Слагам биба, но посренощ, като се разбуди и няма биба започва смучене на пръста и приспиване. Как да я отуча?!?
очакваме втори много скоро, дано е по лесно 

и после малко десертче 3-4 лажички плодово хапва... млякото го намали на последък хапва само Милумил... взех му вчера Аптамил каза ми че от него ще наддаде повече (нали сме манички ний -6кг)
) аз ползвам за сега само на Авене и Биодерма заради атопични ни дерматит....
ноо ми казаха че и тази била хубава...ама май не ми се рискува...

Все през телефона пиша и май съм забравила как се пише на клавиатурата 
Едва ли е алергия без други симптоми... И аз се чудех от какво става така... То всякакви цветове придобива де 
И ние още нямаме зъбки и се чудя мъчат ли я или още нищо не сме видели... Неото каза, че скоро ще избие като я пипа ама нищо досега... И с едно американско ни донесоха мажем чат-пат вечер, то си има за през деня и за нощем по-силно... Други казваха, че много е помагало, от него изтръпват венците, аз го тествах преди да й го дам. Ама пак си мрънка по няколко пъти нощем... та не знам дали е от зъбите...
Тоест за първи път без мен
Да видим какво е станало... ама ги виждам около блока трамбоват... май спи 

Той още не е усвоил напълно яденето от лъжица. Реших да взема току що свареното пюре на разходката и да хапне навън........... Голяяяма грешка ....
Хвърлих всичко! Едно, че ме ядоса, втора и лъжицата фръкна на земята..... Ще си ядем в къщи и това е. 
, в крайна сметка исках да му заместя хранене,но не очаквах да стане толкова бързо.Може да е било еднократно,ще го видим утре 

, в крайна сметка исках да му заместя хранене,но не очаквах да стане толкова бързо.Може да е било еднократно,ще го видим утре 

Препоръчани теми