БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 752
  • 736
  •   1
Отговори
# 375
Момичета, отдавна не съм писала, но нямам време да седна на компа Simple Smile
Влизам с молба за помощ, трябва ми схема за сватбен гоблен, но нещо мъничко, от сорта на халки
Благодаря предварително   bouquet

# 376
Аз от известно време съм в процес на избиране на нов гоблен. И това ми отнема огромна част от свободното ми време  ooooh!  Много трудна задача. За сега съм се спряла на ето тези сезони:

Някой знае ли на коя фирма са, иска ми се да си ги купя оригинал.

# 377
  • Варна
Влизам с молба за помощ, трябва ми схема за сватбен гоблен, но нещо мъничко, от сорта на халки
  Ето нещо,което аз си уших наскоро, Ако ти харесва ще кача схемата, Поздравявам ви с невероятните красоти,които показвате,Ние вкъщи се вихрим с ремонти и не съм шила от 3 седмици, Embarassed Няма време,Продължавайте все така,,

# 378
Много е хубаво Simple Smile
Ще съм ти благодарна ако я качиш  bouquet
Приемам и други идеи

# 379
# 380
Ina.  Благодаря ти
Халките са перфектни   bouquet

# 381
За нищо  Hug

Отдолу можеш да измислиш някакъв надпис с имената на младоженците и датата ...

Сезоните със столчетата са на Janlynn ,но навсякъде се продава само схемата за по 5 до 7-8 долара , така  че , трябва ти схема , Дион Peace Аз я имам на хартия , ако искаш , ще ти я пратя по пощата.

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 15:49 от ina.

# 382
  • София

Сезоните със столчетата са на Janlynn ,но навсякъде се продава само схемата за по 5 до 7-8 долара , така  че , трябва ти схема , Дион Peace Аз я имам на хартия , ако искаш , ще ти я пратя по пощата.

Аз съм шила техен гоблен и грам не съм доволна. Дион, моят съвет е да ги намериш ушити някъде в интернет и да видиш първо как изглеждат в готов вид  Peace

За "Бистрото" просто нямам думи, разкошно е!   bouquet

Аз нямам никакво време да шия, макар че ме чакат вторите пантофки, но не ви изпускам от поглед  Wink

Пепен, това "хардангер" е невероятно красиво нещо!   bouquet Трудно ли се прави?

# 383
Деси, защо не си доволна от Janlynn. Шила съм техен гоблен, получи се много добре.Останалите, които съм виждала и като ушити гоблени, и като схеми са сполучливи.

# 384
  • София
Защото цветовете бяха подбрани безобразно (за косичката на момиченцето говоря, има дори лилаво, дето изобщо не ми се връзваше, но късно се усетих). Наистина, по-отдалеч изглежда добре, но докато го ших, бях много изнервена. Може би аз не съм попаднала на особено сполучлив гоблен newsm78 Освен това явно е бил по-стар модел, със старите номера на конците, след това ДМЦ нали ги промениха и махнаха някои нюанси. И в крайна сметка вместо с 3 нюанса (по ръцете и крачетата) ми се наложи да шия само с 2, та не ми се получи и светлосянката. Ето за този гоблен говоря аз  

Иначе - да, много приятни схеми

meri1966, изобщо не се плаши от многото видове бодове - дори е несравнимо по-интересно, отколкото ако са само гобленов или само кръстчета. Вярно, за френските възли се иска малко практика, но се научаваш за отрицателно време. Аз гледах едно клипче и на десетия опит станаха перфектни  Hug

# 385
Е, кофти, наистина.Жалко че са се издънили.Иначе са си сериозна фирма.

На мен този ми е от тях.Показвала съм го отдавна:

# 386
  • София
Е, кофти, наистина.Жалко че са се издънили.Иначе са си сериозна фирма.

Дано само този да е бил издънка  Wink Обаче категорично ме отказа да шия другите две момиченца, а исках да си направя серия  Hug

Да, твоят е разкошен!!!   bouquet

Последна редакция: пт, 15 юли 2011, 16:33 от -=Деси=-

# 387
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria

На мен това много ми хареса. Сега го видях при рускините.

# 388
  • София и там където не се пуши
И на мен ми харесва, къде при руските  newsm78 newsm78

# 389
  • Пловдив

di_ni
- Бистрото е прекрасно  bouquetВинаги съм го харесвала ,даже си го бях купила ,но после се отказах  SadВидя ми се много шев , а и интериора ми в къщи  Winkне е подходящ за него.Дано скоро го видим и оформен в рамка  smile3525

И аз показвам завършеният си Великденски тишлайфер,но едва ли ще го направя .Мисля да го оформя на отделни картини.

Един етап от новото ми предизвикателство -хардангера .Ще става на салфетка  Blush

merita -този имах в компа , ако държиш и на втория ще ти го открия  Peace

ako успееш да го намериш ще съм благодарна

Общи условия

Активация на акаунт