БРОДИРАНА КРАСОТА - Гоблени 84

• 130 723
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Завършените ми рибари

# 481
aynur, много са красиви! Поздравления  bouquet

# 482
Страхотни са рибарите  Hug

# 483
Айнур  отново ми взе акъла  #Crazy с тази красота  красота

# 484
Здравейте, някой попита за Слънчогледи на Ван Гог.
Препоръчвам ето тези:

От тук http://gallery-gobelins.com/store/index.php?cPath=21_29_107

Ето моите обувчици вече в рамка:

Тук едно завършено бебешко, което стана много бързо и приятно:

Чакаме да се роди бебенцето, за да ушия и надписа.

След това вече наистина продължавам с моите си!  Mr. Green

# 485
  • Поморие
Блонди, гоблена с кафенето е станал прекрасен поздравления.    smile3501  Ако не те затруднява може ли да ми пратиш схемата - e-mail: galya_2003@abv.bg
 Момичета, поздравление за красотите които показвате. Аз ви чета редовно, но напоследък съм занемарила любимото хоби - нещо времето все не стига. Надявам се и аз скоро да покажа нещо готово.

# 486
  • София и там където не се пуши
Бебешките и без надписи са чудесни.

# 487
момичета искам да си поръчам он лайн конци /розаче/и панама/айда14/,кои са най-добрите и коректни....благодаря ви....

# 488
Блонди ако не те затруднява  и е удобно би ли ми изпратила и на мен схема на гоблена с кафенето на e-mail: teia_s@abv.bg
Аз във момента шия Мостар, но все още не е за показване понеже съм ушила едва 2 от 9-те схеми . След седмица се надявам да съм напреднала и да има какво да се покаже Grinning

# 489
Здравейте, момичета!
Можете ли да ми помогнете със схема за някой детски гоблен, ако е възможно? До момента имаме само Пикльото и Рибаря , но ми се иска да сложим и други към детската колекция Simple Smile
Предварително ви благодаря!

# 490
  • София
Здравейте, момичета!
Можете ли да ми помогнете със схема за някой детски гоблен, ако е възможно? До момента имаме само Пикльото и Рибаря , но ми се иска да сложим и други към детската колекция Simple Smile
Предварително ви благодаря!

Имам ги всички, ако ми изпратиш имейл утре ще ти ги пусна от служебния компютър, че ги държа там Crazy

# 491
Джулия , оригинална вилерова схема :

http://streamphoto.ru/users/Nicola/129911/c72495f8503fe3cbcd44b5 … /?pw=cxqwxatAHFcD.

парола 369852

Благодарение на Гууди Peace

# 492
  • Kneja, Vratsa, Bulgaria
Активиран е линк за публичен достъп:
http://dox.bg/files/dw?a=4d729e4aa1

Това е схемата на Закуска в Париж. В папката е сканирана схемата от Галерия Бродерия и пренабор в РМ на схемата на руската фирма РТО.

# 493
  • Плевен
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА jumperche!!!

Здрава бъди , с усмивки ни дари ,време намери ,за нас си припомни и пак пиши ,пиши и гобленчета покажи  bdbaloni baloni baloni hbday smile3534Весел празник мила ! Heart Eyes Hug cheers

# 494
Благодаря много за схемата на Джулия

Общи условия

Активация на акаунт