БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 734
  • 736
  •   1
Отговори
# 435
Пак много красоти тук!
silvanapei-прекрасни са!Точно в унисон с лампата и интериора на стаята!
Ivanicka-не случайно казвам че Dimenisona си  e Dimensions!Поздравления!
didolina-добър напредък!
И моето лятно настроение е готово!

# 436
  • БЪЛГАРИЯ
прелитам като фърчоплан  Crazy но не мога да не се похваля. видях се с финети и вишенка  Heart Eyes сладурки са  Heart Eyes който не вярва да иде да ги види лично  Mr. Green

поздрави и целувки на всички  Hug

Party Истина е! Mr. Green А, който иска да се убеди лично, че Гуди е готина, да иде в Козлодуй... Mr. Green                    Joy  Joy  Joy  Joy  Joy

Момичета, мили момичета, и на двадесет..., и на тридесет... по две..., бъдете здрави, щастливи, красиви, независимо от възрастта! Честити ви рождени дни!!!  bouquet

# 437
Благодаря за пожеланията!
Момичета, никой ли не шил този гоблен? Е, в крайна сметка може да го нагодя по мое усмотрение, но ми се искаше все пак някой съвет.

# 438
Да покажа един етап от кончетата!  Laughing 

Пък и да се оплача че едното зелено няма да ми стигне и ще трябва да замествам....  Tired

# 439
Защо ще заместваш, някой може да ти услужи, ако кажеш кой цвят е?

# 440
  • гр.Добрич
Здравче ти направо си ги свършила тези коне. Много трудно ми вървят.
sianie35, ги беше шила преди месец. Ако може да каже при нея стигнаха ли конците.

# 441
Не можах де се стърпя да не го споделя:

Мнооооого ми хареса! И без друго бях в чуденка кой точно да започна от моите и сега... и този.

# 442
Ето заповядай :
http://tranzit.dir.bg/load.php?id=LcuoQQEG9WVNv9aX915994

Аз също от доста време не съм влизала да чета темата , нито да пиша , първо карах шофьорски курс, а после на почивка бяхме... и гоблена беше в почивка почти 3 месеца...  Sad
 Но не съм забравила как се държи иглата  Wink , напредвам бавничко със "Св. Георги" , уших рамката , и започнах другото в средата- там върви по-леко  Simple Smile  Party

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 00:46 от Мимито & Светла

# 443
Засега открих още 6 дължини в незапочван Дим и едно добро другарче обеща още 2 ....  Дано стигнат...  Whistling
spinki   Hug

# 444
Да покажа един етап от кончетата!  Laughing 

Пък и да се оплача че едното зелено няма да ми стигне и ще трябва да замествам....  Tired
И при мен не стигна тъмно зеленото- не помня кой номер беше, но ако искаш да проверя утре.А уж е оригинална комлектовка.Смело замени за дмс с конвертор-не се сещам кой номер ,но ако не се ориентираш ще ти пратя на личен номера.Абсолютно същия цвят дава!Така го довърших.

# 445
Привет момичета  Hug
Леле, леле пак красоти показвате, много ви се радвам   bouquet

Сияние  Peace голяма красота, мой тип гоблен  Wink

Тези кончета са много сполучливи  Peace

Аз нямам какво да покажа, защото напредвам бавно,
в момента шия два гоблена, но и много работа имам, все пак лятото е сезона на сватбите  Wink

Искам и нещо да попитам компетентните, имам си Патърн Мейкър - програмата, и доста гобленчета,
но дали мога да си принтирам схемите със синволи а не цветно, и как разбирам кой номер цвят ми трябва  newsm78 Голям лаик съм с програми от този вид  Embarassed

# 446
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
 Ето нещо малко и от мен  Първата от Дами с шапка на РТО И Панна Котка Манеко Неко или Богатство в дома . Вчера почнах и другата котка на Панна - Благополучие в дома
Иначе продължавам със Сън ooooh! Малко трудно, но напредвам ...
Честито на патерици на рождениците!   bouquet
Красотите, както винаги са много!
rony5174 Когато отвориш РМ, view - symbols  и знаците ще ти излизат на символи , а не на цветни кръстчета.

Последна редакция: сб, 23 юли 2011, 18:29 от ba4iiska

# 447
Бачийска  Hug много благодаря   bouquet

# 448
  • Троян
Страхотни неща сте направили,исках да ви попитам за мнението ви.Разгледах сайта на Леврон и си харесах много неща,например това http://gobelins.dir.bg/_files/t5_1303459.jpg И се чудех дали са хубави комплектите защото не са малко паричките .Поне на картинка изглеждат невероятни.

# 449
Здравейте, момичета. Бих искала да ви попитам според вас какъв фон е подходящ за това гобленче (освен бял)?

Шила съм го с конци на Ariadna.

http://radikal.ru/F/i016.radikal.ru/0804/8d/81c1e53979aa.jpg.html
http://radikal.ru/F/i021.radikal.ru/0804/42/69e6e91b067f.jpg.html

Общи условия

Активация на акаунт