БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 730
  • 736
  •   1
Отговори
# 450
albenapd аз шия на Леврон - Тропически залез. В пост 396 съм показала етап докъдето съм стигнала.Снимката не е много хубава, но мисля че можеш да добиеш впечатление как се получава (според мен 1:1 с картинката). Но се зареди с търпение поради многото единични бодчета Simple Smile, именно  заради тях в момента съм го зарязала, че нещо нямам нерви.

# 451
Здравейте момичета,аз съм по-скоро от редовно четящите този форум,но нямах какво да покажа,днес бързам да се похваля с една миниатюрка                         извинявам се за лошата снимка,но нещо съм разбутала фотоапарата.  bouquet

# 452
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Здравейте, момичета. Бих искала да ви попитам според вас какъв фон е подходящ за това гобленче (освен бял)?
Шила съм го с конци на Ariadna.

http://radikal.ru/F/i016.radikal.ru/0804/8d/81c1e53979aa.jpg.html
http://radikal.ru/F/i021.radikal.ru/0804/42/69e6e91b067f.jpg.html

Схемата не е дадена да се шие с фон, но вече зависи ти на каква панама си го шила.
Аз лично не бих шила фон.

# 453
ba4iiska Да така е, но тъй като не мога да шия на неразграфена панама го уших с обикновена. И сега май е редно един фон да сложа. Още се чудя, ама накрая май бялото си остава най-доброто решение.

# 454
Здравейте момичета, прекрасни са творенията ви.
Моля ви ако някой е бродирал "Джулия" и има схема с ключ да ми я изпрати на адрес angacheva59@abv.bg       .
Благодаря.

# 455
Здравейте на всички,които творите красоти!
Харесала съм си "Диви коне" на Леврон.Някой от вас шил ли го е?И дали може да ми изпрати схема?
Ползотворна работа на всички!

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 13:13 от mamarosi

# 456
  • Троян
tinkie   аз съм шила бебето с бял фон и си е добре,ако искате ще снимам да покажа.

# 457
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
ba4iiska Да така е, но тъй като не мога да шия на неразграфена панама го уших с обикновена. И сега май е редно един фон да сложа. Още се чудя, ама накрая май бялото си остава най-доброто решение.
Да, както казах - зависи от това на каква панама си шила. И да - редно е в твоя случай да направиш фон. Стига да не се прелива с някой друг цвят давай смело с бяло.

# 458
tinkie скоро ших нещо на светло синя панама и си мисля, че ако бебенцето е момче може да го направиш бледо синьо, в смисъл да не е точно бяло, а лек нюанс на синьото или бледо розово ако пък е момиченце!

Иначе, мили дами, поздравления за всички красоти, които продължавате да показвате, въпреки летните жеги и аз не спирам с любимото ни хоби, скоро ще ви покажа нещо готовичко и подарено!  bouquet

За да не спамя темата ето готовите ми совички за подарък! http://imageshack.us/photo/my-images/204/sovi11.jpg/

Последна редакция: пн, 25 юли 2011, 18:23 от delfin4e

# 459
Здравейте, момичета (а може да има и момчета, знае ли се)!
Наскоро се регистрирах във форума и ви чета от време, на време. Престраших се най-накрая и аз да се разпиша. От доста време се занимавам с това бодевадещо очите хоби. Имам няколко ушити гоблена. Ето това е снимка на последният ушит гоблен. Уших го с много любов, защото е подарък от съпругът ми за именният ми ден.  Wink

http://www.prikachi.com/images.php?images/574/3611574d.jpg

Сега довършвам едно гобленче, започнато от свекървата. Казва се " Падаща звезда".

# 460
Аз ших това бебче на бяла панама с лъскава нишка- и не мисля,че един фон е добра идея ,защото ще се изгуби релефа на картината!

# 461
здравейте момичета аз съм нова във форума но отдавна ви чета и ви се възхищавам страхотни работи творите  запалихте ме и мене с тези красоти и затова ще искам уроци от вас като ветерани в тази област  имали някакво значение с какъв бод ще шия гоблена мога ли да сменя бода ако е гобленов да мина на кръстче или обратното Embarassed благодаря ви

# 462
Мерси за предложенията ви. Ще помисля още малко и ще покажа.

# 463
Госпожа Гудева е тръгнала да обикаля цяла България Laughing
Снощи ми беше на гости и мъжът й каза , че моя гобленарски шкаф е нищо в сравнение  с нейния Crossing Arms  Laughing Laughing Ама човека е  запознат в  детайли с  хобито ни и  й угажда ....
Много хубаво си изкарахме Hug

# 464
Здравейте, аз не мога да шия, но тук съм и по друг повод. Един човек ни подари гоблен с три фрегати на него, но имам спомен, че май не беше хубаво да притежаваш фрегатите вкъщи. Нещо станах суеверна и реших да питам тук дали не знаете нещо по въпроса?

Общи условия

Активация на акаунт