. Кликаш върху картинката и то излиза схемата. То това,  което съм показала е фактически схемата, но незнам какво направих и какво трябва да се направи сега за да ти се отвори под формата на схема. Тук има доста такива схеми ( с такова мече). Лошото, че не всичко разбирам, а ако трябва да пиша горе долу копирам някой чужд пост с по-ясно за мен съдържание.  Embarassed Embarassed  
http://club.osinka.ru/topic-69653?&start=330

# 114
  • Плевен
Ето му схемата PeaceНяма ключ newsm78

ba4iiska -  Hugкогато искаш да качиш някоя снимка или схема тука за да ни я покажеш ,първо я сложи в своя си компютър и после чрез някой файлообменник/аз ползвам радикала/ я качи тука!Ако искаш ще ти обясня как става ! Peace

Има ключ,най отдолу ,просто не съм го видяла  smile3555 Blush Joy

Последна редакция: ср, 15 юни 2011, 16:19 от pepen

# 115
Пепен,  пробвах като от отворени снимки нали има "получит сьсилка" или нещо такова и се пробвах да копирам и пействам тези "съсилки", но нещо не ми се получи. Иначе за този начин който ти обясняваш съм съгласна и съм го правила, но реших, че така ще стане по-бързо. Извинявам се ако не съм помогнала. Embarassed Confused

# 116
  • Плевен

Не се притеснявай ! Simple SmileДори съм ти благодарна че ми обясни  как си се опитала да качиш картинката ,не се бях загледала внимателно и по принцип до сега не съм сращала подобен начин на показване !Никога не е късно човек да научи нещо ново!Просто тази картинка е качена/момичето е от Италия Grinning/ с друг файлообменник/който ми допадна ,ще го ползвам и него/подобен на радикала/той напоследък е много бавен Whistling/ и наистина като щракнеш още веднъж на картинката ти се показват адреси, които можеш да поставиш веднага в отговора на сайта!Има няколко варианта ,които са удобни и ги копирах и показвам

1. Прямая ссылка на изображение: - слагаш само адреса , но щом щракнеш и се показва картинката в пълният и размер !Супер!Така се избягва да се пълни форума с картинки,макар че тази опция я има и в радикала.Просто на мене ми харесва да гледам картинки  Laughing

http://savepic.org/1774372.jpg

2. Ссылка для форумов vBulletin, phpBB, FastBB и др. (с превью/миниатюрой):

7. Код для вставки ссылки в сообщение на форумах vBulletin, phpBB, FastBB и пр., вместо изображения (экономит место в сообщении): Новенькое! - подобна на първата  Thinking

ссылка на изображение, размер: 1003 кбайт, 2504 x 1980 точек

Удобството е /както в твоя случай/ вместо да я записваш в компа си и после да ползваш файлообменник ,направо чрез тези адреси я показваш на нас или..... Grinning!

# 117
ей, неуморни сте  Hug
Иваничка, честито на патерици   bouquet
tutune, завидях ти за гоблените  Embarassed

# 118
  • гр.Добрич
Момичета какво ви е мнението за гоблените на Гинокардия, добри ли са разработките им? Сестра ми  си е харесала ето този гоблен
http://www.ginokardia.com/138.html

# 119
  • sf
Ето нещо завършено от мен. После ще започна един тигър на Дим.

Общи условия

Активация на акаунт