БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 768
  • 736
  •   1
Отговори
# 330
Здравейте момичета, отдавна не съм писала и показвала нищо, но ви чета (напоследък не много често  Embarassed ), но пък изпивам всяка красота с очи. Марги, глас и от мен и успех, пуснах линк и във facebook. Стрелец - направила си си подарък мечта

# 331
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Момичета, харесах си едни гобленчета на Панна, но проблема при тях е, че в някой няма подбор на цветове в номера, а са описани като светло син или пясъчен например. Доколкото схванах Панна слагат конци Гамма в комплектите си. Намирам конвектор на Гамма в други марки, но там също конците си имат номера. Някой може ли да помогне с някакъв конвектор или да го правя по усет. Или ако Ви се намира ключ за този гоблен 
Това е Панна И-592 Сова/Мъдрост и дълголетие

# 332
  • Плевен
Момичета, харесах си едни гобленчета на Панна, но проблема при тях е, че в някой няма подбор на цветове в номера, а са описани като светло син или пясъчен например. Доколкото схванах Панна слагат конци Гамма в комплектите си. Намирам конвектор на Гамма в други марки, но там също конците си имат номера. Някой може ли да помогне с някакъв конвектор или да го правя по усет. Или ако Ви се намира ключ за този гоблен 
Това е Панна И-592 Сова/Мъдрост и дълголетие

Намерих други ,които имат № на конците

http://gallery.ru/watch?a=wlH-de0x#feature=mainlist

# 333
Благодаря много, но точно тези схеми ги имам. Сглобих ги горе долу, но останаха  пет цвята при които нямам номера.

# 334
  • Плевен
ba4iiska - виждам че си търсила гоблена в осинка  Grinning А за ключа , един съвет от мене.На тези които ти дадох линк имат № на конците плюс наименованието на цвета.Може някой да съвпадат с ключа на твоята сова , а останалите просто ги нагоди според картинката, не е толкова фатално,важното е да се спазат цветовете .Направи го в процеса на шиенето .Ако искаш покажи за кои цветове става на въпрос, аз имам жив каталог и ще ти помогна ,но същата работа може да ти свърши и един каталог от компютъра, нали ще нагласяваш цветовете според тези от картинката  ThinkingУспех! Peace

# 335
Пепен, благодаря много за помощта ти . Hug
 Да, от осинката ми изпратиха схемите. Аз и скам пълната серия да ушия и съм свалила всички
 Точно така направих в началото - където съвпадаха цветове по описание ги отметнах , но останаха пет цвята: коричневый, т.коричневый, оч.т.коричневый, т.серый и персик, на който не можах да намеря в техните описания номер като заместител за ДМС.
Сега току-що намерих в дъмп един подбор на цветовете точно за този гоблен и ще работя по него.

# 336
Момичета,изправена съм пред едно затруднение- имам много конци 'Мулине" на Казанлък  и PUPPETS останали ми от предишни гоблени. Искам да ги използвам, но те нямат номера и не знам как да се оправя .Дали има някакви сравнителни каталози ,или ще трябва да използвам очния си каталог

# 337
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
Момичета,изправена съм пред едно затруднение- имам много конци 'Мулине" на Казанлък  и PUPPETS останали ми от предишни гоблени. Искам да ги използвам, но те нямат номера и не знам как да се оправя .Дали има някакви сравнителни каталози ,или ще трябва да използвам очния си каталог

за казанлъшкото няма помощ Sad но за пъпетс има конвертори
http://dmctransformation.tripod.com/P-DMC.html към ДМЦ

тукима всичко към всичко май   Crazy http://www.freewebs.com/crossstitchpicturelibrary/conversiontablescharts.htm

другото, което се сещам, е каталог на конците и сравняване на място  Hug но е пипкава работа

# 338
  • Враца
Здравейте!
     Наложи ми се да чета много на веднъж и не разбрах точно как да гласувам.
Това е линка.. http://www.czpz.org/ като отвориш страничката вдясно надолу има анкета "Трябва ли държавата да плаща поддръжката на кохлеарните импланти? " маркираш и после гласувай..Това е!Отново благодаря !  Hug

Благодаря ви момичета...  Hug .ако може влизайте всеки ден...дава да се гласува на на всеки 24ч...пак.   bouquet

# 339
Малък напредък от мен:

# 340
Здравейте,
Темата се е напълнила с още красоти!
Пепен, много благодаря за отговора и за помощта! В момента дерзая все още в-у Йерусалимската Богородица. Надявам се да я приключа скоро и ще търся Thomas Kinkade Simple Smile
Успех на всички  Hug

# 341
Марги, миличка, и от мен имаш глас  Peace

# 342
st.Dobri, благодаря ти за помощта  bouquet

# 343
  • Троян
Момичета искам да ви помоля за една схема.Става дума за едни сладки бебешки обувчици има ги в синьо и розово.Ето един линк ,незнам дали ще се отвори снимката
http://pepikv.snimka.bg/other/gobleni.453025.22883695
Трябва ми спешно ,за да мога да го направя за подарък на един младеж.Ще ви бъда много благодарна ако някой ми поогне и ми даде схема.Благодаря ви !

# 344
  • София и там където не се пуши
 albenapd, ако не ти се чака някой да отговори, мисля че ги имаше към края на миналата тема.

Общи условия

Активация на акаунт