Отговори
# 105
  • София
здравейте Simple Smile

Честити 6 месечинки на бебоците днес Simple Smile

Гоги също пие вода от чаша, но за съжаление не е като да не разлива Simple Smile

Момичета, Гоги от вчера като се сърди казва поредица от сричките ма-ма-ма-ма Simple Smile Много ми стана драго въпреки, че едва ли осъзнава какво казва Simple Smile

Мари, много хитро Simple Smile

# 106
Здравейте момичета:)

Angya,благодарности че сподели за бънджито:)Днес й го купих от Хиполенда  и май й хареса;)

За кърмата не мога да споделя от опит,тя мойта буквално секна за една нощ:(Дори не пих хапчетата...После бях на мамолог,много е важно.На мен ми намери една киста и трябва да се следи.

Джозефа,Туя давам всеки път и проблеми сме нямали пу пу!

Алексчето пък много си харесва Аптамила и си иска шишето след пюрето:)Досега добре си наддаваше от него.

Лека от нас!Макар че нещо се върти и едвам я оставям в леглото тия дни...веднага се ококорва и пак приспиване...Снощи на два пъти така.Ама освен мрънкане нощем засега друго няма което ме кара да мисля,че тепърва предстои...зъбите...

# 107
dobra пробвай с милумил Гого само от него наддава на последък... Naughty

# 108
Ехооо  Grinning Grinning
Момичета, снощи какъв купон изживяхме в къщи, не е истина просто. Терориста ни съсипа. Не можа да заспи до 12 часа, с баща му бяхме принудени да го качим в колата и да обикаляме улиците като смахнати. Хубаво, към 12 часа заспа с рев жесток. И към 1 всичко отначало, рев, сълзи, крещене, абе няма успокоение....нищо. И вече към 3 часа положението беше неудържимо, смятайте щом го натоварих в слинга и айде по улиците.....в 3 сутринта ooooh!, та така до 5. Заспа и чак в 10 стана. А аз съм ни жива, ни умряла.
Та в тая връзка, мисля че са горните зъби, защото ние си имаме два долни. Искам да ви питам за тая камомила по колко давахте? Въпрос към мамите, които го бяха кометирали в предишните теми.

# 109
Та в тая връзка, мисля че са горните зъби, защото ние си имаме два долни. Искам да ви питам за тая камомила по колко давахте? Въпрос към мамите, които го бяха кометирали в предишните теми.

Ох, милите. Ако някой те е видял със слинга през нощта, какво ли си е помислил....
За Сияна моят хомеопат изписа Chamomilla vulgaris 15 ch да се дава 3 пъти по 5 гранулки, разтворени в съвсем мъничко водичка. При нас имаше голям успех, дано и при вас подейства Hug

# 110
Да, звучи като да го мъчат зъбите.
Пи нас при подобни кризи помага само и единствено обезболяващо - панадол или още по-добре нурофен.
Ние имахме към 1 седмица такива вечери и откачих. С нурофена решихме проблема чудесно. Давах му 1 доза към 20ч, точно преди кризата и нощите станаха спокойни.

Ехооо  Grinning Grinning
Момичета, снощи какъв купон изживяхме в къщи, не е истина просто. Терориста ни съсипа. Не можа да заспи до 12 часа, с баща му бяхме принудени да го качим в колата и да обикаляме улиците като смахнати. Хубаво, към 12 часа заспа с рев жесток. И към 1 всичко отначало, рев, сълзи, крещене, абе няма успокоение....нищо. И вече към 3 часа положението беше неудържимо, смятайте щом го натоварих в слинга и айде по улиците.....в 3 сутринта ooooh!, та така до 5. Заспа и чак в 10 стана. А аз съм ни жива, ни умряла.

# 111
Ние сега ходихме в поликниниката на Приморско , да го боцнат моя малък мъж- 3ти прием Хепатитна,този път се паникъоса още като го мериха (мисля , че осъзна какво предстои).Ние сме станали 7500 , 70 см!И така де , боцнаха ни , той плака,заспа по пътя към къщи и ни казаха днес никакви контакти с външни хора и да дам Панадол.Стандартното де.

Вчера дадох тиква и картоф на ХИП и толкова му харесаа,че си хапна 7-8 лъжички.Искаше и още ,но реших да не му давам повече,днес продължавам със същото,а за утре ще видим!

Аз цял ден го пиша този пост, ходих даже до плажа в паузата, а бебо поспа с татко си! Joy

Момичета, на упътването на Панадола пише за бебета между 3-6 месеца , дозировката е 4 мл,аз винаги до сега съм давала по 2 мл и е било в случаите , когато са ни поставяли ваксина.Педиатърката ми не ми вдигна , не можах да я попитам колко да дам сега и исках да ви попитам вие как давате?

Започнах и да предлагам вода, обаче такава физиономия прави ..Пробвах с каучук на НУК и се чудя дали , ако предложа силикон с шишето,няма да му е по - добре,защото залъгалката ни е силикон  newsm78

Ние сега си хапнахме почти половин бурканче на ХИП и дохраних с кърма,обаче той си отваряше устата за още пюренце  Simple Smile Баща му вика , дай му колкото му се яде,но аз се спрях на 10тата лъжичка.От сега нататък до какво количество трябва да стигна?

# 112
Здравейте момичета! Благодаря за отговорите.

Днес навършваме 6 месеца   party023 кога мина това време ейй чак мъчно ми става колко бързо расте. Да ми е жив и здрав.

Честита месечинка Диас!

Днес ходихме на ДК и сме 68см, 8100гр. Хепатитна ваксина ще ни бият другата седмица. Продължаваме да се кърмим. Ще редувам на обед пюретата - зеленчукови, плодови и месни(като въведа) и каша(като въведа)
Ама ни вика педи да ни забелва чурката, та са се чудя изобщо да ходя ли, много малък ми се струва още...  newsm78

Камомила 3 пъти на ден по 5 топчета в разреждане 30.

# 113
Момичета, голям проблем! Ева тотално отказва да яде зеленчуковите пюренца. Днес й дадох моркоф с картоф на ХИП и едва изяде 1-2 лъжички, стисна устата и край. Пробвах плодово и елате да видите. Какво да правя?!? Някакви идеи?!? Да не би да е, защото давам сутрин плодовото и на обед да не иска зеленчуците?!? Уфффф, само да не ми стане някоя злояда, че какво ще я правя  Sad

# 114
Смеси зеленчуковото с плодово и ще го яде  Peace

# 115
Момичета, голям проблем! Ева тотално отказва да яде зеленчуковите пюренца. Днес й дадох моркоф с картоф на ХИП и едва изяде 1-2 лъжички, стисна устата и край. Пробвах плодово и елате да видите. Какво да правя?!? Някакви идеи?!? Да не би да е, защото давам сутрин плодовото и на обед да не иска зеленчуците?!? Уфффф, само да не ми стане някоя злояда, че какво ще я правя  Sad

Аз още не съм предлагала плод, но 8 дни беба отказваше картоф, после 2 дни ми отказваше и морков. Може и да не е правилно, но днес към моркова и добавих и малко ябълка, и като че ли го прие по-добре...поне не се разплака. Няколко дни смятам така да процедирам и после ще дам тиквичка пък да видим:)

# 116

Аз давам Дентокинд - и в тях се съдържа Хамомила + още някои екстри.
Само Хамомила съм давала на каката, но не виждах желания ефект.

Аз от вчера включих морковче към картофа, засега яде без да протестира. Naughty

# 117
Момичета, видях ви във ФБ, големи сте сладури с бебоците  Hug

# 118
  • София
И аз щях да питам за Хамомилата, ама не знам дали не е късно, че ни е избил и втори зъб.
Днес голяма истерия - не дава да го оставя легнал и за 1 секунда ooooh! Горкото дете...

Има и някакъв Хомеопатичен гел, дето ни го е изписала хомеопатката, ама не мога да го разчета на рецептата - написала го е с краката.

Ох, утре сме на ваксина и направо съм се спекла здраво.....Дано не се влоши алергията, че не знам какво ще правя.....Толкова усилия, диети, пазене и накрая ако се върнем на изходна позиция, направо ще се гръмна
Кажете Туя-та в какво разреждане я давахте и по колко и дали вече не съм закъсняла? Трябваше май по-рано да се сетя

# 119

Аз давам Дентокинд - и в тях се съдържа Хамомила + още някои екстри.
Само Хамомила съм давала на каката, но не виждах желания ефект.

Аз от вчера включих морковче към картофа, засега яде без да протестира. Naughty
и аз взех Дентокинд , но не давам редовно. Ти по колко и как ги даваш?

Общи условия

Активация на акаунт