БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 735
  • 736
  •   1
Отговори
# 420
  • София
Иваничка много е готин! Оригинал ли е ?

# 421
Привет момичета,отдавна не съм влизала при Вас- не ми и остава време за бродиране  Confused,с малката сме по цял ден навън !Но ето тези рамкирах наскоро

# 422
  • София
Ех момичета неуморни сте чудесни красоти видях,аз шия по по малко но да си покажа етапчето

# 423
  • Sofia
Иваничка, страхотно фарче, навява такова спокойствие...

# 424
  • София
Иваничка, чудно фарче!   bouquet
silvanapei, разкошно се е получило, все едно нарочно си оставила място за тях на стената  Hug

# 425
Здравейте,момичета!
Отдавна не съм влизала в темата,защото няма какво да покажа,но редовно ви чета и се радвам на красотата,която творите  Hug
А сега виртуална почерпка,че днес помъдрявам с една година

Лек и прохладен ден ви желая!!!

П.П Честит Илинден!Ако има именници да се чувстват поздравени!!!

# 426
Sisak, благодаря.   bouquet

# 427
  • София
Иваничка много е готин! Оригинал ли е ?
Да оригинал е  Peace
Иваничка, страхотно фарче, навява такова спокойствие...
И при самото шиене чувството е такова. Въпреки че е на 18-ка върви много леко и приятно, понеже голяма част се шие с полукръстче  Peace Та с тоя гоблен направих и прощъпулника в лейзи дейзитата  hahaha Единствено по дизайн бялата част на фара трябваше да не се шие, но предпочетох да го ушия, за да изпъква.

Йоанче, честит рожден ден, много здраве, щастие, късмет, сбъднати мечти и време за любмото хоби ти пожелавам   bouquet  bouquet  bouquet

# 428
Иваничка, много романтично фарче!
silvanapei, много са красиви цветята!
joana-d, честит празник!   
  bouquet   bouquet   bouquet

Аз завърших новичкото, заради което бях изоставила 3-те си "старички",  Mr. Green и скоро ще го рамкирам и подаря:

А ето и едно много "ретро", чаааак сега в рамка, даже малко случайно  Grinning!

# 429
Иваничка, чудно фарче!   bouquet
silvanapei, разкошно се е получило, все едно нарочно си оставила място за тях на стената  Hug

Деси  Wink,те за там са бродирани -но като ги окачих пък ми се струва ,че стеничката им идва малка ?! Crazy

# 430
Момичета позравявам ви за избродираните красоти, които показвате. Всички са прекрасни. Имам една молба към вас, ако някой има схемички на мечето Бамзи нека ги сподели на miangelova2@abv.bg
внучето ми иска да му ушия гобленче с мечето но аз не мога да открия схема.
Благодаря предварително.
Пожелавам на рожденничката преди всичко здраве и много време за любимото хоби.

# 431
Направих ти набързо една схема на мечето Бамзе. Ако не немериш друга, и ако харесаш моята, да зарадваш детето.
Изпращам ти я по пощата.Ще искам само снимка на ушитото за галерията ми  Hug

Скрийн от програмата и изходен файл

Шие се 1:1 на бяла българска неразграфена панама 22 каунт

# 432
  • София
Аз си взех държавния, върбнах се от морето и сега спокойно и лешперски мога да се отдам на иглата( ако си спомня как се държи, шегувам се:)

# 433
  • Голямата Мушмула ¯\_(ツ)_/¯
прелитам като фърчоплан  Crazy но не мога да не се похваля. видях се с финети и вишенка  Heart Eyes сладурки са  Heart Eyes който не вярва да иде да ги види лично  Mr. Green

поздрави и целувки на всички  Hug

# 434
Здравейте, момичета! Следя ви постоянно и изкъсо, но нямам нищо за показване. Наминавам набързо, за да почерпя, днес пораствам с още една годинка и както се казва прехвърлих Христовата възраст! Заповядайте!

joana-d, честит рожден ден и на теб на патеричка! Пожелавам ти много здраве, сбъднати мечти, любов, щастие, късмет и време за всичко, за което досега не ти е стигало!

Бяло Цвете, върна ме тоооолкова години назад с кученцето! Това беше гобленчето, с което се научих къде и как се боцка, промушва и т.н.

Момичета, имам и малко нужда от помощ  Praynig Някоя от вас шила ли е Благославящия Христос на Солария? Имам два знака, които върху схемата са ми напълно еднакви за мен, а всъщност едното е бледо жълто, а другото е метализирано! Моля, някоя от вас, ако го е шила да пише на лични или на missemerald@abv.bg, въобще не ми става ясно кое къде е.

Общи условия

Активация на акаунт